Jump to content
BulForum.com

ARPAnet

Members
 • Content Count

  2286
 • Joined

 • Last visited

About ARPAnet

 • Rank
  Депутат

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  CZ

Recent Profile Visitors

2469 profile views
 1. Вярно, че и9-ките гълтат здраво ток при оувърклок и 100% натоварване Но в същото време и двете ми 8 ядрени 10700, си държат 31-35 градуса при нормална работа с охлаждането ми сетнато в тих режим Нищо против АМД, даже се бях замислил за 5950X в някакъв момент, но сега и Интел са пред чисто нова генерация, а аз не бързам ..
 2. Уточних, говоря за Пловдив, където имаме 2 апартамента и къща извън града. Сега, има разлика м/у - няма водопроводчик, и "моите любимци ги няма". Нали така? И разбира, се че има разлика м/у цената на кран в голям обект в който има 100 такива, и цената за разходка за 1 кран. Аз това го разбирам и си плащам колкото трябва. И предпочитам да не чакам 2025-та, за да ме вредят, че да ми стане банята .. Пак тънка разлика.
 3. По-полека с дефинициите, не се ли научи ? Ние си намерихме хора за 2 бани, едната е готова, втората ще започне до месец. Водопроводчици идват без проблем. Ама аз си плащам за идването, и не се пазаря. Едит: И да, говоря за Пловдив
 4. Всеки на който си платиш достатъчно.
 5. В Пловдив свършиха водопроводчиците ли ?
 6. Без халото, щеше да е една глава по-нисък
 7. Еха, по-добре са го направили от колкото очаквах Лесен тест е да google–неш what's my ip. Ако ти показва твоето ИП, можеш да им се довериш, че и останалите програми си минават нормално през локалният ти интернет
 8. Хахаха, ясно То не стига, че другите ще са стерилизирани, но както стана ясно, антиваксърите са и истинските алфа мъжкари Double win
 9. За какво става въпрос, нещо съм пропуснал
 10. О съгласен, но трябва и да се посмеем де. Да това, че разпространяват тъпотии и хората вярват е най-лошата част. Че и майка ми та покрай нея и баба ми бяха леко залитнали по темата, че ваксините могат да са опасни, блабла .. За щастие бързо ги вкарах в пътя и двете са напълно ваксинирани. Сега се загледах, че спамим темата за Политика, може би трябва да се преместим в баш спамърската тема
 11. Пак даваш глупави примери и бягаш от темата. Карането на мотор застрашава основно каращият. Докато разпространението на Ковид и създаването на нови и нови мутации в не ваксинираните застрашава и околните. Още по-важното - застрашава тези които поради медицински причини не могат да бъдат ваксинирани. Та какво мислиш за статистиката на НЕМО ? А момента с разделянето на Държавата като някакво независимо ентити спрямо населението ..
 12. Аз тук факти не виждам И как изглежда сравнението м/у хоспитализираните без ваксина и напълно ваксинираните? Дали едните не са в пъти повече от другите ? А при смъртните случаи как изглежда картинката ? Ти продължаваш да приказваш за имунитет, та да попитам - Ти как си измери имунитета ? И сигурен ли си, че нямаш някое скрито заболяване ?
 13. Такова въртене, но иначе уверено обясняваме как всичко ще е наред без ваксина, че и най-безопасно било да сме сред не ваксинирани. Но обществото ако може да ти пази гърба, че иначе е страшно. И в същото време демонстрираш абсолютна незаинтересованост към опазването на това същото общество. И не, няма как да се криеш зад други проблеми. Не беше ли ти този който обясняваше тук, как в БГ имаме толкова здравословен начин на живот, слънце, чесън Или това беше близнак ти "biodesign"?
 14. На въпроса отговаряш с въпрос ли ? Хайде де, интересно ми е до къде стига увереността ти
 15. Looool, ти си от хората които като ти кажат "Добро Утро", трябва да се оглеждаш за луната и звездите:))) Тфа във фейсбук ли го прочете ? Или си направи проучване в YouTube И пак да питам, тези със силния имунитет които отказват да се ваксинират - трябва ли да ги лекуваме след това? Или да оставим имунитета им да се справя и да гледаме сеир ?
×
×
 • Create New...