Jump to content
BulForum.com

ARPAnet

Members
 • Content Count

  1800
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ARPAnet

 1. Чехия, Европа по принцип В амазон.де 7 3700х започва от 389 евро, и7 9700к от 399, в чешките онлайн магазини са с подобни цени/разлики.
 2. Е от доста зад Райзъна до доста напред в класацията, в такъв смисъл. Иначе поне при нас не се продава вече и7 8700, но най-накрая разбрах от къде идва цялата история с евтините райзъни, до сега не бях сравнявал цените на предишната генерация, не знаех че АМД продават няколко генерации едновременно. Поне тук, 3-тата генерация си струва колкото съответните интел модели, а предимствата на едните пред другите са относителни и според това което ще се прави. И все се чудех от къде ги виждат тези разлики в цените, като при нас си струват едни и същи пари. Когато интела е поръчван, този райзън е трябвало да почака още година за релийз, че да участва в разговора
 3. Честито за PC–то Покрай дискусията ми стана интересно къде стои старият ми i7 8700 който се мота под бюрото, загледах се в резултатите от cinebench, и докато при мулти скора райзъна се справя добре, в сингъл скора нещата се променят коренно
 4. Не е току що, посочвам я .. Нито пък е цел, а е същност която е дори в името...
 5. Никой не е анулирал мисленето. Проблема на демокрацията не са компаниите, а наличието на овце които са лесни за манипулиране.
 6. Всъщност пускайки си телефона за първи път се съгласяваш с доста неща Фейсбука - случайно като го инсталира да се съгласи да си синхронизираш контактите? Не сравнявай филтрирането в Китай с факта, че Гугъл не си предлагат част от услугите някъде заради лицензии и т.н. И новичкият Disney+ е достъпен само в Америка за сега .. Различни неща
 7. До преди няколко месеца - да първите 3 дни не се плащаха, но фирмите за които съм работел винаги са ги покривали като екстра. След последните промени се покриват болничните от първият ден. Да, правят се проверки когато си в болничен дали си си вкъщи, не стоиш като затворник, но и очакват че щом си болен не си на морето
 8. Евала, ти знаеш че има цигани. Но на кюрдите предпочитам да им викам кюрди, не цигани. Тфа ако е либерално или либерастия.... А това как се ползва "цигани" в българският език даже няма да го коментирам. Та нали и въпроса ми.
 9. Не, трябва ли ? Какво общо има либералното с въпроса ми?
 10. В правилата на форума няма ли нещо за расизма? Или и това е изконна семейна ценност ?
 11. Според възраста и, тези може да и бъдат интересни : https://en.wikipedia.org/wiki/Merkur_(toy) , https://www.agatinsvet.cz/merkur-velky-set-4-602-ks/?gclid=CjwKCAjwxOvsBRAjEiwAuY7L8oHfFZmX6AwVT1InJei6xVCI8EF2vO-7_l7LCi7FZzA_uypobEnchBoCnO8QAvD_BwE Имах такива като дете и още ги помня ..
 12. Ако си падате по подобни фестивали, пробвайте и https://www.brutalassault.cz/en
 13. Така така, барем се научат, че трябва да се мисли и за секюрити. Иначе влизат в новините и стават за смях. Лично аз вярвам, че някой момък като него ги е хакнал, дори и да не е той конкретно. Не, че са и само те де, като знам какви дивотии сътворяват наще програмисти
 14. Е заради това и ползват бележки
 15. Looooooooooooooool Дали и не му пише името като Автор на файлите?
 16. Да дам и моите 50 стинки От началото на годината съм със Sony WH-1000XM3 и съм адски доволен от тях. В офиса ги ползвам ежедневно. А като се кача в самолет, просто не ги свалям. Особено при полетите над океана са си направо безценни.
 17. Ние плащаме доста повече, искаме по-малко и пак е трудно да си наемем хора
 18. Хехехе, бойна баварка :))) Хонда са бая активни на тема еко и малки двигатели в последно време. Не, че и другите в класа не се хвърлят в тази посока. Ако не е немско, Ягуар или Алфа, все получаваш нещо дребно като двг. Поне е фулл с хибридки, та ще може да се влиза в европейските столици. Че както са се засилили да бананят дизелите..
 19. Е заради това по-горе посочих хибрида на CRV с цикъл на Аткинсън. CR-V не е баш офроуд машина..:))
 20. Погледни и новата хибридна Honda CR-V. Седалките не са такива каквито искаш, но като кола лично мен сериозно ме замисля.
 21. Рама май е най-реднешкият от всичките Хеви дютитата им май са си дизели все още, ако не искаш бензин Но не разбирам защо всички толкова скачат на пикапите, като до Силверадото примерно имаш Събърбъна. Същото прасе, но с много по-полезен от към ползване багажник. Иначе и аз бих карал такова, ако в Европа не беше толкова тясно, особено в историческите центрове ..
 22. Никой не казва обратното Но е добре да не забравяме, че един свален F117 не им е помогнал особено много. В този форум има много пънене по въпроса..
 23. Нека не забравяме, че това не ги спаси от бомбите. Нито пък няколкото им Миг 29 помогнаха особено срещу Ф15 и Ф16..
×
×
 • Create New...