Jump to content
BulForum.com

splendor

Members
 • Content Count

  643
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by splendor

 1. Пробвай да му пуснеш друг нет.
 2. Сайта на Н3 вече официално е Вивашит.
 3. Радвам се за теб. Ти ме пита за какво ги ползвам и аз ти отговорих. Тези монитори не се взимат за да ти гори по-малко климатика а за да го следиш как работи. Както казах по-горе те са за по-вманиачените потребители. Колкото до wi-fi-то и аз мислех като теб, но вече съм на друго мнение
 4. Умния контакт за измерване на консумацията е за малко по-крайни потребители на климатици, но ти няма как да знаеш. Има форум с раздел за климатици и там се коментират минимуми, максимали и т.н. Wi-fi модула ти дава не само управление, но и доста повече опции, които ги няма на дистанциоонното, чрез него може да направиш диагностика на климатика, та това е нещо много необходимо за новите климатици. Щом говориш за управление на врати и прозорци, то трябваше да вземеш пълната версия на РМ тя управлява такива неща.
 5. Разбира се, че умния контакт е за пускане и спиране. Аз го взех да си засичам климатика колко енергия е глътнал. РМ го разкарах, понеже нямах обратна връзка какво се случва с климатика от разстояние а като съм си вкъщи го командвам или с телефона или с дистанционното. Решението беше wi-fi модул, но не ми хареса цената.
 6. Едно време си бях взел RM3 Mini за да си управлявам климатика, но го разкарах. Сега ползвам на Broadlink умните контакти. Вършат добра работа.
 7. Специално тук не знам дали ги има а и ако ги има не знам дали няма да са ги натоварили доволно. Един колега си поръча такъв и е доволен каза, че работило добре. Иначе майка ми е на А1 от една камара години и скоро смени адреса, като тези от А1 и монтираха кам модул, което май е по-добрата опция за хора над 60 години, вместо външните им приемници. Аз и дадох старото ми ЛГ модел 2012. Ползва си само дистанционното на телевизора а и отделно и подредих програмите по неин вкус.
 8. Не е рядкост. Почти всички телефони на Xiaomi са оборудвани с IR Port, както и високия клас на Huawei. Има си вградено приложение, но аз ползвам SURE, понеже може да командва булсатските приемници. Също така китайците продават такива портове, които буташ в порта за слушалки и имаш IR Port.
 9. Немското и Френското, но е възможно да се излъчват и дербитата от Бг първенството а и по-възловите мачове от Английското.
 10. Дет се вика, който платил за Диема спорт гледа в ХД, който не е платил гледа Диема в СД вариант
 11. Кой е 4-тия? Ами зависи как ще се развият след разцепването. Дет се вика имат некви напъни, след като решиха да вкарат андроид приемници и да правят таймшифт за 7 дена. Аз заявих еди за тест. Онзи ден се обадиха и казаха, че до 1 седмица трябва да го доставят. Та ще видим какво са сътворили.
 12. О, чудо на чудесата. Още 2 канала са пуснати с 1080p. Така както са тръгнали, като нищо да сменят всички 720p канали на 1080p.
 13. Виж сега, това с изкарването от нерви си е проблем на дадените хора. Аз не задължавам никой с моето си мнение. То си е мое. Ако не му харесва винаги може да го пропусне. Ако сметне, че не е по правилата да го репортне или ти искаш да кажеш, че за да съм удобен на някой и той да не излиза от нерви да си сменя мнението? Булсата за мен(говорим за андроид приложението, което е безплатно ако имаш сателитна или фюжънска телевизия) е хубаво до 40инчови телевизори. Говорим за ХД-тата. При 4К там стават и за по-големи телеви
 14. Ами аз както виждаш не влагам лоши чувства тук, нито имам за цел да се ям с някой. Просто Пламен от време на време има въпроси и разговора си върви. Дет се вика булсат го дъфкахме февруари месец, и на Пламен му щукна, че пак трябва да го дъвчим. Аз я бях оставил тази тема дето се вика имам къде по-интересни неща за правене отколкото да обсъждам булсата дали бил 720p или 1080p и къв му бил битрейта. Дет се вика аз спортните канали си ги гледам по Руски IPTV с качество много по-добро от Була. Була понеже е безплатен и съм му ка
 15. Разбира се, че съм весел човек. Който ме познава лично може да го потвърди, но това не значи, че ще позволявам на хората да ме обиждат още повече през некъв си форум. Дет се вика винаги съм бил отворен да се видим на живо(та това да кажеш за мен страхливец е пълен майтап) и всеки да си казва каквото има да си казва. Точно затова съм си сложил и снимката а не се крия зад некакви аватари тук. Тя темата се е поизчерпала още от много време а и дали ще го има була все тая, важното е лафа да върви иначе без лаф тези
 16. Разбира се, че не се опитвам. Това си е лично твой избор, както и дали да отговориш изобщо.
 17. Исках отговор с да и не, а не дали става за романтика или не става за спорт. Колкото до битрейта нямам претенции дали е 5.5 или 3.5. Това никога не ме е вълнувало. Но не мога да кажа, че АФР е грешен като показва 720p. За това мога да споря цял ден. Видене, за теб не се и съмнявам. Твоите вкусове са по-изтънчени от моите
 18. Да, това беше по твое искане и затова си играх да гледам рутера, нещо, което нормално никога нямаше да направя, понеже не ме вълнува. Един въпрос към теб. Смяташ ли, че картината на булсат е тотален шит?
 19. Хубаво го цитираш това но нещо май имаш проблеми с четенето. Малко по-горе съм ти отговорил.
 20. Оспорвам? Къде съм оспорил битрейта? Давай да видим.
 21. Добре си ме цитирал. Вижда се, че говоря за резолюцията не за битрейта. Никога не съм говорил какъв е битрейта а и не ме е вълнувал. Ти си играеше да изчисляваш какъв е по данни от рутера ми. Не знам дали правилно показва битрейта показва еднакво резолюцията, което ми е достатъчно. Това означава, че АФР и Коди смятат еднакво резолюцията. С Коди гледам само филми за IPTV си ползвам други програми.
 22. Нищо не извъртам. Отвори клипа и виж как го гледам.
 23. Показва грешно? И резолюцията не е 720p? Уау
×
×
 • Create New...