Jump to content
BulForum.com

galaxi

Members
 • Content Count

  2432
 • Joined

 • Last visited

About galaxi

 • Rank
  Rider On The Storm

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1145 profile views
 1. galaxi

  BulForum

  Примерно това http://
 2. galaxi

  BulForum

  В Mind Dark текста в бяло не се вижда-трябва да се позиционира курсора на мишката ,за да излезе в четимо червено.
 3. А бе света нещо откача-или поне отгоре искат да ни подлудят.Сега и Лиам Нийсън е низвергнат след като признал за момент ,в който е бил емоционално разклатен.
 4. Парите са отишли при някой...Колите със шестцифрени суми и хубавите имоти на и около Витоша по какъв друг начин се придобиват?!
 5. Аз бих казал и това е самата истина колкото и да ми се нахвърляте после-този случай показва колко мръсни душици можем да бъдем българите.Нито онзи паляк с пежото нито онзи дето реши да разтоварва на инат баш пред входа на магазина благоволиха да се преместят.От там нататък ситуацията дойде дюшеш на полицая,който впоследствие се разбира,че има пререкания с шофьорката реши да си отмъщава,тоест явна злоупотреба със служебно положение. Жалка българска действителност.Но така е било и преди.
 6. Никъде не видях да споменават за избити зъби.А тея са типове държащи да са отгоре в секса
 7. Е,то вече на всеки участник в криминално деяние му се прикачва този етикет.Едва ли са типовете познати ни от 90-те. Изглежда приемаш момичета с такава външност.Твой избор.Аз не ги харесвам и го казвам ясно.Не съм им длъжен с уважение.Падам си по поддържаните с усет и култура жени.. Но точно вида и провокира част от мъжете да се закачат с такива. А пък да отвръща по същия начин...Ефекта на бумеранга
 8. Ти видеото гледа ли го?Срещнала няколко мъже хулигани - решила да ги надмине. А и ако си падаш по изкуственото "разкрасяване" е друг въпрос вече.Аз избирам по-умните дори не сексапилни жени пред такива. Из коментарите по случая:
 9. Чета днес за някаква млада двойка брутално бита във Варна.Докато минавах текста набрах възмущение към извършителите.Погледнах и видеото и си промених донякъде мнението.Извинявайте ама такива малки курвенца могат най-вече такива бели да създават-акцент към 3-та минута.С тея 2 сантиметрови нокти и мигли никаква жалост към такива създания с такова поведение.Дано някой приятел на нейния го открехне къде е заровена причината да бъде люто бит. http://www.vbox7.com/play:d2f41b5f57
 10. И аз така мисля-само дето на последната гърдите и бяха малки,за да е еквивалент на Мерцедес Бенц
 11. Къде го откри,че го няма на обичайните места?
 12. Мярнах във фейсбука ей този откъс Страхотно изпълнение на Ханк Азариа. После научих,че това е филм с участието на Де Ниро и Мишел Пфайфър- The Wizard of Lies (2017). Трябва да се гледа!!!
×
×
 • Create New...