Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не съм видял поста. Форума ми отбелязва нотификейшъни като ми цитира някой мнението и бях малко объркан като не видях никъде пост. :)

Общо взето е едно и също. Разликата е, че при единият вариант екрана на телефона свети и могат да се виждат разни неща, но реално не е достъпен, а при другия - телефона си седи на бюрото и изобщо не свети.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз съм го настроил да влиза в deep sleep като му натисна копчето за standby ; после като пак го натисна - излиза от режима, мога да виждам екрана, да разглеждам и да изчиствам (примерно) нотификейшъните, но екранът си остава заключен, докато не реша ръчно да го отключа.

Да, това е нормално за всеки телефон с Андроид и версия след 4.0. Това, което аз показвах е, че мога без да цъкам бутони, за да отключвам екрана, просто да плъзна пръст и да видя часовника и нотификейшъните. Като си махна пръста - екрана изгасва.

Егати тъпотията. Да приемем, че всичко написано е правилно.

Каквото и да правят, го правят сега, а не тогава. Сравненията с миналото на каквото и да било са нелепи в голяма част от случаите.

Това беше тъпо.В контекста на съдържанието по-горе на картинката.Демокрацията не е това което е, и не е това,което е било в миналото .Но не ми се занимава с дълги обяснения.

On 2/21/2016 at 11:18 AM, RaptoR said:

<пълни глупости и путинистка пропаганда>

Discuss  :grin:

Проверявай си фактите моля ти се. Тези обесените няма как да са на снимка от 1961-ва година:

Rainey Bethea (c. 1909 – August 14, 1936) was the last person to be publicly executed in the United States[/size]

Относно втората част нещата са още по-абсурдни: https://en.wikipedia.org/wiki/Fifteenth_Amendment_to_the_United_States_Constitution

Кратко проучване показва, че снимката е от 7 August 1930.

Като се има предвид и това, което djadomraz е написал....

Поредната глупост, която ще циркулира Интернет пространството.

Руснаците каквото и да са правили по времето на изстрелването на ракети в космоса - все още си го правят. Не са мръднали и стъпка в друга посока. Тъжното е, че със себе си са дръпнали и нас. С помощта на интернета започнах да се разглеждам чисто информативно. Не историята и разни сухи статистики. Просто наоколо. Виждам много повече РУСИЯ, отколкото ТУРЦИЯ или каквото и да е в нашата държава. И не само в нашата. РУСИЯ все още присъства навсякъде, където е имало някаква намеса в миналото. Говоря за елементарни неща - обкръжението ни. Неща, които се виждат и с просто око, без да знаеш история и политически афери.

Архитектурата сама по себе си е достатъчно показателна. Вижте сградите в центъра на Пловдив. Вижте и сградите след намесата на Русия - Тракия. Идентични като тези в Украйна, Русия, Казахстан, Грузия и други бивши републики. С тях върви и манталитета.

Скоро гледах един филм сниман в Тбилиси. Е на няколко пъти си помислих, че е сниман в България някъде. Блоковете им бяха същите като нашите - 1:1. Дори и цветовете. Сигурно и апартаментите вътре са с идентично разположение. Дори и изолацията беше наслагана като по нашите панелки. Изоставените постройки бяха същите - стари комунистически сгради с обемните букви по тях. Същите като в България и същите като в Русия.

Гледах и една галерия от Припят. Същото като в по-малки Български градове. И това е град изоставен преди 30 години.

Явно Руснаците преди просто са искали да сменят Хитлер и да си приобщят целия свят, но по по-мирен начин.

Пак ще спомена, че изобщо не съм запознат с история и политически намерения, но те нямат и общо в случая. Коментирам това, което виждам с очите си.

On 2/21/2016 at 12:18 PM, Grimjaur said:

Тъпо е, да. Но е истина

Истина е тази част, че на места са се опитвали да не им дават да гласуват, а не дали са хора или не.

Не че нещо, ама всеки (аз включително), който има желание циганите у нас да не гласуват или поне техния глас да няма същата тежест като на работещите хора със завършено образование е на точно същата позиция като ККК, които са се опитвали да им пречат на черните.

On 2/21/2016 at 2:01 PM, w00x said:

На точно същата позиция? Ти лично колко циганина си изгорил за назидание на останалите?

Всъщност тука е разликата. Ние само си говорим

ПС: 10670177_950560255020761_524304722412612

Точно руснаците да говорят за расизъм е смешно. Не е като да не сравняват Обама с маймуна, а разните им съседи (например арменците) за тях са "черни" ... :)))

Но пък космическите им технологии хич ги няма в последно време. :))))

Мисля че счупих мързелометъра тоя уикенд... Само Стефчо може да ме разбере... Дори в момента вместо да работя из двора, гледам великия OFFICE SPACE и буфкам суджук от глиган за мезе на бирата... 

Flash player-а на Adobe-нямам думи,с които да опиша отвращението си.Като ми спря звука в браузера си помислих,че вграденото аудио си е отишло.В същност вече няма да забравя какъв шит е това тяхно творение.

On 2/21/2016 at 2:50 PM, w00x said:

Аз не се сещам за едно Руско нещо, което да го има изобщо.

:laughing:

de618b4b06a2170a1d23244dc4e75940.jpg

Ломоносов, Менделеев, Циолковски, Беринг, Пирогов... Па и не само...

Аз се завърнах от тридневен футзал турнир в Димитровград, Сърбия. Спечелихме групата и отпаднахме на четвърт-финала... Хем доволен, хем разбит. Днес май ще си лягам рано...

Лада все още се кара в Русия. Да не забравяме творчеството на Пушкин и Толстой, което ще го има и много след нас. Също и самолетите, дело на Туполев, Сухой и Антонов.. За оръжия не знам, Гримьора предполагам има какво да каже по въпроса :)

On 2/21/2016 at 2:46 PM, djadomraz said:

Всъщност тука е разликата. Ние само си говорим

ПС: 10670177_950560255020761_524304722412612

Дядка, в Украйна Руснаците направиха един от най-добрите си постижения в последните 50 години, а именно взеха си Крим, както и източна Украйна (житницата на Европа), без да се намесват реално в никакви военни действия. Европа и Америка подлъгаха Украйна да направят този безумен Майдан, който им коства всичко. Една мизерна държава, която загуби най-хубавите си територии и в момента е отблъсната от всички. Нали не си мислиш, ЕС ще приеме 40 милиона мизерстваща държава с кръг от олигарси на върха и ще трябва да ги издържа?

On 2/21/2016 at 7:42 PM, dvdrw said:

Лада все още се кара в Русия. Да не забравяме творчеството на Пушкин и Толстой, което ще го има и много след нас. Също и самолетите, дело на Туполев, Сухой и Антонов.. За оръжия не знам, Гримьора предполагам има какво да каже по въпроса :)

Потвърждаваш думите ми. Страна останала завинаги в миналото.

Добре. Панелка със същия дизайн като нашите в Унгария ще ми покажеш ли, за да ме опровергаеш? Или стара сграда на универсален магазин с обемните букви КООП в Белгия някъде?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...