Jump to content
BulForum.com

UzITo

Members
 • Content Count

  3031
 • Joined

 • Last visited

About UzITo

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 08/11/1988

Contact Methods

 • AIM
  KaDe BaCeTo E ?
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv maina

Recent Profile Visitors

328 profile views
 1. Нещо не мога да се ориентирам от снимката. Проследи пломбата (бялата пластмаса) отдясно на къде върви тръбата. Ако тръбата отива към черния кран и след черния кран тръбата продължава към по-дебели хоризонтални подцинковани тръби би трябвало да е това. Самия размер на водомера е това:
 2. Няколко страници по-напред е дискутирано. Самия водомер се сменя целия, една част се води. Имаш ли представа на колко години е стария и/или кога е строен апартамента? Попринцип може и сам ако не са много клеясали и/или изстъняли тръбите/връзките. Не е много сложно. Във ВИК си имат отдел/хора, които се занимават с това. Да трябва да се спре крана преди водомера и тогава се отвърта стария и се монтира новия. Измери стария водомер от край до край и по този размер се купува нов. Има вече и водомери за дистанционно отчитане, като батерията им карала уж 10г и след това трябвало смяна. През това време инкасатор не влиза у вас.
 3. Да не забравиш да пуснеш и "immune to magic", че не се знае там на каква ще попаднеш
 4. Имаш предвид евро категория ли ? На моята не го пише но е долу в дясно, може да обърнеш големия талон има история кое какво означава. Дано въпросът не е бил риторичен
 5. Гледам аз вчера списъка с рожденниците и средна възраст беше 30-35г. Днешните рожденници са със средна възраст 40г. Мисля, че ако пуснем обява ще се доближава до: "Млад форум с енергичен екип и средна възраст 40г, търси млади енергични попълнения до 20-25г, по възможност с 10-15г стаж във форумите".
 6. търсят се програмисти https://www.bg-mamma.com/?topic=1097074
 7. UzITo

  BulForum

  За записване на мнение не погледнах, но ето за записване на едита отне 13.62 сек. Странно при записване и едитване на този коментар нямаше проблеми.
 8. Във ВИК си имат хора, които се занимават с това. Питай инкасаторката или в сайтът им ще има телефон, на който да пуснеш заявка за смяна. Преди 5-6г някъде струваше 30-40лв.
 9. Какъв е телефона? Имаш ли телефон с 2 сим карти да пробваш там да я поставиш като 2ра?
 10. UzITo

  BulForum

  Също синхронизацията нещо не сработва. Ако отворя форума през телефона и прегледам темите след 5мин отварям през компютъра и същите теми излизат като непрочетени. Преди пазеше и синхронизираше на ниво потребител, сега ми изглежда на ниво устройство.
 11. Провери всички възможни лампи вътре в купето. Моят така падаше беше в сервиз и момчето вика всеки ден даваме ток ще се наложи да го сменяш. Бях се подготвил за нов, но реших да го заредя слагам го влизам да препаля колата и виждам една от задните лампи постоянно включена. Изключих я и вече 2ра зима нямам никакви дертове.
 12. Зелените са електрически и/или хибридни. Може и заради това да е.
 13. Аз останах с впечатление, че искаш да се синхронизират приложенията например Вайбър между Android и iOS. 1 телефонен номер или 1 потребител + 1 Android телефон/таблет + 1 iOS телефон/таблет = синхронизация между устройствата на контакти, чатове, хронология. или 1 потребител + 1 Android телефон/таблет + 1 iOS телефон/таблет = синхронизация между инсталираните приложения. Това също е нереалистично все пак някои приложения ги няма или са със различни функции за Android и iOS. Ако говориш за синхронизация само между браузърите между Хром, Мозила, Опера, Експлоудър и сие при първоначална инсталация може да извлече хронология, потребители, пароли. Постоянна синхронизация в реално време не ми се е налагало да ползвам и не съм гледал може ли и как става. Ако аз съм Хром какъв ми е стимула да изпратя на Мозила данни за браузване, история или друга кеширана информация? Аз бих предпочел да си я държа за мен и утре като се върне потребителя да му предложа по интересни статии, обяви или предложения, които биха го накарали да се върне и утре. Освен, че е възможно не е малко. Така или иначе спрях да ползвам Вайбър и не провеждам разговори по него. Ще пробвам по месинджър да провеждам разговори да видим те как са справят с обработката им
 14. Примерно видео от презентацията на гугъл: Ето пример от 2012 кокво става, когато събраната дата автоматично генерира купони в Америка. Имаше друг клип за конкретния случай и по-обстоен, но не го намирам сега: Имаше една статия в същата тематика как на заключен телефон при използване на конкретна дума или фраза, след определен брой дни излиза реклама на използваната дума. Също не мога да намеря клипчето. Иначе и на мен ми се стори странно да записваш български език, но не би ме учудило. Смених телефона и съм изключил всичко от всякъде и съм отказал каквото може. Ще видя по-нататък какъв ще е резултата. Няма кой да го направи защото всеки си брани неговия бранд. Синхронизация също не вярвам да направят защото, някой трябва да даде достъп до платформите и базите с данни. Ти би ли дал достъп на конкуренцията до базата с данни, която имаш?
 15. Дали ще се свали пост, блокира от публикуване, временно да не бъде виждан си е тяхно решение. Фейсбук не е свобода на словото. Имат си алгоритми, които следят комбинации от думи, изрази, търсят се патерни и се добавят към забранената листа. Просто се презастраховат. Давам ти пример с Вайбър. Обажда се позната през интернет на Вайбър. Разпитва ме за зарядно на стария лаптопа, тъй като оригиналното се е скапало. След 5-10мин разговор и дадох съвет да вземе старото и с него да отиде във Викиват или Конрад и да вземе универсално. След 5-10мин ми излиза реклама в Фейсбук на Викиват и универсално зарядно. Никога преди това не бях търсил през телефона универсални зарядни и викиват Сега според теб може ли Вайбър да записва разговора и да изпраща на Фейсбук и Гугъл информацията? Как ми пуснаха специална реклама 5-10мин след разговора? Това важи и за гугъл. Не случайно се събира big data. Сега въпросът е кой ще изцеди максимума от нея. Кой алгоритъм ще донесе максимум дивиденди.
×
×
 • Create New...