Jump to content
BulForum.com

ARPAnet

Members
 • Content Count

  1788
 • Joined

 • Last visited

About ARPAnet

 • Rank
  Депутат

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  CZ

Recent Profile Visitors

1339 profile views
 1. Ако си падате по подобни фестивали, пробвайте и https://www.brutalassault.cz/en
 2. Така така, барем се научат, че трябва да се мисли и за секюрити. Иначе влизат в новините и стават за смях. Лично аз вярвам, че някой момък като него ги е хакнал, дори и да не е той конкретно. Не, че са и само те де, като знам какви дивотии сътворяват наще програмисти
 3. Е заради това и ползват бележки
 4. Looooooooooooooool Дали и не му пише името като Автор на файлите?
 5. Да дам и моите 50 стинки От началото на годината съм със Sony WH-1000XM3 и съм адски доволен от тях. В офиса ги ползвам ежедневно. А като се кача в самолет, просто не ги свалям. Особено при полетите над океана са си направо безценни.
 6. Ние плащаме доста повече, искаме по-малко и пак е трудно да си наемем хора
 7. Хехехе, бойна баварка :))) Хонда са бая активни на тема еко и малки двигатели в последно време. Не, че и другите в класа не се хвърлят в тази посока. Ако не е немско, Ягуар или Алфа, все получаваш нещо дребно като двг. Поне е фулл с хибридки, та ще може да се влиза в европейските столици. Че както са се засилили да бананят дизелите..
 8. Е заради това по-горе посочих хибрида на CRV с цикъл на Аткинсън. CR-V не е баш офроуд машина..:))
 9. Погледни и новата хибридна Honda CR-V. Седалките не са такива каквито искаш, но като кола лично мен сериозно ме замисля.
 10. Рама май е най-реднешкият от всичките Хеви дютитата им май са си дизели все още, ако не искаш бензин Но не разбирам защо всички толкова скачат на пикапите, като до Силверадото примерно имаш Събърбъна. Същото прасе, но с много по-полезен от към ползване багажник. Иначе и аз бих карал такова, ако в Европа не беше толкова тясно, особено в историческите центрове ..
 11. Никой не казва обратното Но е добре да не забравяме, че един свален F117 не им е помогнал особено много. В този форум има много пънене по въпроса..
 12. Нека не забравяме, че това не ги спаси от бомбите. Нито пък няколкото им Миг 29 помогнаха особено срещу Ф15 и Ф16..
 13. Няма какво да махнеш.. Уин 7 активиран някак си, се ъпдейтваше безплатно до 10 без проблеми. И получаваш като резултат работеща и активирана 10-ка която може да се преинсталира след това. И това беше за поне година
 14. Даже пиратските копия се активираха безплатно
×
×
 • Create New...