Jump to content
BulForum.com

HEMO

Members
 • Content Count

  2365
 • Joined

 • Last visited

About HEMO

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 04/14/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

113 profile views
 1. Интересно е верно,при мен има друг момент,някои от участниците съм виждал на живо,без да си давам сметка че си дращим във форума...Теб,Раптора и тн...С netrootbg даже сме почти съседи...а съм го виждал веднъж с мотора
 2. Минава ми през главата,че съм регистриран в тоя форум от 15 години Как само се търкулна времето....
 3. HEMO

  Тема за кратки въпроси

  Да така е обаче и попълваш доста неща родители/дори и починали/телефон/упълномощаване кой да ги получи после и тн.Акт за раждане на детето беше първото нещо дето ми поискаха без него не става,тъпо ама факт.Задължително копие за тях щото нямат копир...За плащането с карта нямах идея,не ми се е налагало до сега в районното да правя каквото и да е.Иначе имат два пос терминала,на единия пише "глоби"на другия "такси" голям майтап :-)
 4. HEMO

  Тема за кратки въпроси

  Не,към първо в Кичука...Стана малко каша работата но се оправих,взех заявление от Волга,а го пуснах в първо,оказа се че нямам наличен акта за раждане на щерката...за какво им е като има издаден паспорт при това валиден още месец....Както и да е,в районното стана,40лв за възрастен 20 за дете,ако не е първи,той е безплатен.Това обикновена поръчка за месец.В районното може да се плаща с карта(баси напредъка честно),става горе долу за 10-на минути ако има попълнено заявление.Имат почивка до 13ч и ако иде човек малко преди това става работата относително бързо.
 5. HEMO

  Тема за кратки въпроси

  Не,говоря като опашки...в Първо районно навалицата е страшна... искам да използвам ваканцията на детето, ама нямам време да чакам по опашки.
 6. HEMO

  Тема за кратки въпроси

  Някой вадил ли е скоро паспорт на Волга? Има ли шанс да мина по-бързо отколкото в районното?
 7. HEMO

  Тема за кратки въпроси

  Проблема е в това,че потенциално могат да ти губят времето,спирайки те всеки път като минеш покрай тяхна кола.Горореше се че след първото спиране ще я конвертират на място служебно но...дали ще е така никой не знае.
 8. HEMO

  Тема за кратки въпроси

  Първото дето се сещам е ако изпатка външното тяло оставаш без климатик изобщо.Бях пред тая дилема у нас,заложих на два отделни климатика.
 9. HEMO

  Тема за кратки въпроси

  Tn матрица... директно ги прескачам.
 10. HEMO

  Тема за кратки въпроси

  Налага се спешно да купя монитор за един кабинет,за момента съм се спрял на това https://www.technopolis.bg/bg/Monitors/Monitor-DELL-SE2416H/p/512863 Струва ли си парите и има ли нещо по-добро до тая сума нов?
 11. HEMO

  Тема за кратки въпроси

  Много са. Граничното налягане на тоя клапан е максимум седем атмосфери на толкова трябва да е отворил и да тече не да капе... вероятно се презастраховат и им слагат меки пружини за да отворя на максимум на 6... иначе този клапан нищо че е сръбски може да се окаже по-хубав от тукашните. П.п Зарежи клапана,кажи за бирарията,оная дето ми я препоръча до бирената фабрика беше страшна :-)
 12. HEMO

  Тема за кратки въпроси

  Не трябва да капе,освен ако не го отвориш ръчно.Хубавите истински клапани(италиански примерно)работят така,пластмасовите еФтинджоси дето идат завити на бойлера са вечно капещи,особено ако си вдигнал градусите повечко.
 13. HEMO

  Тема за кратки въпроси

  Разгледа ли самия плик?Ако има перфорации и се къса по краищата.След което се разгъва...не знам как е точно при Райфайзен.Възможно е и да е със същия код.Аз на скоро си взех нова карта от ДСК (преиздаване)и беше със същия код..
 14. HEMO

  Тема за кратки въпроси

  Публикувал съм сумати обяви,безплатни при това и никакъв интерес до сега от администраторите...Да се оплачеш няма на кой,кзк такава дреболия няма да ги развълнува ама грам.Казваш че са я модерирали,а след това публикуваха ли я?
 15. HEMO

  Онлайн пазаруване

  След всички неща дето написа единствената МЪЖКА приказка щеше да звучи горе-долу така: "WooX КЪДЕ ДА ТИ ПРАТЯ УИСКИ-ТО?"
×