Jump to content
BulForum.com

splendor

Members
 • Content Count

  380
 • Joined

 • Last visited

About splendor

 • Rank
  Майстор

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/PhotostakenbyAtanasPetrov

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

305 profile views
 1. Плешивия не ме грее, аз си плащам за спорт пълния пакет и очаквам да го получавам.
 2. Аз за Макс не мисля да плащам. Ако го включат в пакета, добре но иначе не. Диемата с всяка година си вдига цената, очаквам Макс-а да тръгне по същия път. Иначе както казваш избор голям, само трябва да го направят.
 3. Да се надяваме, че ще ги заменят с подобни канали. Преди време бяха пуснали украински а също така може и да добавят останалите арени. Езика не ми пречи, стига съдържанието да е същото.
 4. Гледам, че част от спортните канали избягаха, някой да има подобни наблюдения?
 5. Аз нямам проблем. Когато искам субтитри си ги пускам, когато не искам си ги спирам. По-хубаво нещо от това здраве му кажи. Бих се радвал всички канали да вървят и с английско аудио, но няма пълно щастие.
 6. И при мен е така. Изключва всичките.
 7. Аз съм с кам модул и мога да си изключа субтитрите от телевизора.
 8. Забелязвам, че МАТЧ вече не предават мачове от английското, и е хубаво да се пусне алтернативен канал като например SK HD, където в момента дават ранният мач от висшата лига.
 9. Това ако е вярно ще е тъпо за тези, които нямат Н-кутия. Това да плащаш за Нитро+ и да имаш само 2 арени, при наличието, че други гледат 5 си е гадно.
 10. И аз така си помислих, но реших да попитам все пак
 11. Случайно да имате проблеми с показването на снимки у Фейсбук, че не всички се показват и се чудя дали е от фейсбука или е от Н3-то.
 12. Аз също не го гледам. Жената го. По-скоро въпроса е принципен. Иначе аз не бих отказал на мястото на ХБО пакета. BT или SkySport канали или други филмови англоезични но това не вярвам да стане.
 13. Положението е трагично. 4 пъти един канал, луда работа.
 14. Да, освен ако не решат да го премахнат от там
 15. Сподели после какво е станало.
×
×
 • Create New...