Jump to content
BulForum.com

maddrum

Members
 • Content Count

  799
 • Joined

 • Last visited

About maddrum

 • Rank
  Гуру
 • Birthday 06/25/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://601stories.wordpress.com
 • ICQ
  101560338

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София, Пловдив

Recent Profile Visitors

609 profile views
 1. Този сезон купите трябваше да си отидат при Ред Бул. Имаха грандиозни провали, но в крайна сметка бяха тима, който най-много заслужаваше това. А по повод на ГАлфоня - просто нямам думи! Това не може да е поведение на двукратен световен шампион. Имало е каквито искате долни моменти, ама това просто прекрачи всичко. За пореден път се изяви като най-голямото л***о на пистата.
 2. Абе глупаво е да се спори, чия е грешката в случая. Ако тия две коли бяха на различни тимове всички щяхме да сме забравили досега, че са се блъснали. Тази катастрофа, беше израз на напрежението в Ред-Бул. Себастиан е по-млад, по-надъхан, кара по-рисково и колата му се чупи. От началото на сезона прави подараци на всички. През това време Уебър с постоянството си и с опита си е доста по-стабилен в представянето си. Затова взема от всяко състезание точки и води класирането. Нещата в Ред-Бул се обърнаха и Фетел вече не е звездата там, което го изнервя на максимум. Вчера той искаше просто да се докаже и да вземе своето обратно! Само дето стана точно обратното сега, което е причина за допълнително ескалиране на напрежението в тима. Интересното, е че никой в тима освен Фетел и Хемут Марко не изразиха мнение кой е виновен. Мнението на Фетел е ясно, онова на Хемут Марко е ясен израз на това, кой е номер едно пилот в Ред-Бул. Ситуацията в този тим стана много напечена и аз лично искрено се надявам да могат да я овладеят! Инак ще са тима с най-добри пилоти и кола, ама няма да са шампиони!
 3. По-скучно състезание не съм гледал от не знам кога! Новите правила и най-вече липсата на зареждане са пълна простотия! Щяло да има повече изпреварвания - дрън, дрън! Шампион ще е този, който пази гумите най-много и изразходва най-малко гориво. Аз не знам как никой производител не изкара мотор дизеляк.... Що се касае до Ферари, аз мисля, че направиха огромна грешка с Алонсо! Първо Алонсо има победите за самоцел и въобще не се вълнува как са направени. Някак напомня на Монтоя.... Той иска всичко да се върти около него. Конфликта с Маса е неминуем. Тия двамата до края на сезона няма да могат да се гледат! После трябваше да оставят Кими да кара още един сезон за да вземат Фетел следващия. Освен това Алонсо е лецемер, което е най-дразнещо. Като отиваше в МакЛарън и "аз винаги съм искам там да карам".... Сега "баща ми много винаги е искал аз да карам във Ферари", ебахти! Дразни ме от всякъде Вчера не се зарадвах на победата на Ферари заради него! Да го махат! Колкото може по-бързо!
 4. Български Хроники, том 1 и 2 на Стефан Цанев Българи ако се зовете, тази книга прочетете!
 5. "На Изток От Рая" - Стайнбек.... Заглавие винаги звучало иронично на българи, сърби, македонци и прочие раси дето географски се водят на изток оттам дето много хора разправят, че било рай... Инак книгата е очарователна. Автора се е постарал да я направи така, че в нея да има помалко за всеки. Онези от вас, които си падат по цветущи описания на красиви местности ще имат възможност да се насладят на приказните описания "ала Стайнбек", на родната му долина "Салинас". Тези, които се вълнуват от човешки характери и съдби ще имат възможност да се запознаят с много такива при това описани изключително реалистично. Не са подминати и хората обичащи иронията и смеха... Изобщо класическа книга, на която да се насладите през лятната почивка!
 6. Ех и аз да се похваля....преди броени седмици се дипломирах. Главно за родину и никак не за Сталину, вече ще работи още един строителен инженер-конструктор, за да имат поколенията хубави и здрави домове ....и молове от където да си купуват картини за къщите А сега съм се отдал на целенасочено кръстосване на краката и почивка преди великите дела! Ай стига съм се фукал вече.
