Jump to content
BulForum.com

ARPAnet

Members
 • Content Count

  1793
 • Joined

 • Last visited

About ARPAnet

 • Rank
  Депутат

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  CZ

Recent Profile Visitors

1371 profile views
 1. Евала, ти знаеш че има цигани. Но на кюрдите предпочитам да им викам кюрди, не цигани. Тфа ако е либерално или либерастия.... А това как се ползва "цигани" в българският език даже няма да го коментирам. Та нали и въпроса ми.
 2. Не, трябва ли ? Какво общо има либералното с въпроса ми?
 3. В правилата на форума няма ли нещо за расизма? Или и това е изконна семейна ценност ?
 4. Според възраста и, тези може да и бъдат интересни : https://en.wikipedia.org/wiki/Merkur_(toy) , https://www.agatinsvet.cz/merkur-velky-set-4-602-ks/?gclid=CjwKCAjwxOvsBRAjEiwAuY7L8oHfFZmX6AwVT1InJei6xVCI8EF2vO-7_l7LCi7FZzA_uypobEnchBoCnO8QAvD_BwE Имах такива като дете и още ги помня ..
 5. Ако си падате по подобни фестивали, пробвайте и https://www.brutalassault.cz/en
 6. Така така, барем се научат, че трябва да се мисли и за секюрити. Иначе влизат в новините и стават за смях. Лично аз вярвам, че някой момък като него ги е хакнал, дори и да не е той конкретно. Не, че са и само те де, като знам какви дивотии сътворяват наще програмисти
 7. Е заради това и ползват бележки
 8. Looooooooooooooool Дали и не му пише името като Автор на файлите?
 9. Да дам и моите 50 стинки От началото на годината съм със Sony WH-1000XM3 и съм адски доволен от тях. В офиса ги ползвам ежедневно. А като се кача в самолет, просто не ги свалям. Особено при полетите над океана са си направо безценни.
 10. Ние плащаме доста повече, искаме по-малко и пак е трудно да си наемем хора
 11. Хехехе, бойна баварка :))) Хонда са бая активни на тема еко и малки двигатели в последно време. Не, че и другите в класа не се хвърлят в тази посока. Ако не е немско, Ягуар или Алфа, все получаваш нещо дребно като двг. Поне е фулл с хибридки, та ще може да се влиза в европейските столици. Че както са се засилили да бананят дизелите..
 12. Е заради това по-горе посочих хибрида на CRV с цикъл на Аткинсън. CR-V не е баш офроуд машина..:))
 13. Погледни и новата хибридна Honda CR-V. Седалките не са такива каквито искаш, но като кола лично мен сериозно ме замисля.
×
×
 • Create New...