Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 9/16/2011 at 7:41 AM, RaptoR said:

За пореден път се убеждавам, че тоя румънец е гений! bowdown.gif

Музика правена на компютър не е музика, не разбра ли? Всеки я може на FL Studio. DON_CHEFO на конвейр ги вади. Уж. Само дето ако наистина ги вадеше и беше толкова лесно, Фераритата нямаше да ги гледа само на снимки.

On 9/16/2011 at 7:44 AM, Grimjaur said:

Като заговорихме за розовото и нормалните - я питай всяко 5 годишно момиченце, какъв цвят предпочита laughing.gif

Чудя се..

Безсмислено.

Ти го питай коя му е любимата изпълнителка и каква музика харесва. Щом е меродавно мнението на деца в пред-училищна възраст..

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 9/16/2011 at 7:51 AM, w00x said:

Музика правена на компютър не е музика, не разбра ли? Всеки я може на FL Studio. DON_CHEFO на конвейр ги вади. Уж. Само дето ако наистина ги вадеше и беше толкова лесно, Фераритата нямаше да ги гледа само на снимки.

Чудя се..

Безсмислено.

Ти го питай коя му е любимата изпълнителка и каква музика харесва. Щом е меродавно мнението на деца в пред-училищна възраст..

За музиката съм съгласен. А истината е в устата на децата...

Ред. Скоро ще започна да водя лекционен курс по Гадология или "Възлюби съседа своево" в блога на форума.ph34r.gif

On 9/16/2011 at 6:45 AM, Grimjaur said:

Гадине, ко за плюшеното мече? Аз имам. Имам и плюшено прасе. Тва прави ли ме гействащ гей?Е, нямам розови тениски и ризи....

Не точно. Това, че ги имаш (и са си лично твои) тези работи те прави не, гействащ, а неосъзнат гей. Естествено предното не се отнася до случая, когато прасето и мечето са розови... тогава си най-обикновен, зле прикрит педераЗ!

On 9/16/2011 at 7:28 AM, w00x said:

Ти май не си излизал скоро по улиците. Хората си носят розови тениски цяло лято. Май само ти не си видял. Чак не е интересно вече.

Е, и?! На мене косми по езика ми поникнаха да повтарям, че от както премахнаха казармата (като институция) и народа масово изпедерастя. Като гледам колко шльоковци се моткат по улиците и направо се чудя дали е само от това или е плъзнала някаква нова епидемия... Та, от това което и сам казваш, излиза, че просто педьо..., скюзми, метросексуалните са се навъдили в повече, а не, че е нормално носенето на розовко от пичовете...

On 9/16/2011 at 8:26 AM, Grimjaur said:

Ред. Скоро ще започна да водя лекционен курс по Гадология или "Възлюби съседа своево" в блога на форума.ph34r.gif

WTF? Кво пак за мене, бе... :confused

Мечока е жълт, щот е бледо копие на Мечо Сдух. А прасето е розово...Начи съм неосъзнат педерунгел с наклонности към надебеляване и маане на сладко...Хъм...Замислих се.

И науката Гадология няма нищо общо с теб. Просто е наука за пакостите и гадостите, които можеш да направиш на ближния. Започвайки с валериан под прозореца и свършвайки с бомба в колата...

модни розови блузки и други допълващи ги аксесоари раздават безплатно оттатък голямата вода.

pics_019.jpg

ние както винаги изоставаме.

On 9/16/2011 at 10:43 AM, gado said:

Е, и?! На мене косми по езика ми поникнаха да повтарям, че от както премахнаха казармата (като институция) и народа масово изпедерастя. Като гледам колко шльоковци се моткат по улиците и направо се чудя дали е само от това или е плъзнала някаква нова епидемия... Та, от това което и сам казваш, излиза, че просто педьо..., скюзми, метросексуалните са се навъдили в повече, а не, че е нормално носенето на розовко от пичовете...

Е не може да има толкова обратни, колкото се опитваш да ги изкараш. На мен по-обратни ми изглеждат ония с мазните коси и супер-гига-OMGPWNAGE лъскавите тениски по чалга заведенията. Дето го кършат ли кършат тоя ханш, без никаква координация.

Ми на мен и двата вида ми изглеждат педерастични. Вуксе, педераси бол по тия улици. Или поне педерастично изглеждащи...то вярно, че от изглед до налапване на първата пишка е само една крачка. Абе бая пеераси се веят по улиците. Дано да въведат наистина военното обучение в училищата. Ама за обучаващи да пратят строеви сержанти от старите "черни полкове" biggrin1.gif

Ще ги питам тогава пеерасчетата. Всъщност - не, няма да ги питам.

