galaxi Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Това от по-солидните челници на PETZL ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Зависи какво разбираш под "солиден" https://www.petzl.com/US/EN/Sport/SPECIALIZED-headlamps/DUO-LED-14#.Vzv8GXWLTVM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Честито.А палатката кога? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 По-натам, че много се двоумя между голяма семейна, обикновена 3-местна или нова каска... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Аре сега пък, каска....ново двайсе.. Кой ще я носи тая семейната...вземи за трима и каска...хахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Кой, кой...Аз, кой Кво са едни 11 кила товар... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Най - накрая 3D принтерът ми е готов. Остава единствено малко финна настройка и да се поредредят по - добре кабелите. Качвам и няколко снимки. После ще кача и няколко клипчета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Яко! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Ванка, ако не го накараш да принтира Сокола като формички за лед, да знаеш си сгафил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Ванка, ако не го накараш да принтира Сокола като формички за лед, да знаеш си сгафил Аз такива формички имам . До момента съм принтирал не много сложни неща освен един тест. Сега му провя финална настройка и после ще му дам да ми принтира една сирена: http://www.thingiverse.com/thing:1176646 За момента принтирам само с PLA материал. Имам и ABS, но се иска повечко опит за него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Добре де, моята я чакам има няма 6 години Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted May 22, 2016 Share Posted May 22, 2016 За момента принтирам само с PLA материал. Имам и ABS, но се иска повечко опит за него. Какъв опит? Печатането не е ли напълно автоматично? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 22, 2016 Share Posted May 22, 2016 Като всяка машина, най-вероятно има настройки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 22, 2016 Share Posted May 22, 2016 ... после ще му дам да ми принтира една сирена... Морска ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 Какъв опит? Печатането не е ли напълно автоматично? Не е точно автоматично. Има си доста настройки. Всеки материал си има особеностите. Специално ABS-а е доста капризен. Печата се на доста висока температура + доста сериозно нагряване на "леглото". За момента все още печатам само с PLA. Който също има особености и днес даже видях зор с един елемент, но успях да се справя. Беше доста дълъг по Х оста и леко тръгна да се огъва в двата края. Причината беше, че при PLA по принцип не загрявам "леглото". Наложи се да прекъсна и да го пусна втори път с нагряване. Идеално се получи. Ето и няколко клипчета от първият ден. Малко е кофти качеството понеже ги качих през телефона. Нямаше как да го копирам на компютъра и след това да ги кача. В скоро време ще направя по - добри и с по - хубаво качество. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Днес забелязах, че телефона ми показва LTE+ като индикация за типа на мрежата и реших да му дам един спийдтест, при което се получи това: Оказва се, че мобилния ми интернет е по-як от домашния. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Слаб ти е ъплоудът. Ама виждам си пуснал локален тест във Ванкувър - дай нещо от Европа примерно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Ниагара... След 10 часа. Тъкмо да зачеркна и Канада в списъка на посетените страни. Дано следващата да е някоя островна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Ниагара... След 10 часа. Тъкмо да зачеркна и Канада в списъка на посетените страни. Дано следващата да е някоя островна Да не пропуснеш да посетиш Clifton Hill. Бих ти препоръчал по тъмно. Зарята над водопада също е много готина. Ако си с кола - Niagara on the lake. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Ще се възползвам от съвета. Да видим що за чудо е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Днес забелязах, че телефона ми показва LTE+ като индикация за типа на мрежата и реших да му дам един спийдтест, при което се получи това: Оказва се, че мобилния ми интернет е по-як от домашния. Къде е индикацията за типа мрежа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 96GB ECC Ram ми пристигнаха. Като добавя и наличните, машинката ще бъде с около 120 GB:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Имаш си домашен сървър? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Къде е индикацията за типа мрежа? На телефона. Има места, на които явно клетките са ъпгрейднати и минава от LTE на LTE+ та точно в един такъв момент реших да пробвам да видя какво вади и се получи това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Имаш си домашен сървър? Имам си, но този рам е за машина която държа в дейта център. И работа върши, и не ми бучи вкъщи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts