Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 2/3/2016 at 1:19 PM, RaptoR said:

Струваш ми се изненадан...

Нейната реакция си струваше да се види :) То аз се събуждам и я гледам че се занимава с нещо и пъшка там нещо, ама още едвам съм си отворил очите та не я отразих. Направих си аз си кафе, почесах се тук-там и я гледам как се мъчи като грешен дявол и така... останалото го разказах :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Кунева министър на МОН... :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf:  Такава ще я натворят с тази реформа, че после пак учителите ще сърбат попарата. Не че няма нужда от реформа, но оси*ането придобива големи мащаби.

Както някой беше казал по повод "покушението" срещу Алексей Петров: "Каквато ни държавата, такива ни и терористите".

Сега е малко - каквито ни умовете, такова и образованието.

Жената - в болница, малката - при баба си. А на мен ми миришат краката. Мисля, че е време да отворя една 5 годишна и да натискам, че днес ми писна от покритие и тъпанари. Еле па пловдивчани и хасковлии колко псувни отнесоха..

Натискай, с теб съм! Аз съм с моето вино обаче. Каква е тая мания човек като зададе елементарен въпрос, да бъде моментално поставян в позиция на обвинител??? Един иначе чудесен и спокоен ден пак ще завърши със скъсани нерви...

Насе, наздраве! Така и не обменихме стока тая година, мисир...  :grin:

On 2/3/2016 at 5:44 PM, gal4enceto said:

Кунева министър на МОН...

Трябва да има и друга драма, че иначе вземат хората прекалено много да говорят за правосъдието и г-н Прас...

On 2/3/2016 at 5:44 PM, gal4enceto said:

Кунева министър на МОН...

Хубаво, но с какво това е по-драматично от Боко Тиквата, всеизвестен подземен бос от СИК - вече за втори път министър-председател? В сравнение с това, всичко останало е детска игра. Да не говорим за безумните куриози свързани с едно прасешко семейство.

On 2/3/2016 at 1:51 PM, Midex said:

И коментарите махнаха...сега не може и да напсуваш някой с кеф деба...

...а за таблета - вземи си с двойна OS - Android & Win10 и само с 1 копченце ще превключваш на това, дето ти е кеф...имаш много опции...а и да си взимаш 10+" таблет с екран 1366 x 768 ми се струва доста неразумна покупка - за тия пари спокойно си взимаш такъв с 2048 x 1536, с подобна батерия и със същия обем памет като на Chuwi-то.

Нещо конкретно да предложиш? Гледах този, но е с Вин8, гледах и този, но батерията ме отчайва. Отворен съм за предложения.

И какво ще кажеш за този телефон - http://www.banggood.com/Ulefone-Power-6050mAh-Battery-5_5-Inch-3GB-RAM-16GB-ROM-64bit-MTK6753-Octa-core-1_3GHz-4G-Smartphone-p-1025847.html?bid=19218Нещото, което ме блазни е батерията. Искам да си взема такъв, който ще държи бая!

Сенпай, ти си :moon:

Като казваш БАЯ какво имаш предвид? Питам, щото откак съм с NOTE 4 след SII съм като от Москвич 12-так на Ауди S8... И тия приказки за ПРЕКАЛЕНО голям дисплей ми стават все по-смешни...  :moon:

5-6 дена с включен wifi/net и средно ползване през деня (няколко разговора, евентуално човъркане за малко в нетЯ и т.н) Повечето телефони държат по ден-два в такъв режим.

Вижте се, червени изроди. Вижте се какво представлявате, боклуци! Вижте си бащите и дядовците какви са герои... И не смейте да ми се правите на демократи днес - изроди!   

https://www.youtube.com/watch?v=iYAleMb2IYc

On 2/4/2016 at 12:41 PM, Sothbiss said:

Нещо конкретно да предложиш? Гледах този, но е с Вин8, гледах и този, но батерията ме отчайва. Отворен съм за предложения.

И какво ще кажеш за този телефон - http://www.banggood.com/Ulefone-Power-6050mAh-Battery-5_5-Inch-3GB-RAM-16GB-ROM-64bit-MTK6753-Octa-core-1_3GHz-4G-Smartphone-p-1025847.html?bid=19218Нещото, което ме блазни е батерията. Искам да си взема такъв, който ще държи бая!

