Jump to content
BulForum.com

ФОРУМНИ СРЕЩИ

PSYCHOSIS

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Аз  съм  Атанас.  В подписа ми съм го  упоменал :) . Странно,  че от  толкова голям форум  има едва  10 човека  желаещи  за  сбирка,  (жалко, че човека  с  който  най-много искам  да  се  запозная  се  спотайва)  :)

On 9/19/2013 at 11:00 AM, RaptoR said:

Вероятно и Нетруут и Пламен...

Аз не знам дали ще мога. Все още не си знам графика за следващият месец. Ще направя всичко възможно, но не е само до желание.

On 9/20/2013 at 6:05 PM, Antares said:

Понякога не е нужно да преписваш самооценката си на целия форум.

Понякога може и да пропуснеш тролене...

Особено, ако си с нулева чувствителност към ирония...

Пък уж с хуморески се занимаваш, да го еВа...

On 9/20/2013 at 6:07 PM, kotora said:

Баровците дето ходят по кръчми да казват заведение ;)

Тука тълпата е прекалено капризна. Нищо не харесва. Само дето не могат да проумеят май, че единствено Даяни-те работят денонощно, та ако нямате намерение да си тръгвате в 12, няма особено голям избор от заведения.

Има голям шанс да намина за малко и аз. Хем да се видим, хем и да може да спася една клавиатура на един от новодошлите във Форума, който има време да си качва в подписа сурат-тефтеровия линк, но няма време да прочете правилата ни и после се цупи, че бил наказан, все едно света свърши. Та горката клавиатура - толкова много удари по копчетата отнесе - само в тази тема поне 2 или 3 пъти се спомена саркастично, че много държи да се види с даден човек от форума (моя милост), а колко ЛС-та изписа... 

Та поне за едно кафе с домашна торта можем и да се видим.

Еееех, Любо.... Подозирах аз нещо такова от самото начало....  :laughing:

Момчета, не разбрахте ли, не се ли научихте толкова време? Нас ни бият пред Форума в Тракия, обикновено около 19.00 часа!!! Що бой сме изяли! Там се случват тия събития, не на форумните срещи! :laughing:  :laughing:  :laughing:  

Трябва да се добави към правилата и да се направи месечно събитие това. Добавете го към календара.
"Физическа саморазправа с модераторите. Всяко 27-мо число от месеца, 18:30 - 19:30 - Форум Тракия."

On 9/23/2013 at 4:50 AM, TAZ said:

Има голям шанс да намина за малко и аз. Хем да се видим, хем и да може да спася една клавиатура на един от новодошлите във Форума, който има време да си качва в подписа сурат-тефтеровия линк, но няма време да прочете правилата ни и после се цупи, че бил наказан, все едно света свърши. Та горката клавиатура - толкова много удари по копчетата отнесе - само в тази тема поне 2 или 3 пъти се спомена саркастично, че много държи да се види с даден човек от форума (моя милост), а колко ЛС-та изписа... 

Та поне за едно кафе с домашна торта можем и да се видим.

На  това му  се  вика  гузен  негонен  бяга.  Изобщо  не  съм  визирал теб,  но  щом  те кефи  да  се мислиш за желана  личност,  твоя  воля.  Въпроса относно наказанието  го дискутирахме и  се  разбрахме, че  е  минало.  

Човека  с  който  исках  да  се  запозная  е  viipeer_,  понеже  щеше  да  ми  е  интересно  да  ми  разкаже  как  си е сменил LG-то  :) (ти надали  има   какво  да  ми  разкажеш)  

Няма да ТИ цитирам  личните, за да не ти разваля самозаблудата. Аз не съм гузен за нищо и пред никой, за да бягам, а и къде ще избягам при положение, че то света е малък, да не говорим за гр. Пловдив. А това дали съм желана личност в очите ти или не - най-малко ме засяга и интересува, но факта, че бях затрупан от спам и на няколко пъти те молих да не ми пишеш си седи - черно на бяло. Явно те е срам да се разкриеш пред публика, но това е разбираемо.

w00x, на мен 27-ми ми е малко трудно да идвам, може ли да го направим плаващ този event :) Примерно последната седмица на месеца или около някоя промоцийка в Лидл, за да може хем да ни набият, хем да се възползваме от туй-онуй  :laughing:  :grin:

