Jump to content
BulForum.com

splendor

Members
 • Content Count

  659
 • Joined

 • Last visited

About splendor

 • Rank
  Гуру

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/PhotostakenbyAtanasPetrov

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

824 profile views
 1. Писано е по-назад в темата. Оивате на сайта на Виваком и се регистрирате. Ще изиска ЕГН-то на титуляра на договора и имейл адрес. Ще получите обаждане от служител на виваком, в който да потвърдите самоличността на титуляра. След това ще получите имейл с активация в профила ви във виваком. След като активирате профила си, ще може да влезнете и да видите новия си абонатен номер, както ще имате и опция да платите онлайн.
 2. Това обяснява защо не си им спешен. В момента ги морят тези със срочните договори на Н3, и докато не им изтечат или не подпишат на ЕОН, вивакома е длъжен да държи мрежата на Н3.
 3. Щом договора е на твое име очаквай и теб да те подхванат по някое време. Не знам колко ти остава от договора, но на сестра ми и остава повече от година и такива като нея им бъркат у задника на вивакома. Тя понеже е по-скромна и не толкова запозната е лесна за манипулация от такива досадни кокошки и след малко обработка клеква, но при мен този номер не минава. Точно затова като се обадих и видя, че при мен няма да им мине номера поиска да говори със сестра ми очаквайки нещо различно. И това за каналите е така. При
 4. Вчера са звъняли от вивакома да оферират сестра ми да мине на ЕОН и след 15 мин по телефона са я убедили да каже "ДА" на 24 месеца по 34лв, като в сайта им оферират първите 6 месеца по 1лв. Това са близо 200лв набутвация. Днес тя ми беше на гости и реших да се обадя на виваком да видя за какво става въпрос. Попитах ги защо на сестра ми предлагат 24х34 след като върви оферта първите 6 месеца по 1лев, и отговорът беше понеже се сменял плана а офертата за 1лев било само на за нови клиенти. Та аз и казах да канселира
 5. При мен е 4-ти август 2023. Един месец бонус
 6. Така е, трябва да се плаща. Пуста му работа.
 7. Видене, разбира се, че твоите са по-хубави, но след като не ги споделяш с мен, не ми ги хвали
 8. Разбира се, къде ще намериш неограничени минути към всички оператори и 17 гига интернет за 13 лева на месец. Ако знаеш по добро свиркай. Иначе була единствен дава оптика в Изгрев, та нямам много опции.
 9. На тези, които имат мобилни услуги на виваком и имат регистрация в сайта им, телевизията от Н3 им се появява автоматично. На тези като сестра ми и един приятел е нужно да се регистрират, понеже телефоните им са на други оператори. Така както гледам не са само вашите, които искат да гледат с кам модул. Доста са, и ми се струва, че вивакома ще поддържа тази система докато изтече и последният договор направен от Н3 или успеят да убедят абонатите на Н3 да минат на ЕОН преди това.
 10. Ако се беше регистрирал нямаше да пишеш глупости сега. Регистрацията изисква ЕГН. По ЕГН-то вивакома определя каква услуга тяхна ползваш. Близко е до акъла. Щом имаш договор с Н3 ще ти се появи. Пък ти ако искаш още 5 ЕОНа си активирай. Видене, ако Мирката си беше направил труда да се регистрира в началото, много от тези приказки щеше да отпаднат, но той вместо да се регистрира и да си ползва кабелната както досега си я е ползвал хаби време да пише тук. Ако му харесва няма ядове. Иначе аз вземане даване с вивакома имам само като gsm оператор.
 11. Понеже ги точкуваш ще ти отговоря по точки. 1. Ако беше чел, глупостите(както написа по-горе) внимателно, щеше да разбереш, че аз нямам вземане даване с Н3, но сестра ми има действащ договор към бившия Н3 и следователно близко до акъла да разбереш с кои данни съм се регнал. Понеже аз и плащам сметките по интернет за да не ходи и тя до офис имах акаунт на Н3, който номер сега се различава с този в сайта на Виваком. 2. Понеже тези, които са си доволни от услугата на Н3 ще предпочитат да си я ползват, докат
 12. Това сериозно ли го питаш? Уж се представяш за по-умен. Щом ще си връщаш техника какво ти пука кой ти е клиентският номер. Отиваш връщаш, прекратяваш договора и Тиви.бг е насреща. Доколкото четох по-горе те устройва да си седиш на сегашното, но не можеш да го плащаш онлайн. Е ако се регистрираш в сайта на виваком(ако ти си титуляра на договора на Н3) ще може пак да си плащаш услугата и да си е всичко по-старо му, докато ти изтече договора. Макар, че се съмнявам да те оставят без да почнат да те тормозя
 13. Аз нямам но сестра ми има отнешение. Дали са полезни определено са. Клиентския номер ще си го получиш като се регистрираш в сайта на Виваком, но вместо да направиш това и да си видиш клиентския номер се вайкаш тук. Твоя си работа. Приятно посещение на офисите на Виваком мога да ти пожелая.
 14. Имах преди време, вече нямам. Сега сестра ми има към бившето Н3. Това устройва ли те?
 15. Аз казах защо не съм се занимавал с офиси(една голяма част от тях не знаят за какво са там). Дето се вика акаунта е на сестрата и ме вълнува само приложението. Аз ЕОН-а го гледам на андроид бокс и нямам оплаквания за бъгавост. Върви доста добре без значение дали е HD или 4К. Относно твоите точки, ако не те устройва винаги можеш да смениш доставчика.
×
×
 • Create New...