Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 1/5/2012 at 9:48 AM, Midex said:

Добрютро...аз ти казвам, че само на 2000 оборота и после да се хвалиш как горяла 2 на 100 не става, ама кат' не слушаш...друго си е да натиснеш около 7-8К...пък после да минеш през шела и да напълниш един резервоар с бензин - кеф...:bgrin:...питай Чефо, той ги разбира тия неща. B)

на второто превъртане на оборотомера тамън ще ги стигне :)

On 1/5/2012 at 10:03 AM, Midex said:

Ваньо, не схвана алегорията....а и Чефо няма дизел (няма и 8К де, ама пък аз имам :pirate).

Нямам ама...друг път. На бензинче малко след 7000 прекъсва, а на гаССС няма прекъсване, ама си имам достатъчно валове и бутала за резервни части, не искам още :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 1/5/2012 at 12:57 PM, Grimjaur said:

Да приготвя ли боба?

Ама да изхвърлиш поне 2 води, че иначе нещо не ми понася....(П.П. На варен най се познава)

On 1/5/2012 at 10:20 AM, DON_CHEFO said:

Нямам ама...друг път.

Язък, таман смятах да ти дам 1К от моята...

On 1/5/2012 at 1:17 PM, AssassiN said:

С кредит от банка. Ама то пак е начален старт...

Кой какъв кредит ще ти даде ако отидеш гол и бос пред инспектора? laughing.gif

Вчера синът ми ме разпитваше за снайперистите и ровейки се из нета да му намеря снимки и статии, за Симо Хайхе, попаднах на това. Доста се замислих до къде стига предела на човешките възможности или лудост. :rolleyes:

On 1/5/2012 at 1:57 PM, RaptoR said:

confused.gif

Че какво се чудиш. Искат ти такива документи, доходи и гаранции да им извадиш, че си е точно доказване, че парите дето взимаш ти стигат да се оправиш и нямаш нужда от парите на банката, че да ги убедиш да ти отпуснат кредита, който искаш. В момента горе-долу така се получава.

On 1/5/2012 at 1:17 PM, AssassiN said:

С кредит от банка. Ама то пак е начален старт...

не, мерси. докато в 1-та банка ти "разглеждат документите" и аха-аха да ти пуснат кредита за старт на новия бизнес, в другата предават твоят бизнес план на свои хора и им отпускат 10тократно по-голям кредит с минимална лихва след 2часово обсъждане, а ти можеш само да гледаш отстрани как се реализират твоите идеи и да се чудиш отде хората печелят толкоз....

по-добре с познати или ако си изкарал късмет да имаш свестни, то става и с роднини.

Ако имаш добра идея, ще намериш пари от банка. Много глупости говорите, но всеки бизнес работи с банки. Поне всеки сериозен и всеки начинаещ...

On 1/5/2012 at 3:10 PM, AssassiN said:

Ако имаш добра идея, ще намериш пари от банка. Много глупости говорите, но всеки бизнес работи с банки. Поне всеки сериозен и всеки начинаещ...

Жоре, нещо ти се бъркат някои понятия ми се струва. В момента кредитните условия са просто отвратителни, а статистиката показа, че банките в България са най-алчни в цяла Европа. Не е като да сме взимали кредити и не е като да не проверяваме периодично условията.

От мен НАЗДРАВЕ по схема КМСВТ!

(за неразбиращите: Каберне-Мавруд-Свински-Врат-Тракия) laughing.giflaughing.giflaughing.gif

On 1/5/2012 at 4:19 PM, RaptoR said:
От мен НАЗДРАВЕ по схема КМСВТ!

(за неразбиращите: Каберне-Мавруд-Свински-Врат-Тракия) laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Ще ходиш ли скоро пак да зареждаш?

On 1/5/2012 at 3:10 PM, AssassiN said:

ако реалността не се различаваше толкова от филмите и най-вече от рекламите, може би щеше да си прав.

а иначе се намират начини всякакви за натрупване на първоначален капитал.

On 1/5/2012 at 6:44 PM, DON_CHEFO said:

Така е...аз ся се целя в Опра Уинфри...минала е 60-те, милЯрдерка е. Ше се прежаля 10-тина години :D

...и вечер да не гасиш лампата, ей....че може да не я намериш...:lol:

За снайперистите е едно на ръка. За хората, които могат да засрамят Рамбо по всички параграфи - това са хиляди и хиляди тихи герои. А за на Виден лигите - в друга тема biggrin1.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...