Jump to content
BulForum.com

charmock

Moderators
 • Content Count

  3901
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About charmock

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1934 profile views
 1. Изгледах го. Малко объркан и муден, но ми хареса. Дайте идея за друг сериал.
 2. Днес за първи път излязох от града след като наложиха блокада. Ходихме да гледаме една къща в Марково. Направи ми впечатление, че полицаите бяха изключително любезни и ни пуснаха без проблем, след като им дадохме декларациите и показахме, че е упоменато, че отиваме на оглед.
 3. За тези пари можеш да си вземеш много висок клас лаптоп втора употреба.
 4. Ние не сме алчни за пари. Когато наемаха помещението в договора им отпуснахме един месец без наем за да си оправят нещата (те толкова искаха). После се оказа, че и втория месец не могат да платят и него им го опростихме. Абе общо взето не сме търговци в истинския смисъл на думата
 5. Ми убуу гледам го тоя ПДФ на немски и нищо не разбирам. Що си мислиш, че всички списващи тук трябва задължително да го знаят?
 6. На нашите наематели им отпуснахме два месеца да не плащат, щото не могат да работят и напълно ги разбирам. Ще видим как ще продължи след тези два месеца.
 7. Уф цялата ми рода е в САЩ и се притеснявам доста за тях. Още в началото на карантината сестра ми и майка ми ми звъняха постоянно по скайпа да ми обясняват колко са притеснени за нас, а аз още тогава им разправях да не мислят за нас, аз тях си, щото там отива всяква паплач. Май излязох прав. Въпреки, че в Тексас май още няма много заболяли, но предполагам, че е въпрос на време.
 8. Мен не ме слагай в тая група, за сефте си позволявам да пиша нещо по темата.
 9. Никва идея нямам коя е тая телевизия, копирах го от фейса. Всъщност кво значение има коя го излъчва, важното е кво казват.
 10. Ами да да дадем пример с Европата тогава...Може би Италия и Испания?
 11. Що? Да не би да стане по лошо от сега? "Българинът" се справя много по добре в извънредното положение от по голямата част от белия свят. Имам сестра директор на университет в Далас и балдъза лекар в Лондон, тъй че, вярвай ми. А такива генерализации като "българина" направо ми бъркат в дебелото черво.
 12. charmock

  Integrated Amplifiers

  В петък ми се наложи да чакам жена ми, от един нотариус и влязох в магазин Exproject в капана да поразгледам. Младежа беше много любезен и явно скучаеше, за това имах възможност да изслушам голяма част от тонколоните. Те продават основно Swan както и техни тонколони. ТЪ пича ми пусна ето тези тонколони, които били тяхно производство и били с пъти по добри от аналогичния Swan...ми кво да кажа! Ако съм ги купил онлайн и съответно платил 1200 кинта щях много, ама много да псувам. А най-интересното, че аналогичния модел на Swan, който струваше към 1600 кинта не звучеше по добре. Та мисълта ми е, че преди да съм чул нещо, не бих го купил. А лошото е, че повечето качествени неща няма как да чуеш, дори и в Технополис.
 13. charmock

  Integrated Amplifiers

  Това добро ли е с поред вас? Имам един Pioneer SX-777, който искам да сложа в стаята на големия ми син, ама нямам подходящи тонколони. Искам да направя някъв подарък на детето. Сигурно Фокалите на Ангел звучат доста по-добре, но на този етап не ми се дават повече пари.
 14. charmock

  Integrated Amplifiers

  Добре, да приемем, че съм старомоден и предпочитам тръпката от физическия носител. Да си отворя диска, да го сложа на плеъра, да си чета текстовете от книжката и т.н.
×
×
 • Create New...