Jump to content
BulForum.com

charmock

Moderators
 • Content Count

  4083
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About charmock

 • Rank
  Viking
 • Birthday 12/29/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

2500 profile views
 1. Аз също мисля, че няма как да стане. Бекъма ще си отнесе наказанието.
 2. @Foxyto, искал ли си замяна и била ли ти е предложена такава?
 3. Аз все още очаквам обяснение от теб. Писах ти на лични, а също така и в тази тема. Ако не получа отговор до довечера. ти трия всички теми и получаваш наказание.
 4. Абе бая страшно си е в Тексас тези дни. Вече 4 или 5 дена нямат нито ТВ нито интернет. Ето ви две снимки на къщата на сестра ми. Дори фонтаните в басейна са замръзнали. За Русия и Скандинавия това може да е нещо нормално, но за Далас е абсолютно необичайно.
 5. Пичове, къде изчезна woox-а? Нещо е скучно без него.
 6. charmock

  Soundbar-ове

  Разбира се, че трябва да има предусилвател. Просто вчера бях на няколко водки и не ми се влизаше в повече подробности.
 7. charmock

  Soundbar-ове

  Единия ти кабел е RCA към 3,5мм жак, който е да включиш тонколоните към компютър, лаптоп или телевизор. А с другия който е RCA към RCA е да включиш второ у-во, СД плеър, касетен дек, грамофон или друго устройство имащо линеен изход. Ние затова ти препоръчахме Edifier, защото са направени уникално. Ето ти пример, включени към грамофон.
 8. Говориш глупости. Що не вземеш малко да прочетеш, защо аджеба руснаците са в Сирия и кой започна инвазията там. А тва с ръцете ясно подсказва, че ти е трудно да се обосновеш.
 9. charmock

  Soundbar-ове

  Като човек който съм прослушал голяма част от моделите им, горещо ти препоръчвам да вземеш R2000DB. Доста експерти и ревюта (както и аз ), ги препоръчват като едни от най-добрите активни колони.
 10. Трябва ми хард диск 3.5 инчов 2 или 3 TB. Държа диска да е на 7200 оборота, както и в перфектно състояние видно чрез HDD Sentinel. Оферти в темата или на ЛС.
 11. charmock

  Soundbar-ове

  Тази пищялка дето си я постнал е много далеч от дори и приемлив звук. За качествен да не говорим. Тонколони за компютър има доста голям избор, стига да се разтърсиш и съответно да си готов да си платиш. Edifier имат доста богат избор от модели в различен ценови клас. Дори и да си вземеш такива като на @gado, пак ще имаш в пъти по добър звук от този Дел дето си го постнал.
 12. А ти нещо се правиш на луд или просто си разработваш клавиатурата????
 13. Ко стана сега? Американците разправят, че руската ваксина май била доста добра. Явно ножа е опрял до кокала вече.
×
×
 • Create New...