Jump to content
BulForum.com

dvdrw

Members
 • Content Count

  2470
 • Joined

 • Last visited

About dvdrw

 • Rank
  Инджукипляктор

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  96780692

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  In your mind

Recent Profile Visitors

2914 profile views
 1. Ти пък, щом началника казва, че е боклук, значи е боклук
 2. https://www.bnb.bg/NotesAndCoins/NACCommemorative/NACCommemorativeEmissionsNotes/index.htm все още са налични на касите на БНБ
 3. Саламурени - вода и сол. Правил съм си така и бяла шипка и корнишони, зелени домати...
 4. Ами, предполагам, че и при нас е така, защото към края на Септември има съобщение, че ще се запълва сградната инсталация, да се отворят кранчета и т.н. От друга страна, радиаторите са пълни с вода, защото като ги свалях преди няколко години, трябваше да ги източа най-напред. Ако протече по средата примерно, по-евтино ще е да си купя 10 'ребра' и да се сглоби нов радиатор, отколкото някой да дойде да разглобява и ремонтира. Не съм проверявал съединението между ребрата какво е - чугун, месинг и т.н. и дали изобщо може да се разглобява.
 5. Да, гледах ги. И мен не ме кефят особено много, но 'топлят' доста, след като си затворил кранчето. Ако протече, ще има ремонт, защото на алуминиевите, затвориш ли кранчето, след 10-на минути са лед.
 6. Привет. Имаме чугунени радиатори, които са по около 100-на кг всеки. Искам да разкарам стойките, на които са поставени (на пода) и да се закрепят на стойки на стената. Отстоянието от стената е 10-15 см. Заради теглото, предполагам, че ще трябва да са някакво custom изпълнение. Някой монтирал ли е по подобен начин и ако да - моля да сподели. Мерси.
 7. Малко е счупена тая матрица...
 8. Привет, на твоето какво му е? Чипсет? Ако да - потърси си дъно комплект (с процесор и охлаждане) от НР 620. Физически са еднакви. Тези за 625 са мъртъвци всичките. Опциите са - или намираш дъно от 620 или се сменя чипсета на твоето. По форуми, продавалници и прочие ще намериш някое препечено, което ще изкара от ден до пладне.
 9. https://www.gbgs.net/сервизна-мрежа.html Оторизиран сервиз на Gorenje, имат база в Пловдив.
 10. Весела Коледа на всички и честит имен ден на който има такъв днес
 11. Има и по-просто и надеждно решение - да се спазват правилата. Не е нио скъпо, нито сложно..
 12. 1010 работи с НР универсалния драйвер, понякога се чака доста, докато приключи инсталацията. Но утре ще мине някой ъпдейт на 10-ката и е се посере пак :)
 13. Ангеле, как дърпаш 'копче'? Я го снимай твоето казанче, че с полемиката, дето се отвори, ще стане страшно. Много казанчета ползват подобни или същите изпразващи механизми: http://nikiplast.net/categories/izprazvasht-mehanizam.html
 14. Привет, LG LP156WH2 TL QB - 15.6" гланцов, 1366*768, LED, 40 пина конектор в ляво. Забележка - точка на покритието горе в дясно. Не пречи на работата - 40 лева. LG LP156WH2 TL RB - 15.6" матов, 1366*768, LED, 40 пина конектор в ляво. Забележка - точка на покритието в горната част по средата. Не пречи на работата - 40 лева От Пловдив съм, О894 пет 2 4 ОО5
×
×
 • Create New...