Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Е вие пък да не сте малки бе. Мерете си пенисите без мен. Не може постоянно да се правя на жертва за всеобщо забавление.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

аз пък сега се прибрах от работа, пълен айляк, ще изключа телефоните, ще отворя биричката, може някое нфс да цъкна ей така за цвят, после ще опъна 2-3 ракийки, ще си легна и ще се наспя кат пичЧ щото утре ще е силен ден :bowdown:

On 3/30/2012 at 3:42 PM, Midex said:

"Мерете си пенисите" - еййй, ама колко културно звучи от устата на Ангел. :laughing1:

Простак ли ме наричаш? :) Или точно обратното?

Баси...колегата ми е 90-ти набор...От Пловдив...Ако всички от 89-90 и надолу са като него, хич не се учудвам що на пловдивчани им се носи толкова лоша(вече) слава, наред с Ямбол и Перник...

Иначе - наздраве, курвииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии!w00t.gif

On 3/30/2012 at 4:23 PM, Grimjaur said:

Иначе - наздраве, курвииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии!w00t.gif

опааааааа най-накрая някой да е на моя акъл!!! НАЗДРАВЕЕЕ :beer: :beer: :beer:

On 3/30/2012 at 4:37 PM, __smirnoff__ said:

опааааааа най-накрая някой да е на моя акъл!!! НАЗДРАВЕЕЕ :beer: :beer: :beer:

и аз съм на тоя хал...баси :D :D

...........a ми се спи като на кучееееееее

On 3/30/2012 at 4:52 PM, magdanoz4o said:
Стенли, всички сме с теб....
??

Ред: Сега разбрах... Ужас. Това е един от най-активните на тема благотворителност български футболисти. Баси! Дано го преодолее!

On 3/30/2012 at 10:57 PM, Killerincho said:

Тия дето вече сме се понапили, даже някои прасета от групата са си направо пияни, какво да правим сега, а ? Бахти скуката !

Отивайте на бар. Късно е вече ама... за другия път да знаете.

А по тия заведения има ебати бизоните майна. Харабийка. Няма такива бизони дори в саваната. Истинските бизони ряпа да ядат пред наще бизони тука.

On 3/31/2012 at 1:08 AM, w00x said:

Отивайте на бар. Късно е вече ама... за другия път да знаете.

Те в Стамболийски баровете се прескачат един през друг направо :)

Мамка им и немска, как им са наредени нещата там... :bowdown: Записвам се на курс по немски и...Терминал 2!

On 3/31/2012 at 11:20 AM, chistacha said:

Мамка им и немска, как им са наредени нещата там... :bowdown: Записвам се на курс по немски и...Терминал 2!

И на мен ми хареса, макар да бях туристче само. Ама тоя техния език...ахтунг, махтунг и ми става лошо :D

Дам езика е гаден,но рано или късно се научава.На мен падежите са ми проблема.Но за 2 месеца там мисля,че ще почва да си говоря сносно :D

Добре,че всяка година го има това от бюрото по труда :D

Едит:Баси сички са се побъркали с тия бригади...Да ходат да бачкат като животни :D

On 3/31/2012 at 11:40 AM, kotora said:

Дам езика е гаден,но рано или късно се научава.На мен падежите са ми проблема.Но за 2 месеца там мисля,че ще почва да си говоря сносно :D

Добре,че всяка година го има това от бюрото по труда :D

Едит:Баси сички са се побъркали с тия бригади...Да ходат да бачкат като животни :D

Съвсем нормално. Ако не бях на бригада нямаше да имам нито кола, нито още едно две неща + някой лев за мотор дето сега ми е влезнал в главата да ГЕ :D

On 3/31/2012 at 10:46 AM, Killerincho said:

Те в Стамболийски баровете се прескачат един през друг направо :)

Бизнес възможност. Бар в Стамболийски.

Аз пак се качих на Rollercoaster-а. Б*х му майката.....

On 3/31/2012 at 12:02 PM, DON_CHEFO said:

Съвсем нормално. Ако не бях на бригада нямаше да имам нито кола, нито още едно две неща + някой лев за мотор дето сега ми е влезнал в главата да ГЕ :D

Е да ама ти си бил преди 4-5 години.Тога се изкарваха пари,но сега е по-различно.Иначе и аз подозирам,че като ида ще събера пари за сносна кола.

On 3/31/2012 at 4:50 PM, kotora said:

Е да ама ти си бил преди 4-5 години.Тога се изкарваха пари,но сега е по-различно.Иначе и аз подозирам,че като ида ще събера пари за сносна кола.

Хваща ме малко яд, че бях само на 1. Ама майната му. Ще правим пачките тука :D :D

А ся отивам на карнавал аз :D :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...