Jump to content
BulForum.com

alchemy

Members
 • Content Count

  3246
 • Joined

About alchemy

 • Rank
  ***
 • Birthday 07/26/1970

Contact Methods

 • AIM
  Skype ID: al_chemy
 • ICQ
  477526241
 • Skype
  al_chemy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1031 profile views
 1. Знае ли някой дали в Асеновград DCC предлага оптика или е още с модеми?
 2. Пеше, колегите по-горе ти казаха за медицинското, заявление попълваш на място (или в къщи и го носиш попълнено и го сверяват) . Моя съвет е да ги подадеш незабавно, че с тия празници...
 3. Става дума за месарницата под блока, на колелото до кафене Фенси. Едно време (много отдавна) беше хлебарница. Между другото, по същото онова време и тайгъра беше фурна и правеха ръчен хляб.
 4. Не съм пробвал течно, но втвърдено се разтваря в ацетон.
 5. Сваляне и чистене е най-доброто. След това са спрейовете. И след третиране се набримчва на максимална мощност, а вратите отворени - целта е да се образува максимум конденз и той да отмие остатъците колкото може. Става и с обезмаслител, но после се отмива по-трудно.
 6. Само ще добавя моите 20 стинки по въпроса. Неръждавейката е супер материал, но "вечен" е относително понятие. Водата има едно непопулярно за широката аудитория свойство, наречено редокс потенциал. Та, вода с висок редокс потенциал е смрЪт дори за неръждавейка, особено за водогрейни съоръжения. Най-често питейната вода е с нисък такъв, но не е универсално правило. Обикновено проблемите почват около заварките, защото там физичните, респ. химични свойства се променят поради локалното прегряване и т.н. BTW, като стана дума за Филинокс, TAZ какъв се пада на Пейо Филев?
 7. Кой офис на А1 в Пловдив се води централен? Смятам да преподпиша договора, но искам да изцедя максимум "отстъпки" и знам, че има старши служители, които могат силно да персонализират стандартните планове. Като ще ме еб@в@т, поне да е с повече вазелин
 8. Да. Срещу стария Рекорд, навътре в перпендикулярната на булеварда пресечка.
 9. Диагностика по телефона, последователни проблеми... WTF?
 10. Разрови форумите на VAG групата и в частност на VW. Феновете на марките обикновено продават на разумни цени. Друг вариант е да търсиш в карс.бг или мобиле.бг с филтър "на части". По моргите също има, ама ще ти отрежат главата от кръста...
 11. Абе к'ви бяха тия самолети посред нощ, к"ва беше тая работа? Фучаха особено, нито като витлови, нито като реактивни и летяха бавно. Мина ми през главата дали не са големи дронове, ама за къв чеп някой ще вдига дрон в 1 часа?
 12. Виж дали някой от тези ще ти свърши работа. Преди две години оттам си купих за ксантията и сега си имам резерва клеморед и кутийка с платка. Предполагам и на Пежо кода на централното е "набит" в чипа и с малко умения и станция за разпояване се присажда на здрава платка.
 13. Моля, запази ми № 6 и ми прати телефонен номер на ЛС. Ако случайно 6 междувременно е продаден, бих взел 3-тия.
 14. Сега идва ред да откриеш, че тиймвюъра скоро почва да ти изписва съобщения за комерсиално ползване и след още малко време почва да реже сесиите на 1 минута с пауза от 15 минути Оня ден ти прочетох поста, но останах с впечатление, че държиш да ползваш уиндоуския продукт. Не, че е лош, но има особености. Съвет: пробвай RealVNC или Remote Utilities. Втория изпробвано прехвърля клипборда идентично на TW, но не съм пробвал кирилица.
 15. Либрето е прекрасно, но не е малко и семпло. Гугъл таблици онлайн пробва ли?
×
×
 • Create New...