Jump to content
BulForum.com

splendor

Members
 • Content Count

  367
 • Joined

 • Last visited

About splendor

 • Rank
  Майстор

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/PhotostakenbyAtanasPetrov

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Да, освен ако не решат да го премахнат от там
 2. Сподели после какво е станало.
 3. Сега проверих и при мен вървят.
 4. Нека да видим за колко време ще е спирането.
 5. Жената преди малко пусна ХБО-то и се оказа, че са го спряли. Предполагам, че е нещо временно иначе ще ходя да се разправям в офиса.
 6. Аз преподписах април месец на Нитро + и имам ХБО.
 7. Това е, защото не са си ъпдейтнали страницата от ХБО. Има кабеларки, които имат само сд версиите на ХБО и Синемакс, така, че не нужно да върви ХБО задължително с ХБО ГО. Ще видим след 01.05. Дори и да отпадне ХБО, което силно ме съмнява, гледах другите доставчици какво ми предлагат и за цената на която съм и просто Н3 нямат алтернатива.
 8. Бъркаш се, виж им страницата с оператори, там е описано кой оператор какво предлага. Има оператори, които дори не предлагат ХД версиите на НБО и Синемакс, според сайта на ХБО.
 9. Входа за оператор е за ХБО ГО и няма нищо общо с каналите, които се излъчват по кабеларката. Н3 вече не предлага ХБО ГО и затова го няма там, колкото за ХБО и Синемакс се появиха слухове, че нямало да ги има повече в Н3, което се оказа партенка.
 10. HBO GO не ползвам, HBO гледа жената, та за тези пари които е Нитро+ няма алтернатива при другите оператори, може би това е причината да съм повече от 5 години на Н3. Ако докарат и оптиката до Изгрев, ще бъде още по-добре.
 11. Днес ходих и преподписах на плана, на който бях и ме увериха, че ХБО ще бъде в пакета а само ХБО ГО няма да го има, което ме устройва за тази цена.
 12. Предният път като ходих да плащам сметката ми загатнаха за спиране на аналоговата, не че я ползвам де. Колкото за ХБО ако го спират е хубаво да редуцират цената на пакета Нитро или да вдигнат скоростта на интернета от 80 на 100 или да пуснат нови стойностни канали. Договорът ми изтича след един месец и ще се мисли.
 13. По принцип няма безплатно ХБО ГО, той върви ако си си платил ХБО пакета. Отиваш на страницата на ХБО и цъкаш на вход с оператор и там може да видиш кои го предлагат.
 14. Наистина тъпо, точно с жената бяхме почнали да гледаме Гейма та май ще се търсят алтернативи или вивакома или А1
 15. това на HD вариянта или SD, понеже това беше възможно само на SD вариянта. Аз преди време гледах така Орвил.
×
×
 • Create New...