Jump to content
BulForum.com

HEMO

Members
 • Content Count

  2797
 • Joined

 • Last visited

About HEMO

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 04/14/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1111 profile views
 1. Как плащаш че ти искат пари?Аз плащам от микросметка,която зареждам с превод,няма една стотинка такса,а плащам сметки 1000+ лв...
 2. Днес си платих единия ток през е-pay от телефона,за първи път виждам да стои не взета сумата при потвърдено плащане.Явно сайта на Еvn нещо се е сгънал.След около час мина плащането...
 3. Ако питаш за Google pay,да запазва се картата. Не въвеждаш нищо,като искаш да платиш нещо само отключваш телефона и го доближаваш до терминала.Револют банк дали ще се присъединиш за момента-зависи какви средства минават през акаунт-а.В бъдеще се очаква да предлагат класически банкови услуги като кредитни карти,кредити и тн.Тогава вероятно би имало разлика,за момента у нас ако имаш Револют,няма никаква разлика какъв ти е акаунта.Аз лично съм с Револют банк,не намирам никаква разлика от преди,освен евентуална защита на средствата при фалит(100к евро).
 4. Аз карта за плащане в магазин не съм ползвал от много време.Андроид телефон с Google pay,и Револют виртуална карта,сигурно и отлично работещо решение.При плащане Google "маскира" номера на картата с техен,още един слой сигурност.
 5. И това го има,ама срещу едни пари ще го боднат с водица пред камерите...
 6. За мен остана пълна загадка защо не се сдоби с един сертификат,при неговите финансови възможности... австралийците щяха да мирясат,щеше да си играе като пич.
 7. Доколкото си спомням, бяха удължили срока на всички лични документи с шест месеца след изтичане заради пандемията.Нямам идея важи ли още... за да не се буташ студа де.
 8. Само като прочетеш първите резултати в търсачката и бЕгаш с 200... Айкарт“ е българска компания за електронни пари, оперираща на местния и международен пазар. Централата на компанията е базирана в град Варна. „Айкарт“ и нейният мажоритарен собственик Христо Георгиев е свързан със затворената от европейския регулаторен орган финансова пирамида „Сатабанк“ – Малта.
 9. Пичове,проблема не е в таксата,а как точно ще се осчетоводи.Няма никакъв технически проблем иначе заплатата да ви идва в Револют.Проблем се получава ако трябва да ви изплатят обезщетение,болничен,да ви върнат данък,детски и тн.Няма НИКАКЪВ шанс да видите пари от държавата по сметка в Револют,до момента в който не издадат български iban номера.Тогава вече тукашните банки ме губят моментално като клиент. През последните две години Револют са ми единствена карта за разплащане(с Google pay и телефона).Купувам акции,сменям валути,пращам-получавам от и към ЕС,акции,крипто абе всичко.Прекарал с
 10. Имах същия проблем,втората карта си я поръчах да дойде във фирмата в която работя.За съжаление има още хора дето ровят из кутиите,мислех че това е останало в соц-а ама не.
 11. Ако работиш за българска фирма и получаваш заплата в лева,едва ли някой работодател ще се навие.После ако се наложи да ползваш болничен,няма как да ти изплатят часта от нои.Има и някои други дребни неудобства...ако имаш кеш постъпления пак ти трябва някаква местна сметка за да може да ги вкараш в Револют.За момента се налага да се подържа бг сметка...по горе съм написал как да не плаща почти нищо освен месечната такса.
 12. Е то нали това е идеята...Следвам S&P 500 и купувам акции с голям процент дивидент.Растежа е вид "бонус"...
 13. Ние също се боднахме там,лятото с Модерна, нямаше никой и имаше от всички ваксини без АЗ.Иначе баба ми я ваксинирахме оня ден във Вми,доста желаещи имаше даже се наложи да почака 30-на минути.Имаха Файзър и Модерна,предварително я записахме предния ден.Организацията беше на ниво,бързо и стегнато без излишно мотаене.
 14. Имам две сметки в Булбанк,на мое име като частно лице(една за мен една за жена ми,разплащателни с дебитни карти към тях.)Няма за момента никави такси освен 1.5лв такса обслужване на сметка(3 кинта за двете).Тия 3 кинта са единствените дето виждат от мен,в момента в който изнаглеят с някоя друга такса и червен картон.Абсолютно всичко правя през Револют,от Укб зареждането е без такса с карта.Преводи,изпращане и получаване на пари,така съм си организирал нещата,че всичко е без една стотинка такса за тукашните изедници.Комуналните сметки (25) броя ги плащам през Изипей,направих си трето ниво акаун
×
×
 • Create New...