Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Psihara^^ said:
Педя и 2 пръста ми е пилето, когато е заклано... :lol:

Имам проблем, да. Но това по никакъв начин не пречи да те обичам. :wub:

Всъщност си мисля, че ти може би си единствения човек от форума, с който няма да мога да се разбера на маса. Освен Пазу разбира се. И не заради друго, а просто защото повече няма да седне на 1 маса с мен. :) И може би Овър-а, просто защото не знам извънфорумното явление ov3rm4n...

Дори с Curu се разбирам, а както всички знаем, неговия мироглед е доста тясен. :)

На следващото събиране, имаш резервирано място до мен..... или аз до теб, пък да видим дали съм толкова терсене човек ;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  w00x said:
Айде сега всеки от участващите в спора да каже колко е продължила най-дългата му връзка с жена, че да видим дали изобщо се говори от някакъв опит или просто на изуст.

Продължителността на връзките с жените е определяща за степента на осъзната отговорност за собствените постъпки, действия и решения и готовността да я поемеш?! Айде сега обясни ми как точно?

Аз пък си мислех, че това е характеристика, която определя един зрял човек именно като зрял човек (и един мъж като истински мъж в по-тесния смисъл) във всички житейски ситуации и взаимодействия, не само във връзките със жените.

Минава ми мисълта как ov3rm4n седи с 2 книги отстрани на клавиатурата едната " Синоними в Българския език " другата " Пълен тълковен речник " и по 10-15мин си формулира поста възможно най-сложно .

ov3rm4n said:
Продължителността на връзките с жените е определяща за степента на осъзната отговорност за собствените постъпки, действия и решения и готовността да я поемеш?! Айде сега обясни ми как точно?

Аз пък си мислех, че това е характеристика, която определя един зрял човек именно като зрял човек (и един мъж като истински мъж в по-тесния смисъл) във всички житейски ситуации и взаимодействия, не само във връзките със жените.

Естествено, че е определяща. И не за степента на осъзната отговорност, а за това какви може да са вероятните причини за подобно събитие. Момчето, че е тъпак е тъпак, но ако през живота си някой не е имал връзка с жена, не може да коментира дали той на същото място не би постъпил по същия начин. От страни нещата винаги са по-лесни отколото са.

мисля, че не си прав. каквито и да са причините, не могат да оправдаят подобна постъпка. бягството от отговорност си е бягство от отговорност - каквито и мотиви да има, това не е постъпка на зрял и отговорен мъж на място. Това важи не само за конкретния случай, а изобщо, и за това смятам, че дали си имал, нямал и колко дълго си имал връзка с жена, няма никакво отношение. подобен човек ще избяга от отговорност не само в подобна ситуация, а най-вероятно във всяка ситуация свързана с поемане на отговорност. и обратно. ако е мъж във всяка ситуация, ще е мъж и във връзките си с жените, дори и да е нямал такива все още.

ov3rm4n said:
мисля, че не си прав. каквито и да са причините, не могат да оправдаят подобна постъпка. бягството от отговорност си е бягство от отговорност - каквито и мотиви да има, това не е постъпка на зрял и отговорен мъж на място. Това важи не само за конкретния случай, а изобщо, и за това смятам, че дали си имал, нямал и колко дълго си имал връзка с жена, няма никакво отношение. подобен човек ще избяга от отговорност не само в подобна ситуация, а най-вероятно във всяка ситуация свързана с поемане на отговорност. и обратно. ако е мъж във всяка ситуация, ще е мъж и във връзките си с жените, дори и да е нямал такива все още.

Съгласен съм от части, но това дали си имал връзка или не има отношение по простата причина, че това е един вид асоциално поведение спрямо противоположния пол. Много често, съвсем нормални хора бият жените си след няколко години връзка. Нищо, че преди това и на муха не са посягали, а най-вероятно са и порицавали малтретирането на жени.

На човек просто му щраква ключето в определена ситуация и прави невъобразими неща, затова ако не си преживял определено нещо, няма как да дадеш обективна оценка.

А и в случая проблема не е толкова, че бяга от отговорност, а начина и момента, по който и в който го прави. Ако беше избягал от отговорност като му е било времето, проблема далеч нямаше да е толкова голям. Въпроса тук е, че това са хора на 30 години и е много вероятно детето да е било запланувано.

