Jump to content
BulForum.com

alchemy

Members
 • Content Count

  3213
 • Joined

 • Last visited

About alchemy

 • Rank
  ***
 • Birthday 07/26/1970

Contact Methods

 • AIM
  Skype ID: al_chemy
 • ICQ
  477526241
 • Skype
  al_chemy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 1. alchemy

  Тема за кратки въпроси

  Ангеле, просто използвам че твоя пост последен споменава въпросния човек, който се казва Сурен. Откъде го измислиха всички това "ю', не знам. Второ, имам резервно зарядно, което мога да ти дам и за повече време да си тестваш акумулатора.
 2. Масовите клавиатури са с няколко слоя фолио с нанесени проводящи зони, които при натискане на клавиша над тях осъществяват електрически контакт. При механичните клавишите задействат дискретни микропревключватели. В ранните години на компютрите клавиатурите бяха предимно механични, например Правец използваха отделни бутони с магнит и рид-ампула. Има и други типове превключватели, не претендирам да съм изчерпателен.
 3. alchemy

  BulForum

  Може ли в мобилната версия да регулирам големината на шрифта, че след смяната стана един дребен и почти не мога да чета?
 4. alchemy

  Тема за кратки въпроси

  "Разтривах" го - някои линии изчезнаха, други се превърнаха в рехави петна. Кауза пердута.
 5. alchemy

  Тема за кратки въпроси

  Нямам идея как се прави, няма и упътване. В менюто стигам до reset, ама нищо не се случва.
 6. alchemy

  Тема за кратки въпроси

  На снимката е 4,5" дисплейче за задна камера за автомобил. Първия ден го включвах 3-4 пъти за проба и работеше без грешка, след което го прибрах в кутийката. След 2 дни го извадих, пуснах отново и... Каква може да е причината и има ли оправяне?
 7. Кои са новите, че нещо съм изпуснал?
 8. alchemy

  Помощ за избор на рутер.

  Ако говориш за 1043 v.1, със сигурност проблемът е захранващия адаптер. Моя е на бая годинки, веднъж го утрепах с грешен фърмуер, но го съживих лесно. Никога не ме е дънил,а обслужва поне 4 клиента едновременно.
 9. Не. Това е ситуация "да надхитриш тариката".
 10. Имам един Ivory 5002I с неоригинален адаптер и VGA кабел. Давам го за 15 лв и един ден за проби, защото има съществена забележка - подсветката е по-слаба. Когато го купувах, продавачът го обясни с неоригиналното захранване, обаче...
 11. alchemy

  Тема за кратки въпроси

  Безспорно това е крайно тъпо, но в частни случаи е въпрос на приоритети, т.е. доколко яйцето е опряло на г**а. Остава открит казуса как да променим порочната система и възможно ли е изобщо? А мен лично такива случаи ме дразнят още повече, защото работя извън града и със система за контрол на достъпа. Не само трябва да се обяснявам къде отивам, ами ми се отчислява от отпуската.
 12. alchemy

  Тема за кратки въпроси

  Квазера на кукленско продаваше стоки TCM, поне до преди няколко месеца. Виж в сайта им.П.П. Още имат такава секция в сайта.
 13. alchemy

  Тема за кратки въпроси

  Въпросът е доста неясно формулиран, но моето предположение е, че става дума за ученик. Ето тук има голямо разнообразие книжарски стоки, внасят чанти и раници "Pulse", изключително качествени. Голямото дете четвърта година е с такава раница, не е мръднала.
 14. Адаптерчетата са импулсни и с времето си променят параметрите. Ако държиш на дълговечност, заложи на стабилизирано трансформаторно с необходимите напрежение и ток.
 15. Теди, направо се обаждай. Адаптерчетата дават фира и симптомите са тези. Сменят ги без проблеми.
×