Jump to content
BulForum.com

instinct

Members
 • Content Count

  590
 • Joined

 • Last visited

About instinct

 • Rank
  Гуру

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

599 profile views
 1. Кои - тия, дето щели да правят климата по-хубав за сметка на други, на които щели да го развалят... и не ни стига праха, ами и още има програма да пускат във въздуха... ПП Според научните изследвания сега е краят на една от поредните ледникови епохи. Да се опитваш да спреш затоплянето, това е все едно като свършва зимата някой да започне да задимява въздуха за да забавел идването на пролетта и топенето на снега.
 2. Ето на това попаднах - видео https://www.youtube.com/watch?v=0vBhEDbIy7g : Директорът на цру Джон Бренан дава пояснения пред съвета за международни отношения относно програмата за разпръскване на стратосферни аерозоли (SAI - stratospheric aerosol injection). Едно от предназначенията на програмата е да забави темпото на затопляне на земята. Ефектът е подобен на изригване на вулкан - разпръснатите частици във въздуха отразяват и намаляват количеството слънчева светлина, която достига до повърхността. Според думите му, това бил един от сравнително евтините методи (пълното й въвеждане струва около 10 милиарда долара годишно). Възможно е различни държави по света да се противопоставят остро на тази програма, защото тя дава възможност за промяна на сезоните и климата в определени райони на планетата, като по такъв начин едни страни се оказват облагодетелствани за сметка на други, които понасят вреди.
 3. Това няма как да стане - имаш само едно IP от доставчика, а и идеята компютър директно включен към мрежата без рутер с файъруол не не никак добра.
 4. Ако няма, значи адреса, който проверяваш, не са му правили бакъп копия. Archive.org не са супермени, че да архивират целия съществувал интернет досега
 5. При мен проверих, верно olx не отваря. От телефона A1 работи. Предполагам, че е нещо временно...
 6. // Къде е restore-а на постовете?!? В Германия въртели километража дори и да нямат намерение да продават... заради задължителната годишна застраховка, която е по-малка ако си навъртял по-малко километри... (това ми сподели човек, който живее там от доста години).
 7. Anna (2019) - става, доволно twist and turns и от време на време голи сцени Knives Out (2019) - добър сценарий, до края изненадва The Mandalorian (Season 1, 2019) - гледах само 15 минути от последните "войни", и това е много по-добро от тях.
 8. Гениални са, още от първата снимка https://dymontiger.livejournal.com/13244434.html
 9. Ясно, нанананнанаа ама по-красиво и с рима
 10. Не мога да го позная този език на гладиатора...?
 11. Хубаво, ама мед на слънце не се държи - link
 12. Не е дестилирана, а е обратна осмоза и филтри. Днес бях там на място и говорих със собственика - уредът им е не е дестилатор, а е от новите пречистващи. Благодаря на всички за информацията! Може би не на шега ще трябва да се ходи на казан... за вода.
 13. Знаещите чужди езици, не пропускайте Разведчик Вася Клубникин: https://www.youtube.com/playlist?list=PLKTGcTUYCxyJVDiA8yZNB6Tp9ps8CtPCe
×
×
 • Create New...