NEO_DDT said:
Не знам ти какъв футбол гледаш, сигурно е някакъв различен от тоя който гледаме ние... Реални шансове за второ място? Левски да бие Лацио? Левски иат също толкова шанс да вземат купата на Африка, колкото и да се класират на второ място...
На тоя пост съм се смял с глас! Ако не бях толкова суетен относно подписа си - ТОВА щеше да е подписа ми :D

pazu said:
Учудващо , но кристалните стопове на жозо му седят повече от добре на реното . Днеска на Източен (той правеше обратен) свирках , бипках , махах .. ама курец ... чуваше ме , ама се оглеждаше в грешната посока , после се изгуби някъде в тълпата с тъмнокосото девойче до него (не съм сигурен) и не можах да го поздравя . Но седят адски добре :)

Аз се чудя тоя зад мен кво ми бибка :laughing: :laughing: :laughing: Радвам се, че те кефят :)

Девойчетата бяха 2, едно на предната и едно на задната седалка. ;)

Grimjaur said:
Като заплаха, ако Виден не е заредил кеговете. :ph34r: Все пак като бивш командос, бай Виден е длъжен да държи вкъщи достатъчно бира за една кашишка рота...Или взод барети :tongue

Наско, трябва да ме информираш в аванс за тия събития и гледай да са преди 17 септември...

PSYCHOSIS said:
Джизъс Биджизъс! Кастер Семеня, драга моя, верно ли туй?

Служили сме заедно с Атанас, Хенриета, да. За малко се разминахме, иначе можеше и в една рота да сме. Него го изпратиха да скача от високо и оттогава тотално изпляска и сега има само водка, Драгунов и Калашников в главата. Затова се вре по пещерите и се спуска по реките - да избива войнския порив. При бойни действия обаче бих се радвал да е до мен :tongue

Grimjaur said:
Не. :ph34r:

Простак! :laughing:

-------------------------------------------

Девойчетата бяха 2, едно на предната и едно на задната седалка.

Кога да се подготвим за погребението :ph34r:

gado said:
Ами нека Кръстника да ме поправи ако греша, но двете дисциплини от бая време насам са здраво преплетени....

Няма как да не са преплетени. Философията се занимава с различни концепции за света, базирани на собствените ни възприятия. В доквантовата физика се считаше, че феномените и техните състояния са обективно съществуващи, независимо от това как ги възприемаме и дали ги възприемаме изобщо. Квантовата физика малко пообърна с главата надолу тези постулати, като доказа, че една чисто философска концепция може да представлява фундаментален природен закон. ;)

RaptoR said:
Наско, трябва да ме информираш в аванс за тия събития и гледай да са преди 17 септември...

Простак! :laughing:

След 27 се очертават. И кой е простак бе? :laughing: За оперативна сигурност не си ли чувал :P

Иначе през главата ми минава - "Исках хляб, а не хайвер!" - чичко Буги Барабата...

Antares said:
А Наско не става с петлите. Той ги буди и след това идва да ни напише "добро утро".

По принцип ставам в 5. Тука вече е 6:11 - значи, че съм пил кафе, изсрал съм се, окъпан и обръснат съм връзвал вратовръзка и съм тропал нервно с крак, чакайки закъсняващия шофьор...

Antares said:
Което май докарва нещата до идеята, че целия свят, всъщност е заключен в сетивата ни...

Ха честито, стрина Гергино.... :) Обаче, както казах, малко ни е малък RAM-а.....

ее то много трудно ша знайш.Белиш картофи,моркови слагаш грах .След това с пасатора малко и след това добавяш масло и мляко и си готов.

Е аз си направих спагети и си ги изядох.Без бира(сега съм на сух режим :lol: ) Но иначе майка ми все ми повтаря трябва да можеш да готвиш че не се знае на каква жена можеш да попаднеш.

Много е права майка ти ;) Аз приключих сухия режим...И диетата спрях - с 5 кила съм долу. Само цигарите намалям все още.

Grimjaur said:
Много е права майка ти ;) Аз приключих сухия режим...И диетата спрях - с 5 кила съм долу. Само цигарите намалям все още.

E деее... 1 пържено яйце, картофи, пържоли и малко бира - какво повече му трябва на един мъж да готви. Толкова като закъсаш за някаква по-засукана манжда ако няма кой да ти сготви (или се прави на особено интересна) има ресторанти

Antares said:
Което май докарва нещата до идеята, че целия свят, всъщност е заключен в сетивата ни...

А на това се основава е мотото на всички егоисти: "пука ми за останалите - значение имам само аз" :lol:

Grimjaur said:
Абе мъжа треа да мое да готви. Дори спагети.На мен само сладкарските работи ми куцат малко, иначе си готвя мноо добре ;)

Спагети не съм опитвал но с малко подсказване от гугъл подозирам че ще се справя изключително добре, но досега винаги е имало кой да ми направи.

ПС: Спагети в ресторант повече няма да ям - последните 3 пъти бяха голямо разочарование...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...