 7. Мдам аз лично избягвам да минавам по тоя педалски начин пред хората наредени за ляв завой. В Плд са малко тъпи левите завой. Почти никъде няма секции и трябва да се минава на жълто иначе няма друг шанс. Затова като ги видя каунтърите 4е са на 5-6 секунди се замотавам нарочно та да мога да си спра спокойно и тоя зад мене да се усети да не настъпва газта ми да намали, да не се ухака в мене. Е, разбира се не всеки път е възможно, трябва да се преценя според случката. Инак съм съгласен с @AlBundy Бакшишите правят глупости само ако някои им махне. Пък и тогава гледат колкото се може да осигурят маневрата. Така де те цял ден са из града, не им трябва да правят конфликти по улиците. Та така ако искаш да караш по-бързо трябва и по-бързо да мислиш инак начин няма. Па и на тоя светофар ако минеш на жълто другия така и така ще те спре...по-добре си спри да не се занимаваш с тенекеджии после
 8. Таксито не може да е чакало за ляв завой. Ако го е направил твоя приятел трябва да е карал с бая висока скорост за да може лекият и спортен ФИАТ да повдигне и премести толкова по-тежкото комби. Ако е чакал за ляв завой сблъсъкът щеше да бъде доста в средата на кръстовището. Там левия завой е под тъп ъгъл и за да го вземеш влизаш по-навътре в кръстовището а не зе лепваш за бордюра. Пък и няма следи от гумите на таксито, което е било влачено по асфалта. Най-вероятно таксиджията е чакал за обратен завой. Тогава е бил близо до бодрюра и ако се ухакат 2-мата положението на колите е възможно. Оттук обаче следва логичния въпрос. Човек като чака за обратен завой много внимава и прецизира маневрата си. Някак си подсъзнателно преценя габарите на колата си траекторията си и тн. През това време също много внимава за направо движещите се коли, защото маневрата е сложна и отнема време и тръгнеш ли е невъзможно да промениш траекторията си с цел да избегнеш сблъсък. Та затова ме съмнява бакшиша да е тръгнал при все, че е видял твоя приятел. По-скоро си мисля, че твоя авер е искал да мине на жълто, всъщност е минал на "алено" Таксиджията не го е видял, защото светофара е бил на жълто вече и кръстовището е било спокойно или го е видял, но той е трябвало да спира вече. В следващият момент приятеля ти е настъпил до безобразие да може да мине на жълтото и се е ухакал средно-задната част мъртва точка на видимост за теб докато правиш обратен. Така точно смазаха колата на един авер...няккъв с лада без спирачки не можал да спре на червеното и го ухака. Та от всичко казано до тук твоя авер по-добре, че си е потрошил колата и е жив. Да я продаде сега за части и да си купи нормална кола, щото другия път като не прецени така ситуацията карайки спортен автомобил и в желанието си да настъпва, каквото всеки спортен автомобил ти вдъхва, може да си остане на пътя.
 9. Алонсо догодина няма да кара за МакЛарън. Като предварителна информация става ясно,че ще заеме мястото на Култард в Ред Бул.
 10. взех си това много се радвам и нямам търпение до утре да ми пристигне!
 11. Ако смяташ да продължаваш така носи фотоапарат, да снимаш после БМВ-то ти да сложиш снимките в тая тема, ако все пак си жив.
 12. Половинката ми беше нагости в Плд и цял ден я развеждах насам-натам и си изкарах мн яко
 13. Не съм много сигурен, но бях чувал че записи от камери, магнетофони и тн не се приемат за преки доказателсвта в съдебната зала, освен ако не са специално регламентирани т.е. не са ти поръчали подслушване и проследяване. Онова, което знам със сигурност е че можеш да си търсиш правата, ако не си предупреден надлежно, че те снимат с камера т.е. на патрулната кола трябва да пише, че осъществява видео заснемане на нарушителите. А по повод на другото, за номерата на лизинговите автомобили-имаше един случай оня ден. Някво мутре с джип слезнало да бие шофьор на рейс щото карал бавно. Шофера на рейса записал номера и го дал в полицията, където се оказало, че джипът е лизингов и мутрето не може да бъде открито. Аз съм много против тия работи с номерата, но не и камерите. Щото се пак не колата, а магарето дето я кара прави нарушението. Така, че наистина като те фанат в крачка е най-добре да си пуснат сирената да те отбият и да си те глобят в същия момент.
 14. Аз пък сметнах сичкото жилизо дето трябва да се сложи в колоните и шайбите на една къщичка
 15. Не можах да спя от жега, мама му стара!
×
×
 • Create New...