Jump to content
BulForum.com

alchemy

Members
 • Content Count

  3240
 • Joined

About alchemy

 • Rank
  ***
 • Birthday 07/26/1970

Contact Methods

 • AIM
  Skype ID: al_chemy
 • ICQ
  477526241
 • Skype
  al_chemy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

933 profile views
 1. Кой офис на А1 в Пловдив се води централен? Смятам да преподпиша договора, но искам да изцедя максимум "отстъпки" и знам, че има старши служители, които могат силно да персонализират стандартните планове. Като ще ме еб@в@т, поне да е с повече вазелин
 2. Да. Срещу стария Рекорд, навътре в перпендикулярната на булеварда пресечка.
 3. Диагностика по телефона, последователни проблеми... WTF?
 4. Разрови форумите на VAG групата и в частност на VW. Феновете на марките обикновено продават на разумни цени. Друг вариант е да търсиш в карс.бг или мобиле.бг с филтър "на части". По моргите също има, ама ще ти отрежат главата от кръста...
 5. Абе к'ви бяха тия самолети посред нощ, к"ва беше тая работа? Фучаха особено, нито като витлови, нито като реактивни и летяха бавно. Мина ми през главата дали не са големи дронове, ама за къв чеп някой ще вдига дрон в 1 часа?
 6. Виж дали някой от тези ще ти свърши работа. Преди две години оттам си купих за ксантията и сега си имам резерва клеморед и кутийка с платка. Предполагам и на Пежо кода на централното е "набит" в чипа и с малко умения и станция за разпояване се присажда на здрава платка.
 7. Моля, запази ми № 6 и ми прати телефонен номер на ЛС. Ако случайно 6 междувременно е продаден, бих взел 3-тия.
 8. Сега идва ред да откриеш, че тиймвюъра скоро почва да ти изписва съобщения за комерсиално ползване и след още малко време почва да реже сесиите на 1 минута с пауза от 15 минути Оня ден ти прочетох поста, но останах с впечатление, че държиш да ползваш уиндоуския продукт. Не, че е лош, но има особености. Съвет: пробвай RealVNC или Remote Utilities. Втория изпробвано прехвърля клипборда идентично на TW, но не съм пробвал кирилица.
 9. Либрето е прекрасно, но не е малко и семпло. Гугъл таблици онлайн пробва ли?
 10. Техник има в магазина им на ул. "Козлодуй".
 11. Ами ако... не ползва пигтейли за бикуада, а модне наличните и фиксира рефлектора да речем на гърба на някой от наличните рутери, всичко това в кутия?
 12. То и жицата ще е филм, защото с чупките ще надхвърлиш 150 м. Предлагам ти следното: намери в нета как се прави biquad антена и опитай да направиш две и ги закачи на наличните устройства. Доколкото съм чел твои постове съм добил впечатление, че НЕ СИ с две леви ръце и няма да ти е проблем да ги направиш, после експериментирай с насочването, дори и от ниско.
 13. Не съм корифей в мрежите, само ще си позволя да напомня, че вдигнеш ли проводник над нивото на околните сгради, вероятността да те (го) порази атмосферното електричество нараства драстично. Няма ли начин вместо нагоре, точката А да се изнесе встрани и така да се намалят преградите?
 14. Петко, верно си "лъки", приятелю! Ама ти караш по-млади возила и ги меняваш често, та не те е болял гъ@а откъм клима. И да не съм офтопик: практиката с допълване е масова, защото излиза по-евтино, или поне излизаше преди 2 години. Оттогава цената на фреона ескалира близо 2,5 пъти. Сега може да се окаже, че инвестиция в ремонт на авто климатична система е по-изгодна в дългосрочен план, защото ти осигурява да речем 5 години спокойствие и комфорт. Профилактиката не е лошо, но тя е по-скоро симптоматично лечение.
 15. Ти сериозно ли тръгваш с тоя фалц за 35-те лева? Ако това ти е бюджета... забрави за климатик. Само фреона струва повече.
×
×
 • Create New...