Jump to content
BulForum.com

ФОРУМНИ СРЕЩИ

PSYCHOSIS

Recommended Posts

On 2/6/2010 at 11:01 PM, karaman said:

Страхотна сбирка се получи! Като изтрезнея, ще кача снимки! Лека нощ, обичам ви!

On 2/7/2010 at 12:24 AM, HATE said:

Holy fuckin' shit това беше супер яка среща! Не помня да съм бил на подобно събитие с толкова народ на едно място.Аз лично си изкарах супер за което благодаря на всички! Утре ще сканирам 500 и нещо левовата сметка хаха. xmas.gif Успех на всички (като мен),които трябва да стават за работа в неделя. wink.gif

On 2/7/2010 at 1:08 AM, Midex said:

Срещата наистина беше яка - не очаквах, че ще се съберем толкова хора и то в този сняг. punk.gif

Прегледах клипчетата от оная въшка, дето снимах с нея - определено е правена са снимане на дневна светлина, а на закрито е като от телефон. Освен това, тъй като общата големина на клипа беше няколкостотин мегабайта и ми се стори твърде много за теглене, компресирах доста видеото и намалих кадрите от 30 на 25. По тази причина качеството не е като оригинала, но определено ще се разпознаете...и не гледайте датата и часа в клипа - просто не бях настроил часовника. smile.gif

Не съм рязал или редактирал части - това е суровият материал, компресиран до 69 Mb (емблематична цифра devil.gif).

On 2/7/2010 at 3:25 AM, w00x said:

Супер яка форумна среща.

И за заинтересованите:

току що се прибирам, до 5:00 бях с МОМИЧЕТО. xmas.gif Дълга история общо взето, но и вие (pyroman, RaptoR) имахте принос.

СРЕЩАТА ПРОДЪЛЖАВА, мушмули xmas.gif

Все още сме живиlaughing.gif

ЕДИТ: Споменах ли , че ви обичам всички

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Трябва да помисля или за смяна на алкохола или за категоричното му прекратяване. Писна ми след 2-3 бири да ме цепи тиквата и на следващия ден :[

Като се има предвид, че съм се наспал, че съм изпил едно кафе и половин литър кола, един аналгин и тъпата киферица продължава да ме боли :/

Аз като рекох за таз' бира "анатема" ама... а впрочем за следващия път дано има столове за всички (и ще си оградя на календара датата да не стават грешки).

Има някакво "беналгин" ефективно е - ацефеин, кафетеин и прочие стават.

Браво Ангеле :) То ти цяла вечер и точи лиги. Иначе наистина беше много добра среща,пък и не беше студено.

ПС:Пешо следващия път с Глория сте на скочета,че ...

On 2/7/2010 at 9:23 AM, Psihara^^ said:

Ако всички са доволни - направо да мислим следващата? :lol:

Стига да не е на същото място. Малко гадно беше наредена масата.

On 2/7/2010 at 9:39 AM, netrootbg said:

Съгласен съм.В тая кръчма няма да ми стъпне крака повече.Чаках ги тия пилешки сърца час и половина (без да преувеличавам),човек ще си помисли че са клали пилетата на място и са вадили сърцата едно по едно...

Абе по-добре беше от предишния път - дето бяхме разпръснати на 3-4 маси и... можеш да видиш само хората на твоята и част от съседната маса. Стига да не беше ония сонарен терорист зад гърба ми, дето периодично ме атакуваше в диафрагмата с басите си - щеше да е идеално. Според мен това беше най-доброто място от последните 2-3 срещи.

Ред: ООооо, да, като изключим кухнята! Т'ва беше подигравка! Носят ми панирани пилешки гадости в лимонов сок... като количеството, както сполучливо отбеляза Пиромана, беше достатъчно да ми запълни кариесите. А сиренето по тракийски беше според мен втора употреба и консистенция, нуждаеща се от лъжица за изяждане...

On 2/7/2010 at 5:22 AM, djadomraz said:

Че е джентълмен и не е останал да пие кафе на сутринта :lol:

Хаха. Не :)

Изобщо не се е стигало до интимности.

Колкото до заведението, не съм сигурен дали има заведение в което да обслужат адекватно 30+ човека.

Срещата добре се получи. Всички бяха много мили.

За заведението : масата беше добре наредена, но много на голямо разстояние разпръсната, а столовете бяха много супер нагъчкани и много неудобни (и двата вида). Кухнята биваше, но порциите наистина бяха малки. Цените бяха добре. Извод : не бих отишла пак там.

On 2/7/2010 at 12:09 PM, Antares said:

Оле и песни е имало. Не, край. Повече няма да пия!

Песните бяха след като ти така тихом-мълком се изниза..., проблемът беше, че въпреки огромното желание на изпълнителката..., репертоарът и беше много беден.

On 2/7/2010 at 8:28 AM, Antares said:

Трябва да помисля или за смяна на алкохола или за категоричното му прекратяване. Писна ми след 2-3 бири да ме цепи тиквата и на следващия ден :[

Като се има предвид, че съм се наспал, че съм изпил едно кафе и половин литър кола, един аналгин и тъпата киферица продължава да ме боли :/

Ти си някакъв патологичен велослучай.... 2-3 бири.... post-12-1234437141.gif

On 2/7/2010 at 9:39 AM, netrootbg said:

Това беше само една от множеството грешки в системата... Весо трябваше да донесе меча и да се вреже в ролята на Ланселот ( разбира се Карамана бе Артур с големия сач)

sufra.gif

On 2/7/2010 at 10:43 AM, HATE said:

Съгласен съм.В тая кръчма няма да ми стъпне крака повече.Чаках ги тия пилешки сърца час и половина (без да преувеличавам),човек ще си помисли че са клали пилетата на място и са вадили сърцата едно по едно...

