Jump to content
BulForum.com

ARPAnet

Members
 • Content Count

  1788
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ARPAnet

 1. Ако си падате по подобни фестивали, пробвайте и https://www.brutalassault.cz/en
 2. Така така, барем се научат, че трябва да се мисли и за секюрити. Иначе влизат в новините и стават за смях. Лично аз вярвам, че някой момък като него ги е хакнал, дори и да не е той конкретно. Не, че са и само те де, като знам какви дивотии сътворяват наще програмисти
 3. Е заради това и ползват бележки
 4. Looooooooooooooool Дали и не му пише името като Автор на файлите?
 5. Да дам и моите 50 стинки От началото на годината съм със Sony WH-1000XM3 и съм адски доволен от тях. В офиса ги ползвам ежедневно. А като се кача в самолет, просто не ги свалям. Особено при полетите над океана са си направо безценни.
 6. Ние плащаме доста повече, искаме по-малко и пак е трудно да си наемем хора
 7. Хехехе, бойна баварка :))) Хонда са бая активни на тема еко и малки двигатели в последно време. Не, че и другите в класа не се хвърлят в тази посока. Ако не е немско, Ягуар или Алфа, все получаваш нещо дребно като двг. Поне е фулл с хибридки, та ще може да се влиза в европейските столици. Че както са се засилили да бананят дизелите..
 8. Е заради това по-горе посочих хибрида на CRV с цикъл на Аткинсън. CR-V не е баш офроуд машина..:))
 9. Погледни и новата хибридна Honda CR-V. Седалките не са такива каквито искаш, но като кола лично мен сериозно ме замисля.
 10. Рама май е най-реднешкият от всичките Хеви дютитата им май са си дизели все още, ако не искаш бензин Но не разбирам защо всички толкова скачат на пикапите, като до Силверадото примерно имаш Събърбъна. Същото прасе, но с много по-полезен от към ползване багажник. Иначе и аз бих карал такова, ако в Европа не беше толкова тясно, особено в историческите центрове ..
 11. Никой не казва обратното Но е добре да не забравяме, че един свален F117 не им е помогнал особено много. В този форум има много пънене по въпроса..
 12. Нека не забравяме, че това не ги спаси от бомбите. Нито пък няколкото им Миг 29 помогнаха особено срещу Ф15 и Ф16..
 13. Няма какво да махнеш.. Уин 7 активиран някак си, се ъпдейтваше безплатно до 10 без проблеми. И получаваш като резултат работеща и активирана 10-ка която може да се преинсталира след това. И това беше за поне година
 14. Даже пиратските копия се активираха безплатно
 15. Че те го даваха безплатно повече от година
 16. Мисля си, че Austin Texas ми допада все повече
 17. То ако ще е за full hd, има 24 инчови новички Ейзота за по 570-620 лева Пък ако искаш да харчиш : https://www.dell.com/en-us/shop/dell-ultrasharp-38-curved-monitor-u3818dw/apd/210-amrc/monitors-monitor-accessories
 18. Дам, Куулбокс не впечатляват със скорости към щатите. Но за малък юсидж тези са едни от най-евтините, и все пак може да им се вярва. Че това с ФТП-тата е малко на магия и късмет.
 19. Средна скорост : Рандом момент, пийкваше и до 50МБ/с Но ако не греша, сървърите им са все в щатите. Разбира се, не седя да го гледам как се ъпва:D
 20. Скоростта не е лоша, няколко МБ/с . Имам 1Т+ архивирани там, ъпването не отне много време.
 21. Може би погледни Backblaze B2, 100G ще ти струват около 50 цента на месец
 22. Добрем, значи не го искам този Д-линк, че вчера тамън се замислях .. Но май някой МЕШ ще е по-добро решение. Ами това чудо на техниката : TP-LINK Archer C3150 ? Но наистина е смешно за тези цени да има проблеми.
 23. Не, просто се разгледах в рутерите с цена подобна на посочените от теб и го забелязах. Имам предишен модел, вече 3 години си работи като АП без да ми създава проблеми. А ти елиминира Асусите като вариант..
×
×
 • Create New...