Jump to content
BulForum.com

lubo1972

Members
 • Content Count

  1322
 • Joined

 • Last visited

About lubo1972

 • Rank
  Дървен Философ

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.rdstudio.bg
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1378 profile views
 1. Сваляне, проверка и качване излиза х2 като разход от подмяна с нов. Въпреки че попаднах на човек който твърдеше, че е може да направи проверката без сваляне и е валидно за пред ВиК. Лошото е че не помня фирмата.
 2. Странно че точно на гладък под-плочки не успя да събере всичко моята. На килим с нисък косъм си събира доста косми от котката.
 3. lubo1972

  BulForum

  Нещо не мога да се логна с Тапаталка. Някакви насоки къде бъркам?
 4. Жоро Вейдъра и Тано дизайн. Единия е 'издънка' на другия та който и да избереш няма да сбъркаш.
 5. Аз имам предния модел, също страхотна машинка. Към 260$ беше от гиъра на някакъв флаш сел от европейски склад. Дойде за 5-6 дни без митници и т.н.
 6. При положение, че там дървената ваканция я обявяват когато падне под -55 градуса... Направо им е било идеално - леко застудяло.
 7. Ето за какво става дума: https://www.lentata.com/page_13683.html Уви.. хора, учете си децата поне да са любопитни.
 8. То ако вземат да натиснат, отидоха 60% от директорите. Такс ще е като и тях обърнаха на търговски фирми.
 9. И аз имам като на pavlan от няколко месеца. Все не остава време да го конфигурирам. Забелязах че доста пари като поработи обаче. Дано да са го изчислили.
 10. И аз си взех. Добре е, но обхвата му е по-слаб от на tp-link 1043. Иначе е стабилен и доста пъргав, което е нормално за разликата в годинките.
 11. Мой много добър приятел е там. Доста работи смени и сега се е кротнал там, явно условията са им добри.
 12. За пречиствателите, бях се спрял на Шаоми, най-вече заради управлението през Wi-Fi и приложението. Възпря ме единствено въпроса дали ще успявам да му набавям консумативи. Цената е по-средата между Филипсите с и без ГСМ модул
 13. Аз си взех един Филипс от Била с точки мисля още го има. Според мен върши работа. Активния въглен си казва думата. Има си датчик за 'замърсеност' и се вдига оборотите сам...особено като си поозвам електронната цигара. Имам и един който работи със статично електричество. Събира доста фин черен мазен прах. Проблема с него е че има УВ лампа и генерира много озон.
 14. Не бих разчитал само на един хдд. Един NAS с два диска за важни неща вързан за рутера. Директно на рутера диск мисля че е уязвимо място.
 15. Аз пък напоследък, обратно на логиката намирам нещата които търся на равни и дори по-ниски цени в гиъра. Да не говорим, че предлагат за доставка любимите ми холандски пощи. За момента никой не е бил рекорда им от 6 дни Китай-Пловдив.
×
×
 • Create New...