Jump to content
BulForum.com

charmock

Moderators
 • Content Count

  4121
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About charmock

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

2894 profile views
 1. Тези дни се зарибих по едно узо Mini. Аз не че съм голям експерт по узо-тата, но от всички които пих това най ми хареса.
 2. Ела да видиш как се купува имот с двор на безценица в момента. Тъй като сме на етап купуване на няква къща с двор на село...та съм наясно горе-доле с цените. Такова дРъво е в момента и такива бараки се продават на умопомрачителни цени, че нямам думи направо.
 3. Да ве, ще усмъртиш, особено пък с тая бира дет се лочиш постоянно. Ела да те хваним истински пиячи, водкаджии, ще ти скъсаме шортите.
 4. Една шепа WTF... Това, че либерастките медии цензурират всичко, явно ти се губи представата от масовата съпротива срещу тях.
 5. Мен това направо ме разби тези дни.
 6. Ето едно перфектно предложение и за @w00x и за @Godfather и за @Mockingbird. Вие си падате по такива модерни пръчки. Аз съм си олдскул и си искам кабелите
 7. Благодаря за разяснението, но мен ме интересува само този форум.
 8. Това май не е за тази тема, ама не се сещам къде другаде да го постна. Харесвам много идеите за улично изкуство. Понякога ме изумява как някой хора успяват да нямерят идея, да нарисуват нещо и на най-обикновенните места.
 9. Бързо оздравяване ти пожелавам. Всичко ще е ок и ще се напием всички като оздравееш.
 10. Изтрих ти мнението, защото мислих, че си умен и сам ще знаеш кога да спреш да водиш глупави спорове. Явно съм грешал.
 11. В този форум има правила и те са ясно упоменати. И ако още веднъж използваш лични обиди към някой ще те банна, без да ми пука колко си близък с Виден или който и да е друг. Ако някой не е съгласен с мен може да отнесе въпросите към админите. Изчетох темата и не видях, с какво точно те провокира юзера за да го наричаш тъп. Той си има негово мнение по въпроса и си го защитава не зависимо дали е прав или говори глупости (според теб).
 12. Ако не си профи като @Antares, са перфектни. На скоро взех едно от тях за малкия, а той много е доволен. Пък и има размер на рамките, сервиз, части, квото ти е кеф.
×
×
 • Create New...