Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 2/10/2011 at 11:28 PM, djadomraz said:

Защо www.bulforum.com/last_forum.html спря да се ъпдейтва?

Омазал се е сървъра нещо. Ама май докато се оправи ще мине време (2-3 седмици). Така мисля де.

On 2/11/2011 at 3:51 PM, djadomraz said:

Ъ? Кво?

Аа..., нищо, нищо. Просто топли чувства към майките на господа италианските инДЖинери, придружени от съвсем приятелски съвет да си гледат макароните и пицата, вместо да се ебават с техниката. Хич не им се отдава инженерната мисъл, ама хич! Ако откраднат нещо от швабата или японеца - тогава бива (горе-долу), обаче ако е нещо мъдрено и изпълнявано от тях - Олеле, Майкоу!

O, дааааа!!! Италиански инженери... не е като да не съм работил 6 месеца в италианска фирма за електроника... Не знам, може кулинарията и изкуството да им се отдават, ама техниката и технологиите да ги зарежат, че от всичките, които видях - до един за ник'ъв х*й не ставаха!

-----

След като изтърпях изчегъртването на зъбния камък, се отправям към уикенд в Панагюрище и отвъд :]

On 2/11/2011 at 7:15 PM, w00x said:

Честит рожден ден на pyroman и от мен! Да е жив и здрав и голям да порасне.

Колко голям бе!?!?!? Оная сервитутка в Пожарната му беше до кръста! laughing.gif

On 2/11/2011 at 7:45 PM, RaptoR said:

Колко голям бе!?!?!? Оная сервитутка в Пожарната му беше до кръста! laughing.gif

Няма лошо! Тъкмо удобен ръст.

И от мен за втори път - Митак, жив и здрав, много щастие и успехи :)

On 2/11/2011 at 11:13 PM, RaptoR said:

Иване, рискуваш Галин да те намери и обеси laughing.gif

Да не казвам още колко съм му подготвил ;). Най - култовото обаче ще оставя за накрая. Утре ще кача Guns - Slatko Dijete Moje :punk.

Аре, честито на рожденника и от мене, макар с леко закъснение!

Мммм, някой забеля ли, че страницата е 2012... page of apocalypse!

В македонската емисия на по света и у нас (во светот околу нас)

докладваха, че извънземни са навлезли в Македонска територия... вече стигнали до Нептун!

On 2/10/2011 at 9:34 AM, w00x said:

Първия клип е просто трепач. Кефи ме бюджета от 100 евро и мадамите дето лазят по земята като пияни и се целуват, докато онзи с прашките пее.

страаааЖнооо.....друго си е да има цици...макар и силикониви...и да НЯМА ОНЗИ с прашки...ама ддз майна, сполай ви :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...