Jump to content
BulForum.com

UzITo

Members
 • Content Count

  3198
 • Joined

 • Last visited

About UzITo

 • Rank
  Депутат

Contact Methods

 • AIM
  KaDe BaCeTo E ?
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1417 profile views
 1. И аз Има ли дървета, храсти или други пречки за евентуален кабел? Квадрат, правоъгълник ли е? Преди косях около 500кв.м сега е около 800кв.м без да събирам в коша и да изхвърлям. Тъй като съм скаран с ДВГ и е материя, която не искам да уча имам само уреди на ток. Преди 7++ години купих евтин Green tools 30см мисля 1200вата от Кауфланд. След толкова време се предадоха четките, които са сменени. Плюсове: - Лека е за работа и разнасяне - Нагласяш желаната височина, натискаш копчета и започваш Минуси: - КАБЕЛ това е основното изискване. Ако имаш удобни разклонители и достат
 2. @vikktor Пратих ти лично .
 3. Ще снимам после като имам време и ще ти покажа на заварена 8м плъзгаща алуминиева дограма какъв комарник направих. И ще снимам другата тераса, която няма козирка отгоре, как е направена с ПВЦ дограма и всички прозорци отваряеми.
 4. Аз не виждам нищо смешно в това да се подигравате на самотните майки !!!! @Godfather
 5. На нашия паркинг на блока има 2бр оставени от месец ако искаш мога да ги снимам. Какъв размер са твоите?
 6. И Стоян (Бухала) и този на Асеновградско използват лак. Поне като питах Стоян за хубав вариант, който ще кара дълго каза лак и изпичане. Цена 100лв комплект като ги иска само фаровете, вече не се занимава с демонтаж и монтаж. Фаровете са Астра Г и Корса С без лупи. На Асеновградско човека предпочита само фаровете има бояджийска камера, ако закараш и колата пак става. Същото лак и изпичане за 60-70лв на комплект. Те това е актуално от днес. За фолио и други не съм питал.
 7. Някой скоро да е полирал потъмнели фарове в Пловдив?
 8. Да отиваш в магазина на центъра до джумаята и се отписваш от телефонни обаждания. Като може от всичко да се откажеш всякакви реклами.
 9. Да но няма захранване, а те не предлагат в момента. Остава комплекта https://store.comet.bg/Catalogue/Product/46179/ ама като гледам не ми е спешно та май ще отложа. @vikktor ще останеш изненадан ако отвориш сайта на роботев в момента как няма нищо НИЩО налично в момента
 10. Къде мога да намеря на ниска цена Raspberry ламерски кит ? Гледах в Комет преди бяха 100-150лв сега са станали 200-300лв https://store.comet.bg/Catalogue/Product/46179/ https://store.comet.bg/Catalogue/Product/15065/ Искам да пробвам нашите как биха се справили с него, че сега са със един стар лаптоп. Ако не успеят ще го взема при мен и ще му бодна 4тб за сървър/филми.
 11. Чука ли частно? В мирно време при нас минах и без двама-трима от военните експерти от оная тема.
 12. Опитах се да прегледам темата за политика. Стигнах до 3-я ред на един чаршаф и прецених, че не си заслужава времето. Утре съм резервирал въздуха, тежкия труд, надявам се хубавото време и ще взема само едни слушалки.
 13. То дали изобщо има някоя кухня, която да я бива? Не вярвах, че някога ще го напиша но уви. ЗАПАДНА ЕВРОПА ни настигна със седмица две закъснение. Повтарям ЗАПАДНА ЕВРОПА ни настигна със седмица две закъснение и те се бият за олио. Дали Изтока изпревари Запада или Запада е вече Изток?
 14. Ако ще ги изяносвам по-добре на картофена салата. Даже мноооого време не бях случвал на хубав картоф последните 2 пъти вземах от Метро едни мрежи по 3кг и бяха страшни. Варене, пекане не се разкашкват и имаха вкус на картоф. Предния път бяха различни мрежи и не взех да видим другия път. Като гледах клипчета са същите в Румъния, Турция и сие, не съм сигурен дали имаха жертви ама стадото беше същото.
×
×
 • Create New...