Jump to content
BulForum.com

TAZ

Moderators
 • Content Count

  3298
 • Joined

 • Last visited

About TAZ

 • Rank
  Депутат

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  12035177

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1085 profile views
 1. Привет Плами и благодаря!
 2. Ванка, има ли шанс и мен да ме включиш, че моята А118/В40 стана на много години и май е време да я преместя от Хондата на Ф150-то. Не че ми прави проблеми, но определено сега има много по-добри и нови лещи, чипсетове и т.н.
 3. Явно трябва да си с определени изминати жизнени километри, за да ти допадне този трейлър. На мен определено ми харесва, това което видях, нямам против да издоят още 2 - 3 пъти тази кравичка, пак с кеф ще си дам парите за билети и за стоки. Хубавото е, че сам си ги вадя, за да не ми държи никой сметка. Аз и анимациите си гледам и харесвам, само от игрите се възмутих.
 4. Имам въпрос относно Disney Junior - от два дена не се излъчва, а това е единственото нещо, което се гледа от младежа в къщи. Опцията да е и на майчиният му език - гръцки, радваше и него, и майка му - много при това. Някой да има някъква информация или проблема е при мен? Благодаря предварително
 5. TAZ

  iPhone

  Ангеле, това може да е частен случай. Нашият iPad се ползва предимно от жена ми с постоянно включен viber, skype, браузер. На всичкото това малкият го взима и си пуска 6 - 7 детски приложения (той ще стане на 3 скоро). Не ми се е случвало да лагне или да зацепва както при теб. Да не би да е от приложенията нещо. Не се стремя да защитавам продукт и марка, а да помогна дори и с малко информация.
 6. А защо някой да НЕ използва One Drive?! Първо - това не е от вчера, вързано ми е с пощата (hotmail) от години - не под това си име разбира се. Сега е ингерирано и с Win 10 + това ми е 40 GB. Има Office Online към него, направо приказка.
 7. Стана ми много интересно и с нетърпение ще очаквам следващите 2 - 3 страници Следващата стъпка е да поканим проф. Владко Мурдаров - който бе споменат тук от Пламен, за да може да внесе яснота и да видим дали за пръв път в историята на човечеството, Виден ще падне по гръб и ще признае поражение или ще е поредната партия шах - описана толкова добре от plameni (поздравления) P.S. Пламен ми вкара мухата, та се позамислих малко (нищо, че съм и аз от онези - "тъпите", както каза Виден), та... има ли шанс той да спори, защото познава човек, който живее в близост до паметника и който е кръстен със странно име - Народ Иванов например. Защото има хора със странни имена: Уржум Луланков, Автономка Шестакова, Веселазасмяна Тодорова, Винету Келешев, Кимирсен Зенгиров и много други. Та може този човек, Народ Иванов, който е приятел на Виден, да са интервюирали и за него да е статията. Пламене, защо пусна тази нотка на съмнение...
 8. Има голяма разлика между Stormtrooper и Clone trooper!!! Не знам защо хората все още продължават да ги бъркат и да задават един и същи въпрос. И какво толкова Ви бърка черният Stormtrooper от Е7?! Имперските войници отдавна не са само клонинги, след един определен период има само донаборници или както там искаш ги наречи. Още в предишните епизоди Империята подбираше деца и ги правеше Stormtrooper-и, това е и историята на Фин т. нар (негър). Ето защо има даже и жени кадети. Да не говорим, че Clone Trooper-ите са разформировани през 19 BBY a.k.a година 981 след Ruusan Reformation и година 3634 след подписването на Treaty of Coruscant, старееха двойно по-бързо, та ако дори и бегло предположим - игнорирайки всички факти, че всичко що носи бяло е клонинг - то тези войници трябва да са на колко - 70 - 80 години?? Ето и малко факти, които ги има доста преди Е7:
 9. Като чета Чефо и виждам само това: Вкусове разни, лични мнения - много, но той току що заплю всичко, що е свято в киноиндустрията!!!
 10. TAZ

  OVERWATCH

  https://www.youtube.com/watch?v=CuI_Yb__cZA
 11. TAZ

  StarCraft 2

  https://www.youtube.com/watch?v=NImK4R5wEfg
 12. Аз вече преминах в отбора на Feather и си купих техният бръснач от Щатите. Във Вторник ми пристига с още няколко глезотийки, които си поръчах. Остава да си сменя Muhle Pure Badger четката, с някоя Super или Silvertip, защото от тази не съм толкова доволен. Вече повече от 2 години минаха, откакто се бръсна само с бръснач или т.нар wet shaving.
 13. Ръката ще свикне и ще става все по-добре. Но ще имаш и моменти, които ще ти костват някое клъцване.
×
×
 • Create New...