Jump to content
BulForum.com

charmock

Moderators
 • Content Count

  3748
 • Joined

 • Last visited

About charmock

 • Rank
  Viking
 • Birthday 12/29/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1467 profile views
 1. Предложението на колегата е добро и малко по нататък може и да се възползвам от него за едно друго помещение, но на този етап търся точно стерио усилвател, задължително работещ добре на 4 ома. Защото тествах едни ресиивъри които са от 6 до 16 ома и не се представиха добре на тонколоните на които ще се слуша.
 2. Кажи кви пари му искаш на това JVC?
 3. Купувам някакъв читав домашен усилвател, поддържащ от 4 до 8 или 16 ома. Хубаво ще е да има дистанционно, но не е задължително условие. Моля не ми предлагайте ресийвъри.
 4. Прав е FENA, в момента съм в процес на купуване на още едно жилище и под 65000 евро, няма нищо което да се струва. Дори в момента обмислям ето това.
 5. Хората имат по сериозни проблеми от товаь дали сериала е достоверен и какъв му е рейтинга в IMBD. Например този проблем е доста сериозен!!!
 6. Не бъди толкова сигурен в това. Стотици случаи съм имал в които, драйвърите от официалния сайт да не вършат работа. Специално пък за Леново мога да ти разкажа доста истории.
 7. Бе да еба тез руски бракми дето цял свят трепери от тях. Как така цяла Америка, барабар с НАТО се наака във Венецуела и не смее да припари, докато руските бракми са там. Хайде моля те престани да си мериш оная работа. Грипен от всякъде е по добър от Ф16 за нашите условия. Факт! И това не е само мое мнение, а и на професионални пилоти.
 8. Глупости, я прочети по внимателно офертите.
 9. Да, точно това е причината. По същия начин продават и рефърбиш ключове по 40-50 лв. когато си купуваш компютър втора употреба от съответните вносители. По принцип в последните години това им е политиката, ударно разпространяване на уиндоус. Може би за да се борят по усърдно с Линукс или просто да имат повече достъп до компютрите на хората...не знам. Основния им приоритет е офис пакетите. Него не можеш да си го купиш рефърбиш, но пък за сметка на това има достатъчно алтернативи.
 10. Първо, на прословутия референдум вярно, че гласуваха над 2 милиона души, но ти забеляза ли какво се случи на всички които бяха против него. Беше един злобен, долнопробен и просташки хейт в предаванията му срещу тези хора. Типично по селско-чалгарски. Отделно от това, ти наясно ли си през годините колко пъти си смени симпатиите към различни хора, тоя цървул и съответно кво плюене беше по хората които не искаха да вървят по неговата свирка? Още примери искаш ли.
 11. Ми прост селски чалгаджия, облякъл дрехите на патриотизма за да привлича масовката, но прозира от всякъде.
×
×
 • Create New...