Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 5/12/2011 at 11:05 PM, RaptoR said:

Бен Стилър беше ли на смяна? laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Нямаше го, обаче всичките експонати от филма бяха там, барабар с маймуната с ключовете.:woot

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 5/12/2011 at 9:45 PM, gal4enceto said:

Не съм диагностицирана с такива неща (пази Боже). Адското главоболие се обажда сравнително рядко (напоследък малко по-често де), но е суууупер силно. Просто са ми малко идиотщините на главата, затова ме боли.

Но да се похваля, че засега ми мина. Явно някой от наркотиците е подействал.

Пфууу, кога ли ще си легна в 22 ч.?! Една вечер да е, като за света.

И аз съм така, ама мен ме блъска по ден и нещо докато му намеря лек. Ама при мен е синузит и мигрена.

Миналият път, преди седмица май, ме болеше 3 дни, само течен аналгин ми помага де, другите хапчета, дето са по-силни уж, имат много странични ефекти.

Може да питаш личният ти лекар и ако не ти се отразява зле, като те заблъска така, взимай едно ампула и готово.

Тези китове-косатки вчера изненадващо се появиха в пролива, който минава съвсем близо под прозореца ми. Ако си бях през това време в къщи със сигурност щях да мога да ги гледам от терасата.

470_killer_whales_110511.jpg

On 5/13/2011 at 1:45 AM, RaptoR said:

И двамата сте в PMS...

хахаха хахахахаха

хахахаха

Брей, че завистливи хора!

Аз съм в NSS. :/

Reveal hidden contents

Ако види, супер!

Само от де ще намерим толкова голяма скара?

Момчиле, никак не е здравословно да живееш близо до Голямата вода в тия дни...Като нищо може да видиш косатки в двора си скоро laughing.gif

On 5/13/2011 at 1:55 AM, RaptoR said:

Момчиле, никак не е здравословно да живееш близо до Голямата вода в тия дни...Като нищо може да видиш косатки в двора си скоро laughing.gif

За такова чудо баси и барбекюто дето ще трябва. Остави това ами ще ме разори, като си помисля само колко вино и бира ще се излее докато се изяде. :lol:

On 5/13/2011 at 2:53 AM, lil_stenly said:

Като ги гледам тези животинки... ти къде си се забил?

На другия край на планетата - пише го в профила. Водата е част от Тихия океан.

On 5/13/2011 at 2:53 AM, lil_stenly said:

При косатките, къде другаде...:bgrin:

On 5/13/2011 at 2:22 AM, Godfather said:
За такова чудо баси и барбекюто дето ще трябва. Остави това ами ще ме разори, като си помисля само колко вино и бира ще се излее докато се изяде. :lol:

Заради такива като тебе, косатките са вече на изчезване...:lol:

On 5/13/2011 at 12:36 PM, Psihara^^ said:

И дедото е минал в схемата с подаръците! :lol: :lol: :lol:

Дедото отдавна прави подаръци и то какви. Чудех се дали да не обявя че подарявам килима и да зарадвам някоя душа но реших че е добра идея да разкарам и онзи уред...

On 5/12/2011 at 8:37 PM, gal4enceto said:

Толкова да мразя да оставам разочарована, че...

На Джозо не му стана ?

On 5/13/2011 at 6:49 PM, gado said:

На Джозо не му стана ?

Пу, пу, пу, мръсна уста. Не е това.

Как ми иде да псувам от няколко дни, не е истина.

О, велики Чистачо, спечелихте ли нещо от Туборг?

Абе аз ли нещо не разбирам или в една банка ме сапунисваха днес без пяна колко на далавера е да им дам пари във депозитна "гаранциона" сметка на която тече около 6% лихва за да ми издадат кредитна карта с лимит равен на този в сметката и след това на парите които похарча да плащам 13% лихва. Кое му е кредитното на тази карта и откъде накъде ще им плащам лихва върху собствените си пари???

Сестра ми е празна глава...ама много празна глава. Освен морската свиня(което е сладко животинче) сега домъкна и голдън ретрийвър. Сладко е кученцето ама идва прекалено майна.

Шшш, онзи ден една определена руса част от мен ме заплашваше как искала голдън ама аз да съм й го разхождал сутрин, щото било гадно да става рано, пък аз нали съм "добричък" трябвало да се навия :blink: :blink: :blink:

УжасТ.

On 5/14/2011 at 2:07 PM, PSYCHOSIS said:

8336_010b.gif

Това мога цял ден да го гледам и пак няма да ми писне!

Отзад като че ли изнасят/прикриват някой. Тази кака да не някой спец. агент. Имаш ли идея от къде е цялото нещо и за какво става дума? Но отстрани като, че ли само гледат, та може и нещо режисирано да е.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...