Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 8/3/2017 at 1:49 PM, charmock said:

Що?

Щото ми е мечта тоя фест. Ма кат'се знам, кат' си знам и половинката, май само с мечтите ще си остана...

On 8/3/2017 at 3:30 PM, Midex said:

Не искам сайт който ми иска регистрации...аз затова ползвах толкова години прикачи-то.

On 8/3/2017 at 3:34 PM, Antares said:

Щото ми е мечта тоя фест. Ма кат'се знам, кат' си знам и половинката, май само с мечтите ще си остана...

И на вен ми е мечта и жената само мрънка да сме ходили да го видим на живо...ама като знам, че трябва да потрошим поне 2-3 хиляди евро. То си е бая дърво там, а и билетите са доста скъпи. Ама ще стане някой ден.

On 8/3/2017 at 3:34 PM, Antares said:

Значи Сотбиса правилно позна, че може спокойно да заместиш Брендън Фрейзър.20.gif

@Асене, сайтът не иска регистрация, освен ако ти самият не желаеш да си направиш албум със снимки там - може да качиш безброй снимки без регистрация на порции по 4.

On 8/3/2017 at 3:39 PM, charmock said:

Не искам сайт който ми иска регистрации...аз затова ползвах толкова години прикачи-то.

Imgur е удобен за целта

От 21 часа почва Accept And Orchester. Ще бъде нещо уникално и то се излъчва на живо, а не на запис. Тъй че всички фенове на тази музика, а и не само могат да цъкнат лайф стриима и да гледат. 

On 8/3/2017 at 8:01 AM, w00x said:

На мен ми е 1.9 земи. Засрамете се бе, консуматори. :D

Идва ми да ти стисна ръката! :)

За нас с много лишения не може реално да падне под 2 земи...

Е, то с тези резултати е ясно на кой животът ще се промени най-съществено при кризата пречинена от климатичните промени. :)

Километрите с кола дават сериозна разлика. 3.4 планетки биха били нужни :D

On 8/3/2017 at 6:17 PM, Ferante said:

Е, то с тези резултати е ясно на кой животът ще се промени най-съществено при кризата пречинена от климатичните промени. :)

На бедните ;)

On 8/3/2017 at 6:07 PM, Ferante said:

Идва ми да ти стисна ръката! :)

За нас с много лишения не може реално да падне под 2 земи...

Аз почти не шофирам. Само вечер и то рядко. Предимно междуградско. А от храната, ям предимно пилешко и млечни продукти.

On 8/3/2017 at 5:33 PM, charmock said:

От 21 часа почва Accept And Orchester. Ще бъде нещо уникално и то се излъчва на живо, а не на запис. Тъй че всички фенове на тази музика, а и не само могат да цъкнат лайф стриима и да гледат. 

Ебаси якото :))

Хлапетата трябва да гледат такива изпълнения,а не пропаднали още на 14 години бездарни същества.Чакам Flotsam and Jetsam  да ми откънат главата окончателно! :lol: :punk :)

On 8/3/2017 at 8:13 PM, galaxi said:

Ебаси якото :))

Хлапетата трябва да гледат такива изпълнения,а не пропаднали още на 14 години бездарни същества.Чакам Flotsam and Jetsam  да ми откънат главата окончателно! :lol: :punk :)

Flotsam and Jetsam се представиха доволно. На Аксепт просто направиха уникален концерт с чешката филхармония.

On 8/3/2017 at 9:53 PM, Midex said:

Трети опит! Да се пробвам ли, да не се ли пробвам...е, к'во толкова, няма да се прекарам чак пък толкова, ще взема да цъкна...цъкнах...и още в началото ме посреща някакъв зализан черен гей с гумен полов орган на ключодържател - не, мерси...пак се прекарах, но поне само няколко секунди. :moon:
Минута и тридесет и две секунди от живота ми. Нищо забавно не видях. Предполагам, че ние с теб сме отклоненията, а инстинкта е нормата. 

On 8/4/2017 at 7:22 AM, UzITo said:

Една част от звукозаписните студиа се връщат към записите върху плочи, ролки, касетки заради качеството.  

Качеството? Не е заради качеството. Или поне не е заради по-доброто качество.

Всичко се диктува от факта, че хипстърите са се надъхали да са различни и купуват плочи, а една нова плоча (албума на Адел например) е 50лв. Останалите купувачи са колекционери и хора, налегнати от носталгия.

On 8/4/2017 at 6:08 AM, Antares said:

Минута и тридесет и две секунди от живота ми. Нищо забавно не видях. Предполагам, че ние с теб сме отклоненията, а инстинкта е нормата. 

Нямам представа - моето 'прекарване' беше само в рамките на десетина секунди докато камерата приближаваше един черен ляв бек, с розово ключодържателче със специфична форма доколкото успях да видя. ;)

On 8/4/2017 at 7:43 AM, w00x said:
Качеството?.....

Мода...и запълване на пазарни ниши. :thumbsup:

On 8/4/2017 at 8:08 AM, Midex said:

Мода...и запълване на пазарни ниши. :thumbsup:

Ама собственик на музикален магазин го е казал това.

Може Uzito нещо да не е разбрал.

On 8/4/2017 at 7:43 AM, w00x said:

Качеството? Не е заради качеството. Или поне не е заради по-доброто качество.

Всичко се диктува от факта, че хипстърите са се надъхали да са различни и купуват плочи, а една нова плоча (албума на Адел например) е 50лв. Останалите купувачи са колекционери и хора, налегнати от носталгия.

За новите плочи не знам как ги правят и има ли смисъл от тях.

За старите записи на винил обаче - повечето са много по-добре от цд-тата.

On 8/4/2017 at 8:35 AM, instinct said:

За старите записи на винил обаче - повечето са много по-добре от цд-тата.

По-добри как? Чисто по технически параметри и цифрички по-добри? Или на теб ти звучат по-добре?

On 8/4/2017 at 8:18 AM, w00x said:

Ама собственик на музикален магазин го е казал това.

Може Uzito нещо да не е разбрал.

Това си ми каза. Обясняваше ми и разликите между касетките и мм запис от което зависи и качеството, НО беше преди близо година и не ги помна цифрите.

Я кажете реално какви диапазани може да обхванат винил, аудио касетка и кой е най-добрия формат за слушане на компютър ?

On 8/4/2017 at 8:47 AM, instinct said:

Звучат по-добре за всеки. И цифричките същото говорят. И една от причините е разликата в мастерирането.

Би ли ме осведомил малко повече за тия "цифрички", а също искам да ми поговориш малко и за мастерирането, че ми стана интересно...но искам повече писане, че от малко не разбирам. ;)

П.П. Отивам да си направя едно капучино, а ти почвай...

П.П.П. Може да викнеш и Виден да помага...той също е фен на плочите... :laughing:

Аз лично първо трябва да видя, че има смисъл. Да не гледам после пак бисери от рода на 'прочетох първите 2 реда и реших, че целия материал не е верен'.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...