Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Има, само че трябва малко търпение докато излезе на пазара: http://www.omgubuntu.co.uk/2017/10/success-linux-phone-crowdfunding-campaign-reaches-goal

или може да погледнеш към някои от съществуващите предложения на пазара: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_open-source_mobile_phones, като например Meizo Pro 5.

On 10/16/2017 at 7:48 AM, Lucky Luciano said:

БГМапс трябва да го закрият. Няма такъв идиотски сайт...

Аз отдавна казвам същото за VBox7, но никой не иска да ме чуе. ;)

А какви са ти оплакванията от мапса - вярно, не е идеалният сайт, но реално нямам някакви оплаквания от него...

Претендират, че имат всекидневна актуализация от АПИ на всички затворени пътища/улици, а реално не е така. Отделно, че то си решава някакъв маршрут и не можеш го накара да минеш от другаде. Гола вода. Ако слушаш тоя сайт, няма нищо затворени из страната, а реалността е друга.

On 10/16/2017 at 8:02 AM, Midex said:

Аз отдавна казвам същото за VBox7, но никой не иска да ме чуе. ;)

Не си прав, ако ти си им насъбрал толкова, дето си в България, представи си какво е отношението на българите в чужбина към тази измислица с почти нулев капацитет на международна свързаност с интернет. :lol:

Те са фирмени. От сорта на 15лв. с неограничени минути в България, 300 международни 1 и 2 група и 10GB нет, отделно бюджети. А тръгнахме от доста по-ниски нива. За 2 седмици играта загрубя здраво. Ся е надцакване за телефони :grin:

Нищо не е това.

Без подправки, без газирано и без алкохол мога да карам и месеци. Само не знам Събота вечер как ще се забавлявам като не пия. :D

С всичко и без всичко мога да карам години...даже без първото и третото спокойно мога да изкарам до края на живота си, виж без второто малко ще се озоря, понеже съм му свикнал, но не ми е никакъв проблем да отвикна. ;)

Сол започнах да използвам основно след 90-те - когато развалиха вкуса на българските домати като унищожиха всичките вкусни сортове. След това дойде един продължителен период на турските пластмасови домати, които просто нямаха никакъв вкус - ако ти дадат със затворени очи парче домат, нямаше никакъв шанс да определиш какво всъщност дъвчеш. Не знам как точно го постигаха това с липсата на какъвто и да е вкус, явно е имало връзка с трайността и защитата от вредители, понеже надали ще се намери и една гадинка из полето, която да разпознае нещо толкова дълбоко законспирирано и да е толкова глупава да яде нещо без никакъв вкус, а само ний като по-прости ги купувахме и ядяхме. Сега напоследък забелязвам известно връщане на някои от сортовете, но все още сме далеч от вкусовите качества на соц-домата и тия, дето харесват зеленчуците, а са под 30 години, само мога да ги съжалявам, че никога не са опитвали домат от онова време. ;)

On 10/18/2017 at 3:11 PM, w00x said:

Нищо не е това.

Без подправки, без газирано и без алкохол мога да карам и месеци. Само не знам Събота вечер как ще се забавлявам като не пия. :D

Как ви е вкусно без сол и подправки? Без газирано си живея напълно спокойно, алкохол мога да не пия дълго време, ама като излизам ми се пие доста :D

На мен най-много ми тежи храната. Бая си свикнах да хапвам месце. Ся без месо, без млечни, а за капак - две седмици никакви натоварвания. Т'ва най-много ме тормози. Иначе алкохола и газираните са бели кахъри..

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...