Ако не може да присъстваш, ще ти идваме на крака у вас да те бием на 27. Няма проблеми. Долу пред входа ще те чакаме с факли и сопи :)

On 9/24/2013 at 5:03 AM, TAZ said:

Няма да ТИ цитирам  личните, за да не ти разваля самозаблудата. Аз не съм гузен за нищо и пред никой, за да бягам, а и къде ще избягам при положение, че то света е малък, да не говорим за гр. Пловдив. А това дали съм желана личност в очите ти или не - най-малко ме засяга и интересува, но факта, че бях затрупан от спам и на няколко пъти те молих да не ми пишеш си седи - черно на бяло. Явно те е срам да се разкриеш пред публика, но това е разбираемо.

w00x, на мен 27-ми ми е малко трудно да идвам, може ли да го направим плаващ този event :) Примерно последната седмица на месеца или около някоя промоцийка в Лидл, за да може хем да ни набият, хем да се възползваме от туй-онуй  :laughing:  :grin:

Цирай ги,  не ми  пречиш. Там  бях казал, че предпочитам контакта  очи  в  очи  а  и   не  аз  се  крия зад  някакви картинки. Не  ме  е  срам от  публика и затова  мисля да  дойда на форумната  сбирка (нека  ми  се  посмеят хората как съм те обвинил в шуробаджанащина  и  въпреки молбите ти да  пиша  на  по-горна  инстанция  аз  съм подължил  да  те  затрупвам  със спам.)  И  защо  си мислиш, че  някой иска  да  те бие?  Вкарваш се  в някакви  филми покрай  другите юзъри, но пък ще бъде  интересно  да  се  запознаем(тогава  сигурно  може да съм без  брада, но  тиквата  ми  е  същата)  

On 9/24/2013 at 5:03 AM, TAZ said:

Не съм сигурен. Трябва да е към края на месеца обаче задължително, за да се почва новия месец на чисто.

On 9/24/2013 at 9:49 AM, splendor said:

Цирай ги,  не ми  пречиш. Там  бях казал, че предпочитам контакта  очи  в  очи  а  и   не  аз  се  крия зад  някакви картинки. Не  ме  е  срам от  публика и затова  мисля да  дойда на форумната  сбирка (нека  ми  се  посмеят хората как съм те обвинил в шуробаджанащина  и  въпреки молбите ти да  пиша  на  по-горна  инстанция  аз  съм подължил  да  те  затрупвам  със спам.)  И  защо  си мислиш, че  някой иска  да  те бие?  Вкарваш се  в някакви  филми покрай  другите юзъри, но пък ще бъде  интересно  да  се  запознаем(тогава  сигурно  може да съм без  брада, но  тиквата  ми  е  същата)  

Готин, много се вживяваш. Това е форум. Всеки е обиден на някой, защото едизащоси. :) Ако обаче идването ти не е породено от желанието да пиеш по 1 бира в добра компания, а поради нещо друго, ще те помоля да осмислиш. Ако не - добре си дошъл.

On 9/24/2013 at 10:16 AM, Psihara^^ said:

Ако обаче идването ти не е породено от желанието да пиеш по 1 бира в добра компания, а поради нещо друго, ще те помоля да осмислиш.

Подкрепям напълно!

Принципно се водя една от най-големите драки във форума, но на форумната среща отивам с идеята да дрънна някоя-друга бира в добра компания и с цел - приятен лаф-мо'абет. Не да питам що ония ми казал едикаквоси и защо такова и онакова.

On 9/24/2013 at 10:16 AM, Psihara^^ said:

Готин, много се вживяваш. Това е форум. Всеки е обиден на някой, защото едизащоси. :) Ако обаче идването ти не е породено от желанието да пиеш по 1 бира в добра компания, а поради нещо друго, ще те помоля да осмислиш. Ако не - добре си дошъл.

Да  се вживявам?  Ни  най-малко.  Аз  не  съм  обиден  на  никой, а въпроса  беше изяснен  отдавна.  Разбира  се, че  това  ми  е  желанието.  Бил  съм на какви  ли  не  събирания,  и  винаги  е било  пълно  с готини хора(надявам се  тук  също  да  е така) 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...