Jump to content
BulForum.com

HEMO

Members
 • Content Count

  2377
 • Joined

 • Last visited

About HEMO

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 04/14/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

191 profile views
 1. Ако гаранцията е 500 бона и вземе да духне парите остават за държавата.Пак е нещо като се замислиш...а в случая греда.Не че тоя противен наглец се е засилил да ходи кадето и да е.Вече си мисля,че и условно няма да го осъдят.
 2. Така е,да обаче ако е голяма сумата шанса обвиняемия да духне намаля това е идеята по принцип...А тук,махат му гаранцията,връщат му книжката баси едно обезщетение да вземат да му платят....
 3. За лежане изобщо никой не си е и помислил,поне да бяха определили някаква по-голяма гаранция ама...пълен смях.
 4. Вероятно ще я увеличат,10к лв. са смехотворни пари за тоя,че това са няколко заплати като депутат...Иначе е твърде гротеско.Макар че в Кърджали е възможно всичко де.Ще разберем в понеделник,поне паспорта са му прибрали ако не друго.. .
 5. Поне асфалтирали ли са го?И в тия пари влиза ли ремонта на часта от горе?Да не се окаже че е отделно....
 6. Но избора е огромен....Военните не знам как са им но тия дето пазят вожда със сигурност са друга бира.За материалното осигуряване мисля няма смисъл да споменавам....
 7. Ще става товарно летище плюс частни полети....Иначе,последния път като бях в Истанбул говорих с шофьора на бусчето за трансфер до хотела-всички трансферни фирми са притеснени сериозно от локацията на новото летище...Трафика на пътници и товари расте с бясни темпове и се надяват с новото да се променят нещата...Няма да се учудя и метро да пуснат до там,Ердоган е грандоман от световна величина.Последния път бяхме в хотел Wow до летището,нацелихме среща между Ердоган и някакъв сръбски политик,толкова аскер на едно място не съм си и представял,че може да пази някой държавник...Жандармерия,редова войска,изскачащи прегради от земята,рамки за оръжие на всеки ъгъл,гардове в черни костюми извадени като от матрицата,сигурно поне за една рота персонал....Грандоманщина и показност да видиш.
 8. Ефтино и хубаво нЕма при гумите от мен да го знаеш...сменил съм сумати гуми на коли бусове,мотори...Хубавата гума си струва едни пари...кофти че го разбираш по някога по трудния начин.И под 100 лева е много условно това за кой размер?
 9. Аа ясно мислех,че е за кола....wemoto/luis.de или при китайците
 10. Това на какво ще го слагаш?25 вата халоген е мижава работа,фарове за мъгла или дневни?
 11. Грешка не прочетох....Иначе в алиекспрес...
 12. Що си толкова скептичен,от него би чудесен учител по angliiski ... Тоя не е добре...
 13. Интересно е верно,при мен има друг момент,някои от участниците съм виждал на живо,без да си давам сметка че си дращим във форума...Теб,Раптора и тн...С netrootbg даже сме почти съседи...а съм го виждал веднъж с мотора
 14. Минава ми през главата,че съм регистриран в тоя форум от 15 години Как само се търкулна времето....
 15. Да така е обаче и попълваш доста неща родители/дори и починали/телефон/упълномощаване кой да ги получи после и тн.Акт за раждане на детето беше първото нещо дето ми поискаха без него не става,тъпо ама факт.Задължително копие за тях щото нямат копир...За плащането с карта нямах идея,не ми се е налагало до сега в районното да правя каквото и да е.Иначе имат два пос терминала,на единия пише "глоби"на другия "такси" голям майтап :-)
×
×
 • Create New...