Jump to content
BulForum.com

splendor

Members
 • Content Count

  422
 • Joined

 • Last visited

About splendor

 • Rank
  Майстор

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/PhotostakenbyAtanasPetrov

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

430 profile views
 1. Да и на мен ми направи впечатление. при 2ката и 3ката няма такива проблеми. Дано да го оправят.
 2. Супер новина. Както е казал Мечо Пух: колкото повече, толкова повече. Та не бих се разсърдил на 4 и 5
 3. Бе-ините са яко тука има тука нема(пак са кодирани) Ако всеки ден ще е така по-добре да се сменят с алтернативни но да се излъчват без проблеми. Също така ако може да вървят в приложението 2 или повече аудио(понеже предпочитам да гледам програмите с английско аудио ако е налично а не с бг превода) потока и субтитрите да могат да се изключват ще е супер, акто е при кам модула.
 4. Да вече и при мен вървят. Нямам си на идея защо спряха ТВН. Аз дори не успях да я погледам.
 5. БеИните са все още кодирани. Ако няма възможност да се излъчват е хубаво да бъдат сменени с аналогични спортни канали, все пак мачовете в някои от големите страни се подновиха и има какво да се гледа за разлика от преди 3 месеца,
 6. Не знам за Еврокома, но днес забелязах, че трите Беин-а са кодирани вече.
 7. То сега още не е фатално, че няма никакъв спорт, но е хубаво от Н3 да помислят за тяхна алтернатива, че таз Корона няма да е вечна.
 8. Да попитам отново какво става с timeshifting-а на 7/8TV и дали се очаква по-бърз нет от 80мб за квартал Изгрев? Весели празници на всички!
 9. Предполагам, че е според плана. Аз нямам диемите в плана и на приложението също ги няма.
 10. Платено е. 5лв на месец. Взимаш MAC адреса на устройството и отиваш в офис да ти го активират или пък звъниш на оператор.
 11. И при мен е така, а в профила ми в Н3 пише, че е активен. Да се надяваме, че е временно и, че ще си оправят приложението скоро. П.П. Приложението, вече работи.
 12. И при мен е DCC но нямам проблем със скоростта, може би, защото моят кабел не е част от старо трасе.
 13. Да попитам, дали не може да се добави тайм шифтинг и на 7/8 тв на смарт приложението?
 14. Определено. щеше да е добър подарък, но и пускането на допълнителните пакети безплатно за останалите потребители също е добър жест/
 15. Значи, аз когато плащах, датата на изключване беше месец май, но после изведнъж се премести на юни. И до онзи ден си показваше юни. Предположих, че от Н3 са дали един месец бонус покрай корона вируса, но сега след като писа влезнах си в акаунта и видях, че се е върнало пак на май месец. При мен няма Диема екстра опции, единствено фигурира смарт приложението под формата на ЦТВ.
×
×
 • Create New...