Jump to content
BulForum.com

UzITo

Members
 • Content Count

  3094
 • Joined

 • Last visited

About UzITo

 • Rank
  Депутат

Contact Methods

 • AIM
  KaDe BaCeTo E ?
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

726 profile views
 1. Освен, че има по-ниска консумация на електроенергия, по-висок COP, води се по-висок енергиен клас и почти минимална или никаква разлика между охлаждащ и отопляем обем аз друго не намирам от скромното ми 1ч търсене. В тази връзка има ли значение хладилния агент какъв ще е R32 или R410A?
 2. Май замина компресора на климатика или платката. Утре ще дойде човек да го види. Ако той има нужда от смяна ще вземам още 2 за двете спални. Ще се ползват за отопление и охлаждане. Искам Heavy или хиперинвенторни. Ще ми се сега да дам повече, но за нещо хубаво и с по-добра енергийна ефективност. После ще проверя размерите с точност и ще сметна какви се искат. По спомен 1бр 9ка, 1бр 9/12ка, 1бр 18/22ка. Кой къде има познати да се говори за пакетна цена? 3бр дали са малко за пакетна цена или отстъпка?
 3. @jozo @vikktorpenchev Ако е същия Димов съм ходил преди години там. Винаги е по-лесно с карта: https://www.google.com/maps/place/Kolyo+Dimov+Notary/@42.152316,24.745272,20.5z/data=!4m5!3m4!1s0x14acd19621e63535:0xa63ad922383c7239!8m2!3d42.1523002!4d24.7454998
 4. Преди 2 месеца търсих алпинисти и това са единствените, които дойдоха да огледат. Масово фирмите нямат вече алпинисти или имат големи обекти и не им се занимава. Цените им бяха близки за моите нужди. Конкретно ще избера сигурно първите поради лични съображения. Ако намериш други алпинисти моля те сподели.
 5. На кой етаж си? Ако ти трябват алпинисти: https://www.facebook.com/Топлоизолация-алпинисти-452548802195942/ или https://m.vipera-bg.com/ Вече ако си на по-нисък етаж може и със скеле да го направят.
 6. Преди 2 години така си направиха гнездо върху външното тяло на климатика докато се усетя. Реших и аз като теб да чакам. Излюпи ги, пораснаха и дойде време да литнат. Е литнаха и аз тръгнах да развалям гнездото. Изпаднаха яйцата от партида 2 и се счупиха. Идеята ми е докато чакаш партида 1 да литне вече ще бъде заредена партида 2.
 7. @deus_pld е прав даже 12 месеца може да недостатъчно като време за провеждане на всички тестови фази. Ето как изглежда нормален процеса за откриване, изследване и регистрация на ново лекарство: Източник: https://www.ema.europa.eu/en/documents/presentation/presentation-how-are-medicines-evaluated-ema-nathalie-bere_en.pdf
 8. Може ли да разясниш как калкулират квадрадите? Обявените квадрати са светла част без зидове или светла част със зидове? Ползвах гугъл преводач за страницата, но все пак. Интересно ми е дали са тарикати като нашите нови строители 100кв - 15/25кв общи части. Ако попиташ строител колко е светлата част на апартамента и започва едно изчервяване и обясняване, че не се смятат така.
 9. https://www.plovdiv.bg/item/ecology/waste/регистри/ Този списък е за Пловдив. ЕДИТ: Провери и това https://www.plovdiv.bg/item/ecology/waste/специфични-потоци-отпадъци/масово-разпространени-отпадъци/иуеео/
 10. Мобилния телефон е актуален, както и цените в сайта. Ако отговаря на твоите нужди може да се ориентираш за цена. Единствено работят с намален екип и времето за производство може да отнеме повече време. Най-добре е да се обадиш.
 11. Кой от форума правеше бойлери неръждавейка или евентуално от къде да купя 80л 3kw неръждавейка?
 12. Ще ми се налага четвъртък да пътуваме 4 човека. Това е причината да търся варианти. Иначе подготвяме документите настоящ адрес извън Пловдив и по една декларация. Имам съмнения, че четвъртък ще затегнат нещата.
 13. Има ли вариант да се заобиколят тези на Карловска?
 14. @HEMO на теб конкретно ли ти трябва пластика? Винаги може да си активираш виртуална карта и да плащаш на безконтактните пос терминали.
×
×
 • Create New...