Jump to content
BulForum.com

ARPAnet

Members
 • Content Count

  2161
 • Joined

 • Last visited

About ARPAnet

 • Rank
  Депутат

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  CZ

Recent Profile Visitors

2257 profile views
 1. Не знам дали се е случвало в БГ, но за Чехия знам, че има случаи на брокери изпращали информация на данъчните, които след това са си потърсили и не платените данъци. М/у другото, Uber го правят това. Крипто борсите също събират доста информация, и могат да пращат инфо. Лично аз предпочитам да си обявя доходите и да не го мисля.
 2. Честито:)) Изглежда като извънземно:)))
 3. Което и води до поста ми по-горе де. Спокойно, няма нужда да се аргументираш, не съм задавал въпроси в онзи пост. Само показах цитати.
 4. Когато е написано "умишлено навиране на перата от задника", писателя не е знаел останалата информация. Не е знаел дали в момента е месеца, идва ли, минал ли е. Нищо повече не показвам. Важен контекста в който съм поставил двата цитата, а именно заключението на Виден от началото на тази страница.
 5. Очевидно давам пример на Виден за това колко неговата/ваща страна е имала идея какво коментира в началото. Тръгнахме от "гниди" и "умишлено навиране на перата от задника" през някаква форма на "не знаех" и завършихме с оплитащи се патки. Не споменавам страницата. А само, че не сте знаели повода, което сами сте написали. Не коментирам причината зад не знанието. Хронологията на кой първи е казал "не знам" не променя съдържанието на поста ми. Не съм пропуснал нищо. Но аз не защитавам woox-а. Единствено давам пример.
 6. За да не е само цитати поста ми, нека цитирам така "по очи, та на врат"
 7. Според мен трябва да пишете на Гугъл за да обяснят защо някой си е позволил да създаде колекция за единият месец, но не е продължил да го прави след това М/у другото MS Edge няма такива колекции, за придирчивите
 8. Да, точно това имам предвид. Като тормозените и гледащите по ТВ как полицията убива такива като тях, имат доста по-валиден аргумент. Но щом си тръгнал да газиш и убиваш - имаш нужда от лекар.
 9. Това извинение е лошо, всеки може да мине с него. За лабилните си има съответните доктори и институции, да си ги лекуват. Вероятно щяхме да сме на доста по-добро място ако такива се идентифицираха от рано, а не чак когато гръмнат някого.
 10. Не разбрах къде аз споменавам БВП? Въпреки, че четейки поста на woox-а малко по-горе, е трябвало да спомена че е не лош процент.. Ти не си чувал за данък общ доход ли ? И нещата не спират с него, хората след това от същите пари плащат Данък Добавена Стойност когато пазаруват, плащат си разните данъци на имоти и автомобили. Плюс, че финансират здравната и пенсионна система, чрез осигуровки .. И всичко това от заплатите си. На практика са инвестиции, може да спориш за дефиницията на думичката, нямам против, може би някъде е ясно дефинирано какво точно може да се нарече инвестиция. Ак
 11. Единствено отговорих на "безполезни" (цитирам по памет от тел) с това че всъщност вкарват едни пари в държавата под формата на данъци и че парите с които им се плаща много често идват от вън. Не лоша инвестиция. А ти го удряш на фантазия и хейт
 12. Нищо такова не съм казвал, фантазираш си Сериозно започвам да ви се чудя колко от коментарите ви са на база вътрешни фантазии
 13. Пий си кафето първо, и пробвай пак, че и ти си пишеш на изуст като приятелчето ти
 14. БВП ? Че кой говори за БВП ? Съвсем фантазьор го удари, хайванчо
×
×
 • Create New...