Jump to content
BulForum.com

UzITo

Members
 • Content Count

  3106
 • Joined

 • Last visited

About UzITo

 • Rank
  Депутат

Contact Methods

 • AIM
  KaDe BaCeTo E ?
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

787 profile views
 1. Някой пробвал ли е горивото на Insa oil на Източен или Санк Петербург?
 2. Мислех, че си във Войводиново моя грешка. 088 844 2173 на този номер съм ги търсил. Незная къде се намират. Тъй като беше в седмицата на извънредно положение и нямаше кой да викна да я бутнат човека изпрати 3ма от сервиза. Докато показвах на единия как не иска да пали взе, че запали. Струваше ми 10лв да я вземат и 10лв да я върнат. Така и незнам къде се намират.
 3. Стартера скоро гледан ли е? Хари и Гари Пловдив в Кършияка са близо са ти. Едно обслужване на четки и ще забравиш според мен. Зависи от автомобила на стария хвърляше бубини на няколко месеца, на сегашния за 5г само стартера се обади.
 4. Във вид на карикатура може ли
 5. Проследили ли сте от кои бири и в какви опаковки? При мен се получава: - пластмасови бутилки: най-често Ариана, Шуменско някъде по средата Пиринско и по-рядко Каменица, Астика - кутийки: най-рядко Астика всички останали са на едно ниво като най-зле е бил Перленбахера - стъкло: най-рядко Каменица, Загорка ретро посредата Пиринско - наливна: само 2 заведения си вземам наливна бира, а скоро не съм ходил
 6. Също на П.Д.Петков между Районното и ул.Кап.Райчо. На тази бащата на един познат остави картер на Алфа 166, докато беше паваж.
 7. UzITo

  BulForum

  @netrootbg изтекъл е сертификата на форума.
 8. Зависи колко пари ти се дават? Започваш от Кавалер срещу Хепи на центъра, Тенденз срещу Макдоналдс на центъра, Матстар има в Тракия Кауфланд, Брезовска търговиите в началото или от Джумаята хващаш надолу Христо Г. Данов през магазин са за официални дрехи и имат и обувки. Може да разгледаш: https://www.cavalerbg.com/c/oficialni-3 https://matstar.bg/shop/majki-obuvki/elegantni-obuvki-1
 9. В общи линии да беше казал кой е този прослуват модел или да цитираш данните. Иначе си правим вятър работа. Все ми е тая от модерните маркетингови трикове или сие глупости. Нито ще тръгна да рова нито да търкам/споря клавиатурата за каквото и да е било. Така или иначе за моделите, които гледах има теми в други форуми и е изписано доста през годините на ползване. Та дали се водят хипер, мипер, супер, дупер, мега, фенси климатици или не няма значение за мен. Но е факт, че трябва да ти благодаря за номера на брат ти. Той беше по-отзивчив и ми свърши работа
 10. Освен, че има по-ниска консумация на електроенергия, по-висок COP, води се по-висок енергиен клас и почти минимална или никаква разлика между охлаждащ и отопляем обем аз друго не намирам от скромното ми 1ч търсене. В тази връзка има ли значение хладилния агент какъв ще е R32 или R410A?
 11. Май замина компресора на климатика или платката. Утре ще дойде човек да го види. Ако той има нужда от смяна ще вземам още 2 за двете спални. Ще се ползват за отопление и охлаждане. Искам Heavy или хиперинвенторни. Ще ми се сега да дам повече, но за нещо хубаво и с по-добра енергийна ефективност. После ще проверя размерите с точност и ще сметна какви се искат. По спомен 1бр 9ка, 1бр 9/12ка, 1бр 18/22ка. Кой къде има познати да се говори за пакетна цена? 3бр дали са малко за пакетна цена или отстъпка?
 12. @jozo @vikktorpenchev Ако е същия Димов съм ходил преди години там. Винаги е по-лесно с карта: https://www.google.com/maps/place/Kolyo+Dimov+Notary/@42.152316,24.745272,20.5z/data=!4m5!3m4!1s0x14acd19621e63535:0xa63ad922383c7239!8m2!3d42.1523002!4d24.7454998
 13. Преди 2 месеца търсих алпинисти и това са единствените, които дойдоха да огледат. Масово фирмите нямат вече алпинисти или имат големи обекти и не им се занимава. Цените им бяха близки за моите нужди. Конкретно ще избера сигурно първите поради лични съображения. Ако намериш други алпинисти моля те сподели.
×
×
 • Create New...