Jump to content
BulForum.com

UzITo

Members
 • Content Count

  3224
 • Joined

 • Last visited

About UzITo

 • Rank
  Депутат

Contact Methods

 • AIM
  KaDe BaCeTo E ?
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1557 profile views
 1. Ladies and Gents we got it https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Pravitelstvoto-razreshi-vnosa-na-goriva-ot-Rusiya-da-produlzhi-1417448
 2. Също и по аптеките води се стерилен контейнер за урина примерно https://galen.bg/sterilni-konteyneri-za-urina-100ml
 3. Още едно предложение https://www.facebook.com/profile.php?id=100065222401139&rdr
 4. Наскоро разбрах за апартамент стара тухла Пловдив 150кв на Цар Борис III последен етаж 4 или 5 без асансьор продаден на нещо от рода на 250 000 евро. Та има кой да ги купува. Иначе скоро се видях с роднина от Валенсия Испания и разправяше как там 80кв 3-4 стаен апартамент е в интервала 60-80к евро. Колкото и странно да ни звучи при тях всички носещи стени са външни и вътре може да си направиш апартамента с каквото разпределение искаш.
 5. В Панамера може и касетки домати да носиш Ама много им крадат фаровете.
 6. Ами имах оферта за +400лв чисто на месец. Това е на база почивни дни, допълнителни бонуси, годишен бонус, годишно увеличени като сравнявам сегашна и бъдеща. Офертата беше за еднократен бонус 2.4-3.0 преди данъци за 6 месеца обвързващ договор. Оставих им 3ма подготвени кадри и начален Аутомейшън проект. И аз не спирам да чопля и за 1г и 5м имам 3 добри повишения и чакам 4то. Дано не се изложат, но само времето ще покаже.
 7. По нашите ширини тези неща ги няма и/или не ги дават на всеки. Моят опит с корпорация от 550к човека ако в Америка отидеш с оферта то ти предлагат веднага контра такава, но в България няма такова нещо. Ний сме корпорация с балкански привкус и толкова пари не ни се дават. Предлагаме еднократен бонус Х пари и 6мес договор, ако се махнеш по-рано връщаш пропорционална сума. И пак не стига офертата ама работа има за всеки само да ти се работи. Колкото по-голяма е фирмата толкова са по-малки квадратчетата на Ексел.
 8. Какво са бутилките? В Кауфланд ги оставяш, дават ти бележка и не си задължен да купуваш пак бира, може да си платиш покупките с този ваучер, но в същия магазин като важи 1 месец.
 9. https://gorchevclima.com/ от препоръка на форума Тази година ходих при него с 2 коли и съм доволен.
 10. Аз последно бях на местни избори след първите за европейски парламент. Имаш ли наблюдения върху населени места под 300 човека? Пряко или косвено имам за няколко в Пловдивска област. Дори и хартиените са им трудни камоли с машини. Но да основната ми идея е, че живеем в различни Българии и времена.
 11. От чисто любопитство бил ли си я избирателна комисия? Ако е да кога е било за последно и в колко голяма секция?
 12. Неееее няма такова нещо само "По-рано стана ясно, че бившият футболист има 47 акта и 49 наказателни постановления."
 13. Взема се всичко предвид: колко скатен е, има ли чупки колко комина има какви са керемидите - старите които са тип мъжко/женско и се гони до см да са равни, по новите които само лягат без такива неща, колко тежат има от 3 до 8кг на керемида ако не бъркам какви ръбове ще слагаш после ще се прави ли пояс или нещо подобно Всяко едно от горните трупа и кой знае още колко изпускам, но да провери ги преди да скачаш да не стане някой фал.
 14. Намерих ги в фейсбук, писах им тъй като нямат телефон, но никакъв отговор само го видяха. Форума не съм, струва ми се леко замрял. Писах в страницата https://www.facebook.com/groups/fan.club.mitsubishi.bulgaria/ , но и там няма нищо за момента.
×
×
 • Create New...