Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 2/23/2015 at 6:15 PM, Sothbiss said:

галакси, ти да не я купи от новооткрития лидл на източен? Аз одеве минах от там и видях, че са го отворили вече, а до преди месец и нещо беше още на основи о_О

Но пък е супер, че точно там има лидл, защото ми е на един х*й разстояние и вече няма да пазарувам от смотаното лекси. Язе си ляйквам лидл и тва си е!

За мен лично Лекси е доста по-добър магазин от Лидл, с доста по-качествени стоки....

Нещо напоследък никаква бира не ме грабва от по-популярните... 
Да препоръчате някоя от по-непопулярните, да не е вода или прекалена горчилка и да е под 1,50 лв половинката  :notify:

On 2/23/2015 at 6:15 PM, Sothbiss said:

галакси, ти да не я купи от новооткрития лидл на източен? Аз одеве минах от там и видях, че са го отворили вече, а до преди месец и нещо беше още на основи о_О

Но пък е супер, че точно там има лидл, защото ми е на един х*й разстояние и вече няма да пазарувам от смотаното лекси. Язе си ляйквам лидл и тва си е!

Точно от там.Минах светкавично и за проба си взех от тази "пиклива" бира ;)

On 2/23/2015 at 6:17 PM, Killerincho said:

Баш.

Сега остава и да признаеш,че си бил

смотан емигрант

:laughing: :lol:

On 2/23/2015 at 6:24 PM, NEO_DDT said:

За мен лично Лекси е доста по-добър магазин от Лидл, с доста по-качествени стоки....

Всеки с вкуса си - за мен е обратното :)

А и ме радват тези седмици, които правят. Ако не бяха те едва ли някога щях да знам какъв е вкусът на сакето или да ям нещо наречено "бами горенг", което изглежда така и се оказа доста вкусно + всякакви други извращения, където не ги продават по другите хипер маркети :) А и като че ли е малко по-евтино в лидл.

Днес отиваме с жена ми в Зора, защото една моя клиентка ми поръча да и взема някакъв 24 инчов не много скъп телевизор с ЮСБ за презинтации. Продавач-консултанта незнайно защо, през цялото време докато обясняваше и правеше демонстрации гледаше постоянно към жена ми, при условие, че му обясних, че става въпрос за моя клиентка и жена ми просто ме придружава. А през малкото време докато говореше и на мен, ми гоовореше на ТИ, което е супер дразнещо. Докато обясняваше и гледаше към жена ми се наложи, да му щракна с пръсти пред лицето и да го помоля да се обърне към мен...и дали евентуално не се познаваме, че ми говори на ТИ. Малоумна история да го еВа.

On 2/23/2015 at 6:25 PM, Vetim said:

Нещо напоследък никаква бира не ме грабва от по-популярните... 

Да препоръчате някоя от по-непопулярните, да не е вода или прекалена горчилка и да е под 1,50 лв половинката  :notify:

Leffe е най-яката бира за мен, но е по-скъпичка...

On 2/23/2015 at 7:05 PM, charmock said:

Днес отиваме с жена ми в Зора, защото една моя клиентка ми поръча да и взема някакъв 24 инчов не много скъп телевизор с ЮСБ за презинтации. Продавач-консултанта незнайно защо, през цялото време докато обясняваше и правеше демонстрации гледаше постоянно към жена ми, при условие, че му обясних, че става въпрос за моя клиентка и жена ми просто ме придружава. А през малкото време докато говореше и на мен, ми гоовореше на ТИ, което е супер дразнещо. Докато обясняваше и гледаше към жена ми се наложи, да му щракна с пръсти пред лицето и да го помоля да се обърне към мен...и дали евентуално не се познаваме, че ми говори на ТИ. Малоумна история да го еВа.

Пази си жената :grin:

То... дали си бил там не е гаранция. Аз съм бил в Чехия и съм пил чешка бира и пак нищо не разбирам от бира...

On 2/23/2015 at 7:05 PM, charmock said:

То... и в Технополис и в Техномаркет е същия кенеф. Аз отивам с молбата да им дам парите си, ония ме подминават като малка гара, спрат се, набързо ми споменат нещо, колкото да не е без хич и продължават... Ако пък благоволят да ми обърнат внимание... какви глупости говорят с компетентен тон и патос, не е истина... Ся, сигурно и заплатите им са мизерни, ама т'ва означава ли, че не трябва да си вършиш работата?

On 2/23/2015 at 7:31 PM, Antares said:

То... дали си бил там не е гаранция. Аз съм бил в Чехия и съм пил чешка бира и пак нищо не разбирам от бира...

Така си е - не е гаранция. Ето аз например не съм бил в Чехия и не съм пил чешка бира...и пак не разбирам от бира. :P

То и за Виден се чуват разни приказки - съфорумците говорят, че пиел всякаква бира и точно затова не разбирал от бира, ама какво ли знам аз-аматьорът. :laughing1:

On 2/23/2015 at 6:12 PM, netrootbg said:

Звучи идеална като за... сещате се кой. Този който уж пие "бира".

Не се сдържах :lol:

Превари ме :) Аз като му обяснявам, че напоследък е толкова лесна мишена, че чак ми е трудно да НЕ го бъзикам на моменти той не вярва

On 2/23/2015 at 7:13 PM, NEO_DDT said:

Leffe е най-яката бира за мен, но е по-скъпичка...

Може да спорим. На моменти я пия, но друг път ми идва прекалено силен вкуса и този винен аромат не ме кефи много. Особенно пък на тъмната

On 2/23/2015 at 6:25 PM, galaxi said:

Точно от там.Минах светкавично и за проба си взех от тази "пиклива" бира ;)

Сега остава и да признаеш,че си бил

:laughing: :lol:

Точно смотан емигрант бях, но за сметка на това пробвах почти всички видове бира, освен 2-3 модела дето са безумно скъпи. И след като пия бира от дете, и след като съм пил каква ли не бира, мисля че имам някаква база за сравнение.

On 2/23/2015 at 7:31 PM, Antares said:

Ся, сигурно и заплатите им са мизерни, ама т'ва означава ли, че не трябва да си вършиш работата?

Като за толкова пари ти какво искаш. А тези, дето говорят с патос са разбирачите - понеже знаят, че останалите им колеги са хипер зле в сравнение с тях и те се имат за мега компетентни. Затова аз от тях всичко, което очаквам е да ми попълнят гаранционната карта и да ми занесат стоката до касата.

Аз все пак да кажа наздраве И на неграмотните, на тях им е простено.....

Васе, видях гайдарите, видях те и как тормозиш гайдата  :laughing:

On 2/23/2015 at 6:06 PM, Killerincho said:

Това ако е бира, аз съм прима балерината на Болшой театър.

А аз се чудя вече толкоз време що така се разнежвам кат те скибам......

On 2/23/2015 at 8:32 PM, Killerincho said:

Смятай в бял чорапогащник , бяло трико и балетни пантофки за какъв сексапил ще иде реч :)

Хахахахаха, нямаш милост, щях да се задавя! :lol:

Еййй...докато не ги изрови тия балерини, не миряса - можеше поне да се постараеш и да им дорисуваш това, дето казваш, че липсва. :laughing1:

А аз пък си проверявам пощата преди малко....и не е като да не са ми предлагали милиони и преди, ама днес - цели 3 писма: от някакъв генерал, от някаква нигерийка и от някаква, даряваща в името на Бог (всъщност подозирам, че и тримата са си от Нигерия). Ех тоя мързел...ако се бях навил да им пиша, сега щях да имам за 2-3 вили на Карибите, яхта и няколко ферарита... ;)

Reveal hidden contents

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...