Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

от всичко само не ми стана ясно къде аджеба е границата? не би ли трябвало да е малко преди лафове като:

On 7/13/2010 at 1:57 PM, jozo said:

Бъзик, бъзик ама на гол гъз си е живо ебане. Не смятам, че е особено забавно да се заяждаме...

щото нали сме имали чувствителна и малолетна аудитория у форома и трябвало да внимаваме с грубите изрази. та и аз кат част от тази аудитория съм особено чувствителен заради предишните изблици в същата тема. и тогава чертата не беше точно посочена къде е, щото била част от всеобщата мъдрост на вселената, което някак си ми е убягнало.

та може ли да повдигна въпроса що на някои участници им се дава възможност да си местят въпросната черта според настроението си само щото се държат истерично-инфантилно? та ако тва е начина може ли и аз? а може ли всеки?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Може, т'ва ... може онова... накрая остава само подписа на @Психара.

Минава ми, че ако ви пробутат зелена диня, то тя не става по-малко зелена при консумация с узо. Друго, в Пловдив още не е лято - днес слушах 10на човека да ми мрънколясват колко е топло... НьЕ, не е... поне докато не стане 38 градуса.

On 7/13/2010 at 8:49 PM, gal4enceto said:

Пламене, ай стига вече! Като те видя следващия път, бая шамари ще отнесеш!

Ники, дори не знам откъде взе куража да се обадиш по темата, като това си беше между мен, Жоро и Пламен. Ще си се обяснявам колкото си искам. И само за протокола : сравни дължината (и броя) на моите постове с тази / тези на твоите и пак ми говори. Аз ако се обяснявам, ти не знам какво...

Вечно сте ми много компетентни бе значи! Ама всичките и от ядрена физика, от хипер мега гига тера секретните планове на НАСА разбирате, дори и тъмната страна на Луната сте виждали! Аз с Пламен се разбрах на ЛС, ама сега наистина съм ви ядосана!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

То по ядрена физика и по секретните планове на НАСА не сме толкова компетентни ама и те не са толкова прозрачни :D Дядомраза пише дълго щото е обстоятелен, а не оправдателен като теб... Въх и храбрия принц колко яростно скочи... направо идилия :lol:

On 7/13/2010 at 8:49 PM, gal4enceto said:

Ама всичките и от ядрена физика, от хипер мега гига тера секретните планове на НАСА разбирате, дори и тъмната страна на Луната сте виждали!

Ми да, разбирам и от студен синтез даже...Плановете на НАСА ги има на сайта им, както и снимки на тъмната страна на Луната...

Добро утро.

On 7/13/2010 at 8:58 PM, jozo said:
Като гледам и ти не си спрял да се обесняваш!?
Неговите обяснения са обикновено колко му е удобно на нежното дупе новия стол, дето заема формата на задните му части барабар с пъпките и космитъе, затопля, охлажда, прави масаж, мусака и други; също така колко ужасно нещо е природата и как е изпълнено с чудовища като мравки, бръмбари, колко ниска е концентрацията на джакузитата и т.н. :lol:
  On 7/13/2010 at 10:47 PM, host said:
Друго, в Пловдив още не е лято - днес слушах 10на човека да ми мрънколясват колко е топло... НьЕ, не е... поне докато не стане 38 градуса.
Да те поканя на гости в консервената кутийка :lol: Снощи се залепям за металния радиатор, с надеждата, да е по-хладен но температурата му беше доста близка до телесната ми... А и не знам кое му е хубавото на 38-те градуса...

П.П. Ако още една нощ не спя като хората - излизам в стачка!

И аз мога да те поканя в мойта консервна кутия.Цял ден пече и вътре става пълен айляк.Добре че ще се местим в другия апартамент :)

On 7/14/2010 at 5:37 AM, Antares said:

Неговите обяснения са обикновено колко му е удобно на нежното дупе новия стол, дето заема формата на задните му части барабар с пъпките и космитъе, затопля, охлажда, прави масаж, мусака и други; също така колко ужасно нещо е природата и как е изпълнено с чудовища като мравки, бръмбари, колко ниска е концентрацията на джакузитата и т.н. :lol:

БУХАХАХАХАХАХАХА... и да не забравяме за сапунчето за почесване на туй-онуй :lol:

Цялата тази ситуация много ми напомня за панаирджия които е седнал на една от онези пейки, които като оцелиш мишената с топката и тя (пейката) се обръща и панаирджията пада в каца с вода примерно.... Странното в случая е, че панаирджията много добре знае къде е седнал, но въпреки това се чуства много обиден и засегнат от факта, че е толкова подгизнал...

От цялата тази ситуация могат да се направят два извода (които не са напълно взаимоизключващи се):

1. Чрез създаване на определена виртуална ситуация да се постигне определен ефект, който обаче е абсолютно самоцелен и безсмислен...

2. Тук вече става по-страшно, защото нещата могат да завършат с поставянето на диагноза...

П.с. Сега вече може да влезе Ваньо..., и да ми поправи грешките... (тъкмо съм в подходящото настроение)

On 7/14/2010 at 11:19 AM, Antares said:

Наско, така и не ми каза дали минавам за образован lol.gif

Представяш ли си да беше казал, че си кухо парче laughing.gif

-----------------

Радост си е вече у дома beer.gif

On 7/14/2010 at 10:24 AM, Grimjaur said:

Бахахахахахаххаахахах!!!! Freeeedooooooom!!!!! :laughing:

Баси, тия никога няма да се научат да говорят английски :D Ако знаете каква трагедия е да имате шотландски колеги... brrrr.

On 7/14/2010 at 12:14 PM, Dreamer said:

Баси, тия никога няма да се научат да говорят английски :D Ако знаете каква трагедия е да имате шотландски колеги... brrrr.

Оооо... знам, знам!

Хахаа един от колегите се обаждаше в русия, чист шотландски VS английски с руски акцент, така и не се разбраха. За щастие аз бях там да се намеся с моя английско-руски с български акцент *facepalm* ! :laughing:

ELEEEEEEEEVEEEEEEN хахаха

Някой да е пробвал гласовте команди на телефона си?

Горе-долу същият ефект!

:D

не ме кефи сливането на двата раздела :)

и има ли пиниз да съм модератор поне за един ден...сакам да видя кви бутони се появяват като екстри ахаха :D

On 7/14/2010 at 9:16 PM, DON_CHEFO said:

не ме кефи сливането на двата раздела :)

и има ли пиниз да съм модератор поне за един ден...сакам да видя кви бутони се появяват като екстри ахаха :D

Инсталирай си един IPB 3.0 и готово :)

щеше да е хубаво да е на БГ, че това IPB 3...ще е няква форумна версия май-май...ама сега се насочвам към офанзивни свалки на възглавницата, чееее :)

А още по-хубаво щеше да е да има една руса кака която да те чеше по топките докато го инсталира на твоя компютър, нали? Или най-добре да зареже инсталацията и да си поиграете на чичо доктор... то и баба ми ако имаше колела можеше да е трамвай ама няма...

On 7/14/2010 at 10:04 PM, djadomraz said:

А още по-хубаво щеше да е да има една руса кака която да те чеше по топките докато го инсталира на твоя компютър, нали? Или най-добре да зареже инсталацията и да си поиграете на чичо доктор... то и баба ми ако имаше колела можеше да е трамвай ама няма...

а баш...аз ще намеря ИПБ3 ...намери русата кака...максимум 77 набор, че са ми слабост :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...