Jump to content
BulForum.com

splendor

Members
 • Content Count

  403
 • Joined

 • Last visited

About splendor

 • Rank
  Майстор

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/PhotostakenbyAtanasPetrov

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

349 profile views
 1. Предполагам, че ти не си пробвал други работи, но пък не ти пречи да си мечтаеш за смарт приложение пък нека да си правя грешни изводи
 2. Преди години нямах търпение да пуснат мрежа в Изгрев и да им стана клиент, но след няколко години от тогава, вече не съжалявам, че не са направили мрежа.
 3. На мен не ми трябват, ама жената ги гледа чат пат, та 3лв не е голяма цена, да бъде тя доволна
 4. Добре е, аз за същото плащам 35лв . Да видим Ноември месец, дали няма да предложат нещо подобно като отида да преподписвам
 5. По-принцип HD-то се хваща по знака на телевизията, но наистина е добре да се знае какво качество е. При цифровата телевизора си казва какъв е сигнала. Ще е хубаво ако въведат опция да избираш аудио поток, както е при CAM модула. Аз например там, където има английско аудио го гледам с него. 7/8 няма EPG още, от когато го пуснаха. Има още работа по приложението, но все пак адмирации за него.
 6. При теб на приложението върви ли ID Extra, че при мен го дава, но като го избера не става нищо? Все едно няма такъв канал, иначе има EPG.
 7. Да дам нова информация, за моят случай. Днес ми се обадиха от Н3 и казаха, че няма проблем вече да върна допълнителният приемник и да бъде пуснато приложението на телевизора вместо него. С тези си действия от Н3 показват, че ги е грижа за своите клиенти, за което съм им благодарен и по този начин отпадна чуденето за друг оператор.
 8. Аз ги имам но синемаксите бяха сменени от два евроканала.
 9. Не бих казал, че няма развитие. Направата на приложение за смарт телевизори и за андроид си е голяма стъпка. Аз ще ги сменя ако не променят глупавото правило да не може да се ползва приложението вместо втория приемник, въпреки че то е по-скъпо с 2лв. Абонат съм от 2013 година, като преди това разкарах Близу заради политиката им спрямо нови клиенти по това време, та не ми пречи да сменя и Н3 въпреки, нищо, че имам два купени приемника от тях.
 10. Точно това казвах и аз. Плащам Нитро+ 35лв плюс + 3лв за допълнителен приемник и имам два купени от тях за които не плащам нищо. Аз искам да сменя допълнителният приемник(понеже телевизора има такова приложение) с такъв от 5лв, По този начин ще плащам вместо 38лв, ще бъде 40 на месец. Те ми казват, че не мога да махна допълнителният приемник, понеже закупените от мен устройства ще бъдат изключени. И ако искам услуга от 5лв ще трябва да си я плащам с основните 38лв на месец, което ще прави 43лв на месец, което мен не ме устройва. Ще изчакам да видя как се развиват нещата. Януари от А1 ми предлагаха 4 приемника с включени диема спорт, максовете и ХБО-тата, заедно с ХБО ГО и 75мб интернет за 29,99лв на месец, но реших да си остана верен на Ентри, но след тази ситуация като нищо да приема следващия път.
 11. Да, тв приложението е с превъртане и пауза, което е удобно ако ти се наложи да свършиш нещо друго и после да си го пуснеш, откъдето си го спрял. Иначе малко странно ми се вижда да чакаш 5 дена да ти активират един мак адрес. Да внеса малко яснота за хората, които ползват като мен услугата с повече от 2 телевизора. Тази услуга не може да замени допълнителният приемник, (нищо че е с 2лв по-скъпа от него на месец), понеже купените приемници, които човек е закупил от тях ще отпаднат. Като цяло това е много глупаво, понеже вместо да взимат сегашните 38лв на месец, те щяха да взимат 40лв. Нищо договорът ми изтича ноември и ще прегледам другите оператори какви оферти предлагат.
 12. За Нитро пакетите трябва да попиташ в офис. От двата оператора аз бих избрал Н3. За интернета зависи от кой квартал си. Аз съм в Изгрев и нямам проблеми с нет-а, (който е лан) вече повече от 7 години. В други квартали вече има оптика и се предполага, че е още по-добре, но нека друг да каже.
 13. Аз точно това си мислех. Бях си взел и мак-а на телевизора за да го продиктувам на жената в офиса, но явно техниката е друга
 14. Идваха ли техници до вас? Аз подадох заявка и ми казаха, че трябва да чакам между 4 и 5 дена да дойдат техници за да го активират. Само се чудя какво ще му активират, след като аз вече съм го качил на телевизора. Луда работа.
×
×
 • Create New...