Jump to content
BulForum.com

charmock

Moderators
 • Content Count

  3834
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About charmock

 • Rank
  Viking
 • Birthday 12/29/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1776 profile views
 1. - Кое граничи с тъпотията? - Канада и Мексико!
 2. Снощи го гледах и смятам, че филма е за другата тема. Абсолютно измислена и нелепа история, репликите сякаш са писани от 12 годишен.
 3. Бе и аз избрах такъв с 34db за мен тоя шум не е проблем, аз така или иначе спя на музика.
 4. Купих си най-накрая влагоуловител. Жената една година ме кара и накрая склоних. За 4 часа два литра вода събра това чудо. В къщи не се трае от влага и мухъл. Ако има потърпевши или интерес да вземем да направим една тема за тая раЛта, щот хич не е шега?
 5. При нас със синът ми тая работа с дисковете е нещо като мания. По същия начин както при вас с бирата. Ние също слушаме доста разнообразна музика, например тези дни ми пристигна дискографиите на Енигма и Грегориан, сега съм си поръчал и E Nomine. Всъщност Ангел е прав, защо не вземеш отделен плеър за нещата които искаш?
 6. Не само, че слушам основно CD-та, но и купувам само оригинални. Иначе слушам понякога и от тубата. Якото на Грундиг-а е, че има 6 опции за свързване. В момента към него съм свързал CD плеър Онкио, ДВД плеър Денон, касетен дек Шарп, телевизора и компютъра. Само грамофон нямам. Блутут не ползвам, като изключим слушалките които свързвам към телефона, а флашка понякога слагам в приемника на Кулбокс-а, но както казах ТВ-то също ми е свързано към усилвателя и те така. Наздраве от мен.
 7. Имам един 6 дисков СД плеър Онкио, както и един плеър Денон.
 8. Точно това обясних и на Магданозчото, че баш тоя 80-тарски и 90-тарски звук, за мен е уникален.
 9. Не бе човек :), това са 90-тарски усилватели с уникалния си мек, аналогов звук. Няма съвременни дивотии от рода на блутут, мрежови свързаности и т.н. Просто ме е обзела винтидж вълната. Иначе Маранца е 2х95 вата на 4 ома и съответно 2х80 на 8 ома. Грундига е 2x60 на 4 ома и 2х40 на 8 ома.
 10. И аз минах на HiFi усилвател. Взех си един FineArts by Grundig и съм много доволен от звука. Имам и един Маранц PM54 който се води и повисок клас, но звукът на Грундг-а ме кефи повече.
 11. Видене, райзъните нямат нищо общо с АМД-тата които си представяш.
 12. Винаги съм мислил, че си интелигентно момче, а понякога ме изумяваш с плиткоумни постове. Честно.
×
×
 • Create New...