Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ако съм достатъчно ексцентричен, и не е нужно човек да има кинти за да е такъв. Иначе купуването на предмети, в т.ч. и недвижимо имущество, е до време. Лично според мен прага е различен. Всеки се насища на различен етап, зависи от характера му. Ако си алчен , ще си алчен и за едната стотинка..., ако си щурав, ще възхваляваш уличните котки. И не ти трябват кинти за тая работа, но принципно мангизите развращават.

Не бе Стеф, принципно си дрънкаме тука...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Жив съм. Още съм в цивилизацията, но съм с ново жилище и второ лапе. Нямам време чекия да си ударя, но ако някой е на зор, да ме търси в сурат-тефтера.

On 8/11/2017 at 3:47 PM, Grimjaur said:

Жив съм.

И Сотбиса питаше за тебе, а тоя горе с койота и нелепия ник е бившият магданоз, който упорито отказва да си върне зеленчука, въпреки че всички казват "Връщай го бееее!!!!". :woot

On 8/11/2017 at 5:55 PM, DON_CHEFO said:

Как тия овчари от западна България получиха финала за супер купата на Европа.

Мани супер яд ме е, че не отидох...

Атанасе, честито и за бебенцето, и за новия дом! Да сте живи и здрави всички :)

On 8/11/2017 at 3:47 PM, Grimjaur said:

Жив съм. Още съм в цивилизацията, но съм с ново жилище и второ лапе. Нямам време чекия да си ударя, но ако някой е на зор, да ме търси в сурат-тефтера.

Танасе, живи и здрави да сте! Момче или момиче? :) :beerchug

On 8/14/2017 at 8:30 AM, Antares said:

................

Всичко което казва е на 100% вярно, но....е на 100% известно на всеки, който е на 30(+) и поне малко се замисля над нещата в живота. Всъщност това беше и стратегията на Пайнър, които тръгнаха от едното нищо и сега са най-голямата компания за продуциране на поп-фолк. Без въобще да ме вълнува такъв род музика, смятам че навремето подходиха съвсем адекватно към условията тук и впоследствие много професионално затвориха цикъла от издирването на бъдещите си "звезди" до продажбата на продуктите им в техни магазини + масирана реклама под формата на грандиозни концерти, клипове (пак в тяхна телевизия) и т.н.

Така че без значение дали говорим в локален или световен мащаб - нещата горе-долу са едни и същи. Това разбира се не изключва да има много добри музиканти и изпълнители между популярните в момента, но в случая става дума за музикалната индустрия и похватите й. :)

П.П. Btw, примерът в клипа с компресията не беше много адекватен, понеже такъв тип компресия може да направи само някое дете, което си е играло с врътките на компресора. ;)

Много приказки в клипа за да се обясни едно просто нещо - времената се менят, с тях се мени и музиката (заедно с качествата й, типът изпълнители и прочие...). Та, неслучайно ийгълс пеят "we haven't had that spirit here from nineteen sixty nine...", щото оттам насетне започва един плавен преход към... сегашното ниво.

А нашата чалга впрочем си е хубаво нещо на фона на голямата част от западния поп. Дори и само като текстове и послание да ги разгледаме.

Музиката става по-малоумна като елементарно следствие от факта, че масата също става все по-тъпа и ограничена в световен мащаб!

Който търси - намира. В стиловете, които слушам все още успявам да изкопая банди, които да са далеч от mainstream-а, но въпреки това ми харесват изключително много.

Midex edit: Преместено от друга тема

Сега си представи W Garden. Същото като Какао Бийч, но не на морето и не само лятото.

Музиката в тези клубове може да е по-тиха и пак да е силна. Ненужно силна е музиката навсякъде. Тия хора нямат ли звукови инженери...

Именно - то не е музика, а брутален шум! Не е като не съм бил на такива места, не е като да съм ходил по големи партита, но то си има граници... В един момент вече то нито е приятно да се слуша, нито можеш да се чуеш с някого и т.н. и т.н. 

Това със звуковите нива при партита и озвучавания да започват средно силно и да завършват невъобразимо силно е всеизвестен феномен. ;) За мен критерият дали е силна една музика е когато говориш нещо на съседния до тебе, а той не те чува. :P

Всичките Пловдивски заведения са така. Крещиш на тоя до теб и той не те чува. А всичко може да е толкова по-приятно ако се бутне малко нивата и музиката при правенето на клуба се сложи така, че да е равномерно разпределена из цялото заведение.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...