Ако не забеляза по едно време сервитутките ме караха аз да се провиквам кое на кого е, че не знаели... Тотален резил, после и разговора ми с "шефа" го доказа... Смятай то имало 2 каси Туборг ама ние си жулим ракия, рийш ли...

On 2/7/2010 at 11:07 AM, AssassiN said:

Мдам, интересно се е получило. Щом и Глория си е пуснала гласа... xmas.gif

Пуска го - и не беше зле да ти кажа. Между другото ти къде беше post-12-1234436534.gif

On 2/7/2010 at 11:53 AM, w00x said:

Хаха. Не xmas.gif

Изобщо не се е стигало до интимности.

Колкото до заведението, не съм сигурен дали има заведение в което да обслужат адекватно 30+ човека.

Аз съм СИГУРЕН, че има много заведения, в които обслужват адекватно 60-80 + човека. Че и по-пияни и невъзпитани... А заради тебе, мушмулов, трябваше да успокояваме неразделния клас. Добре че всяхме респект културно, особено Паладина

post-12-1234436806.gif

On 2/7/2010 at 12:49 PM, gal4enceto said:

Срещата добре се получи. Всички бяха много мили.

За заведението : масата беше добре наредена, но много на голямо разстояние разпръсната, а столовете бяха много супер нагъчкани и много неудобни (и двата вида). Кухнята биваше, но порциите наистина бяха малки. Цените бяха добре. Извод : не бих отишла пак там.

И вЕрвай ми - няма да отидем пак там...

On 2/7/2010 at 1:24 PM, gado said:

Песните бяха след като ти така тихом-мълком се изниза..., проблемът беше, че въпреки огромното желание на изпълнителката..., репертоарът и беше много беден.

Абе дуднаха с оня пич там, разлистваха партитури, аз на крака щях да ставам... И нищо... Ние у нас пяхме повече

post-12-1236940574.gif

-----------------------------------------------------------

Между другото трактата "КАКА ВИ Е БЯСНА" минава засега в зелената зона (като изключим чашата и отнесения й за мезе винен кебап), а аз все още не стъпвам в източния санитарен възел

post-12-1236941130.gif

ВРЕМЕ Е ЗА ТУУУУУУУУУУББББООООООООООООООООООООООООООООРРРРРРРГГГ beerchug.gif

Галине, грижи се за шапката ми, че ми е спомен от глупавия остров :) Тоест спомен от приятел там :)

Трябва да видим Виден дали е жив и здрав щото го домързя да си мръдне кльощавия задник на 3 метра да заключи. И кон да го беше опънал нямаше да разбере.

Хахаха, ебахти синхрона :) Жив е той жив е и даже компютър има все още.

За винения кебап аз не знам нищо !!! Заклевам се !!!

On 2/7/2010 at 2:30 PM, KILLERINCHO said:

Галине, грижи се за шапката ми, че ми е спомен от глупавия остров xmas.gif Тоест спомен от приятел там xmas.gif

Трябва да видим Виден дали е жив и здрав щото го домързя да си мръдне кльощавия задник на 3 метра да заключи. И кон да го беше опънал нямаше да разбере.

Хахаха, ебахти синхрона xmas.gif Жив е той жив е и даже компютър има все още.

За винения кебап аз не знам нищо !!! Заклевам се !!!

Тая шапка не стигна ли в крайна сметка до тебе ?!?!?!?!

post-12-1234436862.gif

Ей, едно е сигурно - паметна среща хахахахахахахаха

Ти харабия ли помниш че те питах къде ми е шапката ??? Мене зора ми беше основно щото вънка не е първа пролет ама оцелях. Верно хората ме гледаха малко странно ама какво да се прави. Как да им обясня че си забравих шапката в на Галин колата :)

Ми той човека (щото вече беше останал един от много малкото човеци, другите бяхме орки) щателно я извади от колата и заръча да бъде върната на Весо. Друг е въпроса кой я взе, защото реално погледнато ако не беше Стасьо аз и 12 годишното щях да издирвам днес с ГДБОП beer.gif

КАРАМАНА - ПРЕМИЕР!!!

dsc00040ns.jpg

Весо, ский Иван как гледа ахахахахахахахахахахах

On 2/7/2010 at 2:29 PM, RaptoR said:

А заради тебе, мушмулов, трябваше да успокояваме неразделния клас. Добре че всяхме респект културно, особено Паладина

Какво, какво? Защо пък е трябвало да ги успокоявате? Не си даваха красавицата на лошия злодей ли? :)

On 2/7/2010 at 2:48 PM, w00x said:

Какво, какво? Защо пък е трябвало да ги успокоявате? Не си даваха красавицата на лошия злодей ли? xmas.gif

Не бе, той лошият гей (Mr Gey - справка Dreamcatcher) я подфана под ръка и отпраши, а разтревожените момци срещнаха един паладин на вратата с такива едни особени параметри laughing.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...