Jump to content
BulForum.com

alchemy

Members
 • Content Count

  3254
 • Joined

About alchemy

 • Rank
  ***
 • Birthday 07/26/1970

Contact Methods

 • AIM
  Skype ID: al_chemy
 • ICQ
  477526241
 • Skype
  al_chemy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1081 profile views
 1. Кабел ще трябва само за първоначалната настройка. След нея с едното IP ще се влиза в интерфейса на основния рутер, с другото - на втория и няма значение дали е по кабел или към коя от двете безжични мрежи се е закачил, защото са в една подмрежа.
 2. Набий на втория статично IP от диапазона на основния рутер, кабела в lan порт, изключваш DHCP, а безжичната му мрежа постави на друг канал и я наречи с нещо различно.
 3. Roskata996, Щом си толкова голям фен на старите технологии, имаш 2 опции: А) регистрираш се в СПЕЦИАЛИЗИРАН ФОРУМ и там търсиш някой да го поправи. Тук няма кой да ти даде готово решение; Б) забравяш тоя касетофон и си намираш подходящ от специализиран онлайн магазин за стара техника, където дори могат да ти дадат гаранция. Тая работа с питане по рандъм форуми няма да стане. Отделно смятам, че касетофона е човъркан любителски и не бих залагал на оправяне. Поддържането на стара техника е скъпо хоби, а съживяването й - още повече, затова си направи хубаво сметката. П. П. Сещам се за трети вариант, при който се въоръжаваш с отвертка и пробваш съвети от рандъм форумите. Общо взето като тоя образ:
 4. Печелившо на честитите, както казваше Галин. Всичко е с цел да цоцат едни пари от гражданЕте, които потъват в определени джобове. Никой не ебава да мисли за благоденствието на данъкоплатеца. Тоя маскарад при нас се игра преди 2 години. На смешната схема са нарисували едни кутийчици, дето ако ги сметнеш по обявения мащаб, не стигат да натикаш със сапун дори Смарт. Разминаването е минимум 20%. И 20 кинта искат отгоре месечно, скобата отделно се плаща еднократно. Мръсна, долна, корумпирана измет.
 5. Пеят на фалцет. Много е трудно, изисква перфектен контрол на гласните струни и на диафрагмата. B. T. W. Откъде е инфото на какъв език пеят в саундтрака на Гладиатор? Ясно е, че не прилича на нито един индоевропейски, но да не забравяме семитските езици.
 6. Ако имаш подръка друг захранващ адаптер, пробвай с него.
 7. Едва ли ще намериш вода точно от дестилатор по вече споменатите причини. Иначе за ракии, ютии и прочее отлична работа вършат т. нар. трапезни води с проводимост макс. 50 микросименса на сантиметър.
 8. Не се шашкай, просто технологията е различна. Дестилацията е бавен и енергоемък, скъп процес. Обратната осмоза и дълбокото обезсоляване с йонообменни смоли отдавна измести дестилацията като метод за пречистване. Ако желаеш, може да споделиш все пак за какво ползваш водата и евентуално да ти дам още инфо.
 9. Знае ли някой дали в Асеновград DCC предлага оптика или е още с модеми?
 10. Пеше, колегите по-горе ти казаха за медицинското, заявление попълваш на място (или в къщи и го носиш попълнено и го сверяват) . Моя съвет е да ги подадеш незабавно, че с тия празници...
 11. Става дума за месарницата под блока, на колелото до кафене Фенси. Едно време (много отдавна) беше хлебарница. Между другото, по същото онова време и тайгъра беше фурна и правеха ръчен хляб.
 12. Не съм пробвал течно, но втвърдено се разтваря в ацетон.
 13. Сваляне и чистене е най-доброто. След това са спрейовете. И след третиране се набримчва на максимална мощност, а вратите отворени - целта е да се образува максимум конденз и той да отмие остатъците колкото може. Става и с обезмаслител, но после се отмива по-трудно.
 14. Само ще добавя моите 20 стинки по въпроса. Неръждавейката е супер материал, но "вечен" е относително понятие. Водата има едно непопулярно за широката аудитория свойство, наречено редокс потенциал. Та, вода с висок редокс потенциал е смрЪт дори за неръждавейка, особено за водогрейни съоръжения. Най-често питейната вода е с нисък такъв, но не е универсално правило. Обикновено проблемите почват около заварките, защото там физичните, респ. химични свойства се променят поради локалното прегряване и т.н. BTW, като стана дума за Филинокс, TAZ какъв се пада на Пейо Филев?
 15. Кой офис на А1 в Пловдив се води централен? Смятам да преподпиша договора, но искам да изцедя максимум "отстъпки" и знам, че има старши служители, които могат силно да персонализират стандартните планове. Като ще ме еб@в@т, поне да е с повече вазелин
×
×
 • Create New...