Jump to content
BulForum.com

BlackGuardian

Members
 • Content Count

  1763
 • Joined

 • Last visited

About BlackGuardian

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 05/09/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv
 1. Е то зависи кой уайфай CCNA/CCNP/CCIE, аз съм на първото стъпало. Колкото до енкодинга, 5G би трябвало да стъпи на OFDM more info
 2. Да, и аз си мислех, че ще е айляк докато не трябваше да смятам затихвания, сили на сигнала и т.н.
 3. Здравейте, търся 2 билета за постановката "Жена ми се казва Борис". На 10 Март, ще се играе в Пловдив, но ако имате и за представленията в София също ми върши работа.
 4. Т'ва беше пример за космическа сума. Аз повече от 200лв. за прахосмукачка не давам За ся съм се спрял на https://www.technomarket.bg/prahosmukachki/rowenta-ro3995ea-09155155
 5. Някой може ли да ми препоръча прахосмукачка за вкъщи (изискванията са ми да не е някаква космическа сума и да си е с торбичките дето вадиш и хвърляш, не няква дето трябва да я чиста по 30 мин. след всяка употреба)?
 6. Спомням си, че преди години доста беше нашумяла темата за видеорегистраторите, ама нещо не мога да я намеря. Някой може ли да ми препоръча някакъв? Основното изискване е да е компактен (да не ми висят някви диспеи и камери по цялото стъкло (по възможност да е пред огледалото за обратно виждане или до него)) запис на звук би било добре и сносна картина по възможност.
 7. Някой знае ли къде мога да намеря по нестандартни пощенски кутии или някой който може да я изработи? Трябва ми една или две с относителни размери 25/40/15 см. за монтаж от вътрешната страна на вратата (отварящата се вратичка да е отпред, отвора за писмата да е отзад)
 8. ПРОДАДЕНИ Intel® Core™ i7-860 Processor http://ark.intel.com/products/41316/Intel-Core-i7-860-Processor-8M-Cache-2_80-GHz Процесора няма забележки. Цена: 80лв. Дъното е Intel® Desktop Board DP55SB http://ark.intel.com/products/40079/Intel-Desktop-Board-DP55SB Дъното работи, има някакъв проблем с обозначената двойка слотове, като се сложи RAM там дава (error 21) не съм се занимавал да разследвам проблема, най-вероятно трябва да се ъпдейтне bios-а. Другата двойка работи безпроблемно. Цена: 30лв. Ако някой ги хареса в комплект ги давам за 100лв. От Пловдив съм, за страната пращам с Еконт. За контакти и инфо на ЛС.
 9. Продавам гореспоменатия RAM, работи безотказно, може да се тества. За страната пращам с Еконт за сметка на купУвача. Цена: 50лв. 45лв. 40лв. При интерес или нужда от допълнителна информация съм на разположение на ЛС.
 10. Някой знае ли защо изчезна VH1 Classic и дали ще се върне ли? Това е един от основните канали, заради които си пуснах телевизия...
×
×
 • Create New...