Jump to content
BulForum.com

galaxi

Members
 • Content Count

  2432
 • Joined

 • Last visited

About galaxi

 • Rank
  Rider On The Storm

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

982 profile views
 1. Естествено,че не. Впрочем,почти съм сигурен ,че скоро ще се видим.По някоя пътека,може би в Родопите.На две колела.
 2. Кат не разбирате такъв ще ви се падне -пригответе легена и отваряйте на собствена отговорност!!!
 3. Тц,не оцели този път Нищо общо с мене.
 4. Мен ми е чудно какво има да се обяснява допълнително-толкова кратко,ясно и разбираемо е дадено,че няма за къде повече.,освен това не променяй нещата - от група за нормални връзки на група за необвързани,които са различни множества. Няма смисъл да качвам снимков материал-става дума за индивид с хомосексуални наклонисти,който иска да бройка мъже.Поне за мен е грозна картинка. Нито агресирам,нито съм точно афектиран та да се разстройваш Ама и ти нищо чудно да ме тролиш Все пак ,за да разведрим малко поствам клипче,което ми направи впечатление днес
 5. Ъ-ъ-ъ,кво? Да беше поместил пак някоя карикатура,където си силен барем да те разберем.
 6. Групата за нормални връзки е група за за нормални връзки във фейса.Сега разбра ли?Или може би нечия "разкрепостеност" приема да се мешат хетеросексуални с хомосексуални с техните деградирали вкусове за обличане и поведение.
 7. Да виждаш педалче в къси КОЛКОТО ГАЩИ панталонки клекнал и разкрачил се в гората като в турски кенеф и то в група за нормални връзки
 8. galaxi

  BulForum

  Примерно това http://
 9. galaxi

  BulForum

  В Mind Dark текста в бяло не се вижда-трябва да се позиционира курсора на мишката ,за да излезе в четимо червено.
 10. А бе света нещо откача-или поне отгоре искат да ни подлудят.Сега и Лиам Нийсън е низвергнат след като признал за момент ,в който е бил емоционално разклатен.
 11. Парите са отишли при някой...Колите със шестцифрени суми и хубавите имоти на и около Витоша по какъв друг начин се придобиват?!
 12. Аз бих казал и това е самата истина колкото и да ми се нахвърляте после-този случай показва колко мръсни душици можем да бъдем българите.Нито онзи паляк с пежото нито онзи дето реши да разтоварва на инат баш пред входа на магазина благоволиха да се преместят.От там нататък ситуацията дойде дюшеш на полицая,който впоследствие се разбира,че има пререкания с шофьорката реши да си отмъщава,тоест явна злоупотреба със служебно положение. Жалка българска действителност.Но така е било и преди.
×
×
 • Create New...