Jump to content
BulForum.com

charmock

Moderators
 • Content Count

  3793
 • Joined

 • Last visited

About charmock

 • Rank
  Viking
 • Birthday 12/29/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1638 profile views
 1. Вършат ли работа тези маркери?
 2. Ами той нали се регулира баса. Я пусни фото да видим как си ги наредил.
 3. Видене, тясно ти е мястото майно. Ако искаш тънки колони трябва да имат буфер задълже, иначе звукът ще е шит. Иначе тези Едифери дето ги препоръчва Ангел са хубави и така като гледам снимката можеш да ги наместиш зад монитора и принтера. Поне според снимката ми изглежда напълно възможно. Иначе да, свирят страхотно, аз имам по-висок клас модел от тях, но дори и тези 1280Т свирят страхотно. Само че имай предвид, че този тип колони нямат изход за слушалки, акодържиш на това. От тези които си постнал 1280Т е най-удачния избор. Иначе ако ти се дават малко повече пари, ТЕЗИ имат убийствен звук.
 4. Тъкмо мислих да пиша за тая уредба и някой ме е изпреварил. Здраве да е.
 5. Когато губи девствеността си, девойката съхранява за цял живот част от генетичния код на първия си мъж. И всички нейни деца ще носят гени от този, който е бил пръв. Затова е важно момичетата да съхранят девствеността си до сватбата. Ако при първия секс е бил използван презерватив, то момичето съхранява в себе си генетичния код на презерватива. Ето така се появяват на бял свят капутите, на които хората после им казват вегани.
 6. Искам да напомня, че снимките на продуктите които продавате трябва да са в самата обява, а не препратки към OLX и Базар-а. Вече ще започна да затварям теми при не спазване на тази точка.
 7. Мдааа и се сдобих с едни уникални Grundig-ци.
 8. Ъ? Кой си изгонил майно?!?!?
 9. Някой да препоръча добър тенекеджия, че стана една беля?
 10. Тук не става въпрос за цена, а каква поддръжка има на уиндоус. И все пак съм на мнение, че компютъра трябва да се преинсталира и ако не се оправи, тогава трябва да се търси по сериозен проблеем. Ако ти не можеш ми го донеси, нищо няма да ти струва.
×
×
 • Create New...