Jump to content
BulForum.com

UzITo

Members
 • Content Count

  3022
 • Joined

 • Last visited

About UzITo

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 08/11/1988

Contact Methods

 • AIM
  KaDe BaCeTo E ?
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv maina
 1. UzITo

  BulForum

  Също синхронизацията нещо не сработва. Ако отворя форума през телефона и прегледам темите след 5мин отварям през компютъра и същите теми излизат като непрочетени. Преди пазеше и синхронизираше на ниво потребител, сега ми изглежда на ниво устройство.
 2. UzITo

  Тема за кратки въпроси

  Провери всички възможни лампи вътре в купето. Моят така падаше беше в сервиз и момчето вика всеки ден даваме ток ще се наложи да го сменяш. Бях се подготвил за нов, но реших да го заредя слагам го влизам да препаля колата и виждам една от задните лампи постоянно включена. Изключих я и вече 2ра зима нямам никакви дертове.
 3. Зелените са електрически и/или хибридни. Може и заради това да е.
 4. Аз останах с впечатление, че искаш да се синхронизират приложенията например Вайбър между Android и iOS. 1 телефонен номер или 1 потребител + 1 Android телефон/таблет + 1 iOS телефон/таблет = синхронизация между устройствата на контакти, чатове, хронология. или 1 потребител + 1 Android телефон/таблет + 1 iOS телефон/таблет = синхронизация между инсталираните приложения. Това също е нереалистично все пак някои приложения ги няма или са със различни функции за Android и iOS. Ако говориш за синхронизация само между браузърите между Хром, Мозила, Опера, Експлоудър и сие при първоначална инсталация може да извлече хронология, потребители, пароли. Постоянна синхронизация в реално време не ми се е налагало да ползвам и не съм гледал може ли и как става. Ако аз съм Хром какъв ми е стимула да изпратя на Мозила данни за браузване, история или друга кеширана информация? Аз бих предпочел да си я държа за мен и утре като се върне потребителя да му предложа по интересни статии, обяви или предложения, които биха го накарали да се върне и утре. Освен, че е възможно не е малко. Така или иначе спрях да ползвам Вайбър и не провеждам разговори по него. Ще пробвам по месинджър да провеждам разговори да видим те как са справят с обработката им
 5. Примерно видео от презентацията на гугъл: Ето пример от 2012 кокво става, когато събраната дата автоматично генерира купони в Америка. Имаше друг клип за конкретния случай и по-обстоен, но не го намирам сега: Имаше една статия в същата тематика как на заключен телефон при използване на конкретна дума или фраза, след определен брой дни излиза реклама на използваната дума. Също не мога да намеря клипчето. Иначе и на мен ми се стори странно да записваш български език, но не би ме учудило. Смених телефона и съм изключил всичко от всякъде и съм отказал каквото може. Ще видя по-нататък какъв ще е резултата. Няма кой да го направи защото всеки си брани неговия бранд. Синхронизация също не вярвам да направят защото, някой трябва да даде достъп до платформите и базите с данни. Ти би ли дал достъп на конкуренцията до базата с данни, която имаш?
 6. Дали ще се свали пост, блокира от публикуване, временно да не бъде виждан си е тяхно решение. Фейсбук не е свобода на словото. Имат си алгоритми, които следят комбинации от думи, изрази, търсят се патерни и се добавят към забранената листа. Просто се презастраховат. Давам ти пример с Вайбър. Обажда се позната през интернет на Вайбър. Разпитва ме за зарядно на стария лаптопа, тъй като оригиналното се е скапало. След 5-10мин разговор и дадох съвет да вземе старото и с него да отиде във Викиват или Конрад и да вземе универсално. След 5-10мин ми излиза реклама в Фейсбук на Викиват и универсално зарядно. Никога преди това не бях търсил през телефона универсални зарядни и викиват Сега според теб може ли Вайбър да записва разговора и да изпраща на Фейсбук и Гугъл информацията? Как ми пуснаха специална реклама 5-10мин след разговора? Това важи и за гугъл. Не случайно се събира big data. Сега въпросът е кой ще изцеди максимума от нея. Кой алгоритъм ще донесе максимум дивиденди.
 7. Аз смятам, че е възможно. Все пак AI им е доста доста развито и не бих се учудил да имат автоматизирано сваляне на постове и в зависимост от флаговете да се разглеждат от съпорта. Една дълга, но интересна статия: https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA-%D0%B7%D1%83%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%B3-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%BC-facebook-%D0%BD-301986.html
 8. UzITo

  Тема за кратки въпроси

  Не може само един сервиз да имат. Пробвай в друг град да се обадиш може да помогнат. Ако не ти се занимава отивай в КЗП и пускай жалба. Те ще ги намерят и от фирмата сами ще те открият.
 9. UzITo

  Тема за кратки въпроси

  Има. Сега не знам колко са заети, но преди работеха срaвнително бързо. Изпробвано като потребител и служител във фирма. Какъв е случая? Пробва ли да говориш с фирмата дали може да оправят нещата?
 10. UzITo

  Тема за кратки въпроси

  Точно затова си го плащам на каса и си пазя бележката. Момчетата, при които минавам прегледа си са ми споделяли същия горчив опит. Даже единия, който работи там каза, че като е трябвало да минава преглед на неговия автомобил онлайн системата е била паднала. Той си го е платил онлайн и няма бележка И да не си е направил преглед.
 11. UzITo

  Тема за кратки въпроси

  Нали трябваше да имат онлайн връзка центровете за годишен технически преглед и информацията за платен данък към общината? Ако направиш онлайн справка каква изформация връща за автомобила?
 12. UzITo

  Тема за кратки въпроси

  В предишна фирма ползвахме по-старите модели. Ползваха се с чешмяна вода и изкарваха по 4-5г. sasshko ако искаш да я ползваш дълги години послушай Lucky Luciano. Другият вариант е периодично да я чистиш от котления камък.
 13. Реших да пробвам как е движението след като затвориха Центъра. Изглежда затвориха и градът Ако имате възможност избягвайте Източен, Христо Ботев. Въоръжете се с дълъг съединител и нерви тъй като тесните улици по центъра са пълни. Не ми се мисли какво ще бъде след празниците. Май ще остава колата на трупчета пред блока.
 14. UzITo

  Тема за кратки въпроси

  Относно Xiaomi устройство закупено от друга държава и ползване на гаранция май ще е мисията невъзможна. Това е отговора от service.global@xiaomi.com. Може и съпорта да не е наясно или не му се занимава.
 15. UzITo

  Тема за кратки въпроси

  Обадих се и казаха, че само ги продават не ги ремонтират. Официалния сервиз е Булграм, където вече казаха че не го обслужват те. Изпратих и запитване в сайта на Xiaomi да видим дали и кога ще отговорят.
×