Jump to content
BulForum.com

UzITo

Members
 • Content Count

  3133
 • Joined

 • Last visited

About UzITo

 • Rank
  Депутат

Contact Methods

 • AIM
  KaDe BaCeTo E ?
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

964 profile views
 1. 5m 3лв http://kvazer.com/pc-cables/43838-lan-patch-cat5e-utp-5m-rj45-rj45.html 10м 4.30лв http://kvazer.com/pc-cables/43672-lan-patch-cat5e-utp-10m-rj45-rj45.html
 2. Знаеш ли каква е разликата между бърза помощ и частна неотложна бърза помощ ? Така и не разбрах Фенистила на самолечение ли е или някога го е имало на рецепта?
 3. Готова или ти ще си я приготвяш? Готова вземам от Златната рибка тук до вас ул. „Иларион Макариополски“ 69, 4003 Каменица 1, Пловдив, България. Ако искаш нещо по различно от Хек пане и цаца звънни на телефона предварително да заявиш и ще ти кажат след колко време да отидеш. Калмари пане, Акула пане и риба Тон на скара отнемат от 20-40мин. За прясна риба преди пандемията един колега ми препоръчваше https://www.google.com/maps/@42.1738431,24.7369054,3a,41.3y,43.49h,97.58t/data=!3m6!1e1!3m4!1sTX5Mg2HLT9Scd3JR_QxPMA!2e0!7i13312!8i6656
 4. Варианти много и нито един няма да ти хареса: - Всеки лекар плаща на частна спешна помощ 6-150 (или с която е подписал), които може да ги викнеш срещу заплащане за преглед и рецепта. - Спешен педиатричен кабинет има в ВМИ, отделно има в някои поликлиники спешни кабинети. - Частни кабинети, но пак трябва да платиш. - След като го вземаш би следвало да не ти е за първи път. Предния път имал ли си рецепта? Ако си нямаш при следващото посещение на лекаря искай да ти напише лекарствата, които най-често ползваш да си ги имаш. Какво разбираш под "Отначало ми тръгна на инат"? Поиска е реце
 5. Чудих се дали да пиша или не, но ме върна няколко години назад. По спомен Фенистил капки се отпускаха с обикновенна рецепта. Точно заради такова отношение се махнах от фармацията и смених сферата. Всеки ден имаше по един такъв "Ти знаеш ли аз кой съм а ? Ей ся ша се обадя на шефа." Звънкай му аз чакам ИАЛ( за такива като тебе Изпълнителна агенция по лекарствата). Идват от София и всичко им започва с Добър ден 1000лв. Фенистил без рецепта -1000лв + проверка на дневник за водене на рецепти и още доста спесифики, които не ви трябват. От ХЕИ бяха по-евтини, но все пак техния Добър ден е -600лв.
 6. +1 за Пикантино. Ако имаш определени предпочитания отиваш в PizzaLab и си правиш пица по твой вкус.
 7. Ако имаш възможност обмисли варианта за водонагряваща смесителна батерия. Тук идва момента дали имаш наблизо контакт къде да го включиш и дали би ти паснала като дизайн.
 8. UzITo

  ПРАВО

  По кой член си освободен да не ти дължат обезщетение нещо? На фиксирано работно време ли си бил или нереномирано или сумарно? Ако наистина е грешен превод ще е тегаво за работодателя. Ти нямаш никаква вина за тяхната грешка и освен на добра воля друго май няма да има какво да направят. Вече зависи на твоята сметка как е описано при грешен превод дали банката има право да ги върне.
 9. UzITo

  ПРАВО

  Евентуално ако е грешка на банката могат да си ги извлекът обратно и да им ги върнат. Ако самата фирма е направила грешен превод освен да ти се примолят да им ги върнеш май няма друг начин. Довечера ще потвърдя.
 10. Като скритата реклама на "Нескафе" от Наградите "Кирил Методи и брат му" ?
 11. Преди време се занимавах на таблета да си ъпдейтвам файловете. Свържи я към компютъра, виж инсталацията, какъв вид са картите. Потърси имаше форум за навигации или нещо подобно с инструкции. Сваляш новите файлове, правиш копие на старите, заменяш, един рестарт и би трябвало да захапе. Имам спомен, че и на един приятел му ги ъпдейтвах преди няколко години. Не е сложно потърси твоето приложение garmin, sygic или което е и ще намериш информация.
 12. Да не би да имаш предвид @vamfan ?
 13. А после Български пощи били зле @w00x както беше споменал Виден за първа пролет живи и здрави ще дойдат ...
 14. @netrootbg с подобен проблем се сблъска един приятел скоро. При него връщаше миризма на цигари и трева. Купи за 5лв от тук http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=3&i=9&c=16&n=1 . Този се монтира след аспиратора има и други варианти горе накрая на тръбата. Мисля, че са ти и близо намират се срещу Рилон центъра.
×
×
 • Create New...