Jump to content
BulForum.com

charmock

Moderators
 • Content Count

  4113
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About charmock

 • Rank
  Viking
 • Birthday 12/29/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

2727 profile views
 1. Една шепа WTF... Това, че либерастките медии цензурират всичко, явно ти се губи представата от масовата съпротива срещу тях.
 2. Мен това направо ме разби тези дни.
 3. Ето едно перфектно предложение и за @w00x и за @Godfather и за @Mockingbird. Вие си падате по такива модерни пръчки. Аз съм си олдскул и си искам кабелите
 4. Благодаря за разяснението, но мен ме интересува само този форум.
 5. Това май не е за тази тема, ама не се сещам къде другаде да го постна. Харесвам много идеите за улично изкуство. Понякога ме изумява как някой хора успяват да нямерят идея, да нарисуват нещо и на най-обикновенните места.
 6. Бързо оздравяване ти пожелавам. Всичко ще е ок и ще се напием всички като оздравееш.
 7. Изтрих ти мнението, защото мислих, че си умен и сам ще знаеш кога да спреш да водиш глупави спорове. Явно съм грешал.
 8. В този форум има правила и те са ясно упоменати. И ако още веднъж използваш лични обиди към някой ще те банна, без да ми пука колко си близък с Виден или който и да е друг. Ако някой не е съгласен с мен може да отнесе въпросите към админите. Изчетох темата и не видях, с какво точно те провокира юзера за да го наричаш тъп. Той си има негово мнение по въпроса и си го защитава не зависимо дали е прав или говори глупости (според теб).
 9. Ако не си профи като @Antares, са перфектни. На скоро взех едно от тях за малкия, а той много е доволен. Пък и има размер на рамките, сервиз, части, квото ти е кеф.
 10. ОК ще изчакам.
 11. Благодаря за изчерпателното ревю, както и за последващия семеен скандал, като ги поръчам.
 12. Воистина воскресе. Много здраве и любов на цялото семейство Галче.
 13. Честито и със здраве да ги ползваш. А само да питам ти основно с тях гледаш ТВ и онлайн работа ли работиш или слушаш някаква по специфична музика? Ако можеш да ги тестваш на нещо по рок, метъл и да кажеш как звучат. Благодаря.
 14. Ми те това е. Аз не се сещам за други в този ценови клас дето ще ти дадат нещо по добро.
×
×
 • Create New...