On 9/16/2011 at 11:24 AM, RaptoR said:

Тука сте изперкали от агресия егати! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Не, тука сме изагрескали от перкане, Видене. Баси, колко ми е скучно...И се чудя каква глупост да направя...huh.gif

За розовото и мъжете, не е толкова страшно ако е елемент и както отбеляза Мобо, наистина има затвори, където цветът е част от униформата. Имаше една статия преди време за това как са въвели този цвят като наказателна мярка с/у рецидивисти.

Също и аз си мисля, че мъжете в Европа много изпедерастяха. Не знам дали е заради липсата на казарма... твърди се, че хомо наклонностите са вродени у човек. Според мен няма само 3 типажа към половата ориентация, би трябвало да са доста повече. Ако приемем, че бисексуалните могат да варират в своята би-насоченост, като нищо да има и градация дори. Мисля си, че преди 80 години педерастията е била описвана в учебниците по психиатрия като душевна аномалия, заедно с педофилия, воайорство, содомия, геронтофилия, ексхибиционизъм, мазохизъм, некрофилия, нимфомания, садизъм, садомазохизъм, сатириазис, трансвестизъм, фетишизъм. После отнякъде са се пръкнали много силни лобисти за идеята педерастията да се извади от въпросния списък и вече да не се разглежда като полово извращение; и ето днес официално не подлежи човек на лечение ако е педераст или травестит. Обществото ни смята по-голямата част от изброените по-горе полови влечения за нормални. Към момента полови извращения се водят: содомията, геронтофилията и некрофилията. Всичко останало се смята за нормално полово влечение.

Дядомраз, нямах предвид дали мрънкаш в поста си, имах предвид само прословутата педантичност на Девите. Стремежът им всичко създадено от тях да е без забележка. :)

Сърби ме кура...Пичи въшки не са...Обриви и прочие поганки нямам...Ебах снощи...Я кажете причина?

On 9/16/2011 at 12:00 PM, Triti said:
... Мисля си, че преди 80 години педерастията е била описвана в учебниците по психиатрия като душевна аномалия..... После отнякъде са се пръкнали много силни лобисти за идеята ..... и ето днес ... Обществото ни смята по-голямата част от изброените по-горе полови влечения за нормални.

Ъхъ ъхъ... дайте да се махаме преди да е станала задължителна :lol:

On 9/16/2011 at 12:00 PM, Triti said:

Дядомраз, нямах предвид дали мрънкаш в поста си, имах предвид само прословутата педантичност на Девите. Стремежът им всичко създадено от тях да е без забележка. :)

Чудно ми е как стигна до извода, че в работата си не съм точно такъв? Аз във форума си драща глупости на таркалета за да ми е забавно (или като искам да се заям с някой, който ми е направил впечатление че пише глупости... или просто за кеф така от любов към спорта)

ПС: Нарочно не сложих запетайките да му е гадно на Ваньо :P

On 9/16/2011 at 12:02 PM, Grimjaur said:

Сърби ме кура...Пичи въшки не са...Обриви и прочие поганки нямам...Ебах снощи...Я кажете причина?

Измий си го бе!

Вчера и днес съм отделил толкова газове, че съвестта вече ме гризе...

Поемам отговорността за разширяването на озоновата дупка. Извинявайте!

On 9/16/2011 at 12:23 PM, djadomraz said:

Измий си го бе!

Ще помогне ли?unsure.gif

On 9/16/2011 at 12:29 PM, Antares said:

Вчера и днес съм отделил толкова газове, че съвестта вече ме гризе...

Поемам отговорността за разширяването на озоновата дупка. Извинявайте!

Извинен си, и аз помагах с пръдните и пукането на дезодоранти.

On 9/16/2011 at 12:42 PM, Grimjaur said:

Ми да. За кво, кат мое да си мирише на риба? Хем има отде и сирене за салата да стържа.

Щом си опитвал и ти е вкусно..

On 9/16/2011 at 11:47 AM, djadomraz said:

Ти пък къде се обаждаш? Ти си от кротките :P

Що !? Ти да не би, да си от по-буйните?

On 9/16/2011 at 12:42 PM, Grimjaur said:

Ми да. За кво, кат мое да си мирише на риба? Хем има отде и сирене за салата да стържа.

Пармезана не се слага на салатата бе, профан!

Аз затова я направих призьорка на игнор листа ми....Мое да се каже, че ми е отнела девствеността...biggrin1.gif А тя верно ли е дебела? Ибаси якото - а аз си я представях кльощава, рахитична, пъпчива феминистка, размахала костелив пръст и развяла като бойно знаме космите по краката си...

Пешо -> pirate.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...