Jump to content
BulForum.com

instinct

Members
 • Content Count

  622
 • Joined

 • Last visited

About instinct

 • Rank
  Гуру

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

670 profile views
 1. Процентите са съвсем други. Проблемът е, че има ваксини, които причиняват масово стерилност - за примери в Африка. Има официално доказан и случай, когато във ваксина е влаган за по-евтино материал, за който е било ясно, че е компроментиран/заразен (но излиза по-евтино да го използват), което довежда до масови проблеми със здравето на хората. Случва се и ваксини да причиняват по-тежко прекарване на болестта, отколкото ако си без ваксина (Мангъров споменава за такъв случай в интервюто си, когато обяснява защо срокът за тестване е 15-20 години). Проблем е също, че може да получиш различно съдържание. За пример - скандалът във Франция. Внесени 80 милона ваксини за населението със съдържание на вредни вещества в тях, а за политици и други личности - 50 000 бройки ваксина от друг производител, която е без такива.
 2. Д-р Стоян Алексов е председател на Българската асоциация по патология и като такъв на 8 май участва в семинар на Европейската асоциация, където патолози от Швейцария, Франция, Германия, Италия, Испания обсъдиха коронавирусната инфекция. Изводите на тези специалисти в кратко резюме: Български патолог скъса оковите и каза цялата истина за COVID-19, не го е страх Цялото интервю:
 3. Кога за последно САЩ си организираха изтегляне на хората от дадена държава? САЩ изтегля своите граждани от България с два правителствени полета Освен това изискват заделяне на места в болници за военен персонал - и наш, и чужд. И двете новини са от вчера. Интересно само за тук ли се отнасят, защото ако е така навява на разни мисли.
 4. Вирусолог номер 1 в България доц. Атанас Мангъров: "НИКОГА не бих се ВАКСИНИРАЛ срещу Ковид-19", "Нужни са 15-20 години тестване, преди да може да сме сигурни в безопасността на една ваксина".
 5. Този пич кефи. Някои неща не ги знаех: AM I REALLY MACEDONIAN ? | TRUTH ABOUT NORTH MACEDONIA | GREEK , BULGARIAN ? https://www.youtube.com/watch?v=heECxVf7nxI
 6. Редовно ползвам youtube-dl - програмката е супер за такива цели. Поддържа сваляне от огромен брой сайтове за видеоклипове. Мога спокойно да кажа - най-доброто е това.
 7. Бил изказал желание хората да НЕ обжалват актовете покрай карантината и маските (над 100 000 акта имало). Аз затова го потърсих, иначе до днес дори не го бях чувал.
 8. Днес видях министъра на правосъдието да се опитва да целува ръка на .... А други преди него направо си я целунаха. Моето мнение, че който знае, не коментира. А който коментира - не знае: Гербаджии целуват ръка на Бойко Борисов https://www.youtube.com/watch?v=_IdzgJkTuNY Новият министър тръгва да целува ръка за благодарност, бащицата се дърпа (видео)
 9. То и аз бях харесал "iki alie" семеен сарай. Турски сериал, много добър. Обаче - няма превод откакто го спряха /по нова май беше/.
 10. Току що попаднах на кратко и ясно списъче с новини и линкове за потвърждението им към водещи международни медии. Оказва се, че има цял куп неща, които само чакат да бъдат "навързани" за да се получи по-ясна картина. Редица събития в САЩ и по света още от лятото на 2019, далеч преди да стане работата в Китай. Прояви на неизвестен тип респираторни заболявания. Препятстване на лекари, взели проби тогава, сега да ги тестват за ковид-19. Възникване на много странната "вайпър болест" със симптоми затруднено дишане и кашлица (само в щатите, води и до летален изход). Пак там военна микробиологична изследователска лаборатория е затворена от щатския 'център за превенция на болести и зарази' заради проблеми със сигурността и изхвърлянето на отпадните води... и така нататък... https://www.kaldata.com/forums/topic/293582-коронавирус-масова-истерия-или-реална-опасност/?do=findComment&comment=4557632 https://www.reddit.com/r/Sino/comments/gecqex/evidence_continues_to_trickle_in/
 11. Хахаха, това е президент гений направо: Според официалната статистика, в Танзания имало 480 потвърдени болни, и 16 починали. Ако все още някой вярва на статистиката, де. Щото изтекоха много информации от специалисти, че всъщност PCR реагира на генетичен материал от обикновени клетки, който кажи речи навсякъде го има, и само поради големия процент грешка излизат много неопределени и негативни резултати. П.П. Има там едни екзоземи/ендоземи - функционални частици от здрава клетка, които излизат извън нея от време на време - такава им е работата (предпазват клетката да не влиза в досег с появили се до нея вредни или отровни вещества). Под електронен микроскоп заснети същите са едно към едно със снимката на коронавирус (или по-точно снимка на вируса е неразличима от снимка на екзозема).
 12. Алтернативното обяснение на възникването на заразата от д-р Ланка. Исторически факти. Винаги ми е интересно да видя и обратната страна на медала, дори и само като информация. Ще сложа няколко цитата за най-общо представяне на текста:
 13. Спрямо нашия климат и зима, там е доста по-студено за повече време от годината. Там слънцето грее много по-малко. При равни други условия, нормално е там да се развива по-лесно този нов грипен вирус. Качеството на живот което помага за настинки, има много фактори - чесън и мед там ядат ли масово, например, да не говорим за природа, време, което може да прекараш на открито, сред зелено, на плажа и т.н.
 14. Забравяш, че Швеция е в Северна Европа. Там си е зима през почти цялата година, и е напълно нормално да има в пъти повече болни от грип отколкото при нас. Статистиките не са сирене, че да се режат на килограм и да се сравняват едно към едно. Трябва доста мислене и съобразяване. Което журналистите не го правят когато си пишат статиите и според мен така подвеждат хората (включително и умни по принцип им се хващат на цифрите).
×
×
 • Create New...