Сенпай, ти си :moon:

"Гледах този...гледах и този..." - или гледаш там дето не трябва, или твърдо си решил да си вземеш голям таблет с кофти резолюция....ама няма лошо де, то и от мазохисти има нужда на този свят, иначе няма да е интересно. :popcorn:

Сега трябва да излизам навън, но довечера като се прибера ще ти дам някоя опцийка за $150-160 за 10", работещ на 2048x1536 и с памет 2 (или 3) / 32 (или 64) гиги. А понеже единият от ликовете гледам, че все пак води до нискобюджетен стодоларов таблет, а и като е всеизвестно, че си падаш малко скръндза и е възможно да не ти се дават $150 долара, ще гледам да ти изнамеря и някакъв по-евтин със същата големина и резолюция на дисплея, ама ще трябва да се примириш с малко по-малък обем памет...примерно 2/16 или нещо от тоя род, ама пък ще можеш да му сложиш SD като допълнителна.

On 2/4/2016 at 1:57 PM, Midex said:

"Гледах този...гледах и този..." - или гледаш там дето не трябва, или твърдо си решил да си вземеш голям таблет с кофти резолюция....ама няма лошо де, то и от мазохисти има нужда на този свят, иначе няма да е интересно. :popcorn:

Сега трябва да излизам навън, но довечера като се прибера ще ти дам някоя опцийка за $150-160 за 10", работещ на 2048x1536 и с памет 2 (или 3) / 32 (или 64) гиги. ....

Еййй...почти те бях забравил. :shy:

Ето ти засега 3 броя от един модел почти 10-инчов (9.7") с Win10 и Андроид,  в различни разновидности на 4-ядрени интелски процесори и различен обем памет, но пък с еднакъв Retina дисплей с 2048x1536 и сходна батерия, траеща около 7 часа:

- 2GB/64GB & Z3735F@1.33Ghz = $154

- 2GB/64GB & Z3735F@1.83Ghz = $166

- 4GB/64GB & Z8300@1.44->1.84Ghz = $181

Аз лично ако трябваше да избирам между трите, всякак бих избрал третия, едно, че е с по-хубав процесор и второ, че е с по-добро видео (12 ядра). А иначе всичките могат да плейват 4к видео.

Ако обаче все пак много държиш таблетът ти да е голям, но с ниска резолюция, примерно 1280х800 (защото май забелязах в теб подобни тенденции), ето ти един 10.1" да си го ползваш със здраве:

- 4GB/64GB & Z8300@1.44->1.84Ghz = $179....или пък ако не си много против към първите цифрички в конфигурация 2/32, ето ти дори нещо още по-евтино, пак с 4 ядра & Win10 и Андроид, че и даже е 10.6" - $129.

А що се отнася до телефон с голяма батерия - скачай направо в дълбокото.

Егати и селото е тва Минеаполис. Кучи студ насред селския кър, в който освен магистрали и огромни молове, няма нищо друго. Като си видях океана от самолета преди кацането обратно ми се отвори душата. А бакшишите в това село са такива уникални физиономии - бедна ми е фантазията да ги опиша. :lol:

On 2/5/2016 at 8:08 AM, Godfather said:

Егати и селото е тва Минеаполис. Кучи студ насред селския кър, в който освен магистрали и огромни молове, няма нищо друго. Като си видях океана от самолета преди кацането обратно ми се отвори душата. А бакшишите в това село са такива уникални физиономии - бедна ми е фантазията да ги опиша. :lol:

От онзи вид, който чакаш всеки момент да се разкрещи АЛАХ АКБАР?

On 2/5/2016 at 11:59 AM, djadomraz said:

От онзи вид, който чакаш всеки момент да се разкрещи АЛАХ АКБАР?

А, тия са от малко по-различен тип - катранено черния карибски такъв с шантавите висулки вместо коса, мърляви и изсулени, каращи стари потрошени додж каравани. Да им се чудиш на акъла, как са заменили карибския климат с кучия студ и сняг в Минесота. Сигурно единствената прилика с Карибите са рояците комари през краткото лято (заради блатистия селски кър).  :lol:

Абе така е, ама с някои дейности е "по-така"...особено с тези, в които човекът не е в средата си (разбирай - да има твърда почва под краката си и достатъчно въздух за дишане)...щото с колелото най-много да се пребиеш някъде, но с другото ако не ти се отвори парашута, а джипката я няма долу става една....

П.П. Докато писах горното си мислех дали да членувам думата "парашут", но стигнах до извода, че докато си летиш надолу с мисълта за джипката, парашутът ти, който няма да се отвори е само един (в тая бройка включвам и резервния, който също няма да се отвори :lol: ), та щом е един-единствен, значи спокойно може да мине за "събирателно конкретно съществително, което обаче има елемент на собственост ®" (събирателното съществително е поради това, че ми се събира на гърба, а елементът на собственост е заради това, че сам съм си го купувал)...та така... Казах (точка) - ако някой не е разбрал обяснението си е негов проблем. :laughing1:

Когато човек цитира някого с нещо, което може да се приеме като запазена марка на този 'някой', е длъжен да го укаже ясно, защото отсрещната страна може да предяви претенции. :evil

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...