Jump to content
BulForum.com

HEMO

Members
 • Content Count

  2418
 • Joined

 • Last visited

About HEMO

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

304 profile views
 1. Бойлера е БОЙЛЕР когато е неръждаем,от правилния тип стомана.Всякакви емайлови,"стъклокерамични" покрития са перверзия целяща да покрие нискокачествени ръждиви железа...Запитайте се какво става при продължително нагряване и изстиване на два материала с различно линейно разширение...Единствения плюс е че такъв бойлер е по еФтин от неръждаемия.Аз за себе си не бих купил нищо различно от бойлер с неръждаем водосъдържател.
 2. Питах току що приятел дърводелец: "0.60-0.70 на детайл за рязане и 0.7-2.0 за метър кантиране"
 3. Като цени не са много по-скъпи а със сигурност си струват.Аз чакам в къщи да текне втория бойлер Теси и да го метна на боклука.Елдом и те не са стока на последък,нямат нищо общо със старата им продукция от едно време.Тия на Таz са много пипнати,даже се поразходих из цехчето му преди години да видя как стават нещата на живо :-)
 4. За прехвърляне никой не се впечатлява,операторите се "разбраха" да не си подливат вода вече.Изключение са фирмените групи с акаунт мениджър,там вече може да се бориш за отстъпки...Играх го миналия месец с Мтел това,за 4 карти във фирмена група ми направиха отстъпка 300 кинта (бюджет му викат,може да си купиш нещо с тия пари като телефон примерно) Иначе за ориентир:подписах на 20 кинта такса-10GB интернет(4.6 в роуминг) безлимитни разговори в страната към всички(в това число и 0800)и 300 мин.към ЕС Сащ и Канада...За големи фирми може и по-добре със сигурност.
 5. Точно това е човека,препоръчаха ми го от поне пет места,смених шарнирите с нови,утре съм при него :-)
 6. Някой правил ли е скоро стенд на преден мост?Трябва ми читав човек дето знае какво прави,не лъскав стенд....
 7. Aко въпроса е към мен,заповядай>https://www.tp-link.com/bg/home-networking/range-extender/tl-wa855re/
 8. Идеята е да улови слаб сигнал и да го повтори като го усили.Не успях да намеря бързо това дето го препоръча Нетруут,Микротика на Plameni ми се видя сложен за настройка,та взех един такъв TpLink Справя се със задачата перфектно,включва се директно в контакта,много компактен,със сгънати антенки е колкото кутия с цигари.Настройва се с приложение на телефона,локализирано на български абе точно каквото ми трябва.Тествах го в нас,живея в къща на третия етаж,в гаража едвам закачам една чертичка с телефона,като е включено пълен обхват в гаража че и на половината улица...
 9. Не съм сигурен,че ще се справя с настройките на това,иначе изглежда добре и е на смислени пари...
 10. Някой има ли опит с повторител(repearter) за безжичен интернет?За нещо ей такова иде реч:https://www.technopolis.bg/bg/Razshiriteli-na-obhvat/ADAPTER-TENDA-A301-RANGE-EXTENDER/p/569365 Идеята ми е да го ползвам по хотели,където често в стаите сигнала е слаб,знам че и с рутер става ама това е компактно,евтино и не му трябва външно захранване...Всякакви проверени решения са добре дошли...
 11. Oт ГДБОП току що заявиха, че са прегледали всички записи от видео камерите в НАП и не са установили там да е влизал хакер.Всичко било измислица.
 12. Габиели са супер,и аз ги ползвам почти само тях за пратки от Англия но до там... До сега няма фал с тях,последно докараха огромен мотор за един френд,никакви грижи.
 13. Сигурно може и по-добре,с наличните ресурси,но и сега не е толкова зле за тия цени...Пращам до Дания част за един мотор,с пощите 8(осем!) кинта на четвъртия работен ден е в ръцете на получателя.С DHL 40 кинта за същото време и пратка.Искаш фактура на хартия-6 кинта....Двата доставчика са несравними ама и цените...
×
×
 • Create New...