Jump to content
BulForum.com

UzITo

Members
 • Content Count

  3070
 • Joined

 • Last visited

About UzITo

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 08/11/1988

Contact Methods

 • AIM
  KaDe BaCeTo E ?
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv maina

Recent Profile Visitors

651 profile views
 1. На нас ни отиде концерта на Властелина на пръстените Щеше да е Ноември, но го отмениха за Април. Няма да се притесняваш за съжаление има изгорели вече...
 2. Просто го минах по диагонал. То и сега ако нямаш тежки симптоми може да не те отразят в статистиката. С леки симптоми може и да не те изследват.
 3. Едитнах поста съотношение смъртност: - 5млн / 290к = 5.8% смъртност - 3млн / 650к = 21% смъртност Така или иначе нямат точно статистика всичко е около заради съпътстващи заболявания.
 4. Сезонен грип https://www.who.int/en/news-room/fact-sheets/detail/influenza-(seasonal) : - заразени 3-5 млн - смъртност 290-650к - съотношение смъртност 5.8-13-21% Май не го документират много сериозно като се има предвид, че са засегнати пак над 65г. По скоро се взема предвид основното и/или хроничното заболяване като причина.
 5. Факт е, че ако не вземат превантивни мерки няма да остане нищо, защото всичко е забатачено. След време ще лъсне колко и какво са окрали. @evropata и аз се чудих и намерих една хубава статистика за Туберкулоза официална 2018 от СЗО: https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/tuberculosis Болни 10млн починали 1.5млн смъртност 15% (деца 205 000) Всичко идва и си отива нищо ново под слънцето. Аз лично чакам след 2 седмици да видим Великобритания как ще се осере. При положение, че си имат заразени вчера имаше снимки от концерти Това ще е интересно да се проследи.
 6. За жалост това са официалните сервизи в България. Това, че го правят не означава че е правилно. Има логика в думите на Ангел. Същото е като милите ни хотели. Плащаш 1 шапка пари и не получаваш нищо насреща, даже в 1-2 звезди може да получиш по-добро обслужване и база от 3-4 звездни хотели. Тава криво разбрано обслужване мисля е само при нас. Налагало ли ти се е да ползваш официален сервиз в западна Европа?
 7. @jozo Става въпрос за къща на колежка намира се зад Митницата Пловдив. Като квадрати 400+ с прозорците.
 8. @jozo можеш ли да споделиш контакти на бригадата за турбозола?
 9. Аз пак ще попитам може ли да обясниш какво имаш предвид с "Как пък няма дори и малко отклонение..."
 10. Може ли по-конкретно как така няма отклонение? неграмотни Н, доверие Д, миниманлен доход М Гърция Н30.5, Д58, М606 Чехия Н20.7, Д34, М489 Франц Н20.9, Д33, М1320 Или просто физираш, че ние сме най-зле? Реално колкото повече гледам толкова повече виждам разлики в грамотност, доверие и доход. Гърците по-неграмотни, по-обичат, по-богати от Чехия Чехите по-грамотни, по-обичат, по-бедни от Франция
 11. https://store.comet.bg/Search/?keywords=Raspberry+#eyJpcHAiOiIyMCIsIm0iOiIiLCJrIjoiUmFzcGJlcnJ5ICJ9 Докато разглеждаш и набелязвах за мен мисля, че това е добро в Пловдив. Вече може да разгледаш и да сравниш цените.
 12. @vikktorpenchev замислял ли си се за лек автомобил комби? В твоя ценови диапазон влизат също: - Opel - Astra combi, Meriva, Zafira - Hyundai - I30 CW, Matrix, защо не и Tucson - Kia - Cee'd, Carens, Sportage? Всички модели имат двигатели от 1.4 до 2.4, които имат приличен разход и носят на газ. Също има Пежо и Рено с прилични бензини и адекватни гарабарити. Шкодите май държат цена. Вече ти самия прецени дали искаш лек автомобил, миниван, ван или сув.
 13. Някой от форума предлагаше климатици с възможност за отстъпка. Мисля, че го предлагаше на Виден, но не помня в коя тема.
 14. Много се извинявам, но какво общо имат между банковите разплащания, европейските регулации с местните данъци и такси ?!
×
×
 • Create New...