Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

gado и Antares явно говорим за две различни неща . Няма да се разберем .

On 4/1/2010 at 5:08 PM, DON_CHEFO said:

Ще ти платя самолетния билет ако направиш това нещо на "някво си псе" в САЩ. Навит ли си? Аз примерно нямам куче и НЕ искам да имам. Но като видях снимката и ми стана супер криво. Ако е бездомно - има си инжекции. Защо ще му реже 4-те крака с трион. Що не си отреже неговите крака. Боклука заслужава бясно куче да го ръфа .....и да не продължавам.

За бездомните кучета съм съгласен ;)

Защо мнението ти за псетата из Америка се простира до едно предаване Рескю Инк ? Ако не се лъжа ( тъй като не съм го гледал ) в предаването показват гадни стопани , които заслужават санкции . Да не би да кажеш , че навсякъде имат такава група ? Първото не вярвам да има такива скитащи глутници по улици и второ ако има да бих го направил . Ти ми плати билета пък ще ти пращам снимки .

On 3/31/2010 at 4:35 PM, Antares said:

Точно това визирах :) Че вече не е твое дело 20% от трафика в тази тема :]

да разбирам,че ви липсвам значи :)

On 4/1/2010 at 8:36 PM, UzITo said:

gado и Antares явно говорим за две различни неща . Няма да се разберем .

Защо мнението ти за псетата из Америка се простира до едно предаване Рескю Инк ? Ако не се лъжа ( тъй като не съм го гледал ) в предаването показват гадни стопани , които заслужават санкции . Да не би да кажеш , че навсякъде имат такава група ? Първото не вярвам да има такива скитащи глутници по улици и второ ако има да бих го направил . Ти ми плати билета пък ще ти пращам снимки .

Малко в страни, но това рескю инк е за частна организация справяща се с по-особени случаи. От години има предавания за полицаи в различни градове, дето им е работа да търсят такива хора. Ей на, вчера даваха арестуването на един, че държал гладни и жадни 10 хайвана и му лепнаха 3 години + глоби + не знам какво. Не ги е бил, рязал или подобно - само за лошо гледане. За другото санкциите са по-големи.

On 4/2/2010 at 7:58 AM, mIRCata said:

Малко в страни, но това рескю инк е за частна организация справяща се с по-особени случаи. От години има предавания за полицаи в различни градове, дето им е работа да търсят такива хора. Ей на, вчера даваха арестуването на един, че държал гладни и жадни 10 хайвана и му лепнаха 3 години + глоби + не знам какво. Не ги е бил, рязал или подобно - само за лошо гледане. За другото санкциите са по-големи.

Дават единични успешни случаи . Дават по телевизията нещо успешно свършено и сега всичко е розово и всичко се е оправило .

Може би затова и не гледам телевизия освен някой друг мач .

Офф на сестра ми лаптопа е мега скапан.След 2 седмици спиране само с хибернация реши да го рестартира и ся не пали...И ме обвинява че заради мен не тръгва,понеже съм свалил 1 играя,която в последствие изтрих.

On 4/1/2010 at 6:28 PM, host said:

114.3 почти не намирам.

Готинки са :) Лятата джанта придава на колата съвсем друг вид, но ако не си намериш до месец някъде - по-добре взимай нови гуми и заеби тая работа :D

On 4/2/2010 at 10:13 AM, kotora said:

Офф на сестра ми лаптопа е мега скапан.След 2 седмици спиране само с хибернация реши да го рестартира и ся не пали...И ме обвинява че заради мен не тръгва,понеже съм свалил 1 играя,която в последствие изтрих.

A да да... почти позна... всъщност я сега се опитай да си спомниш КАКВО още освен играта свали и инсталира? Защото според моя племенник (4ти клас май беше)"нищо не съм инсталирал" се оказа всъщност "свалих utorrent, bittorrent и flashget, свалих една игра от arena-та, след това свалих daemon tools toolbar-a, инсталирах го, после свалих и daemon tools, после свалих още една друга подобна програма но не тръгна накрая инсталацията на daemon tools ме накара да рестартирам компютра и после изобщо не запали". А всъщност от негова гледна точка той не е успял да си пусне играта - следователно НИЩО не е инсталирал...

Та я си помисли пак :)

Е дядо аз да не съм 4ти клас.Чак толкова зле не съм :D НЕ само играта беше,в последствие я махнах тъй като ми омръзна.След това нищо друго съществено не съм правил.То така или иначе трябваше да го почиства компа скоро.320 гб хард свободни бяха само 5 другото яко филми :lol:

Ех, хубаво си построиха хората МОЛ, ама ни развалиха улиците. Толкова чакъл са посипали и доста големи камъни... Вчера си взех мотор и днес паднах. Аз съм си виновна, че карах на пясък и камъни... Татко каза, че трябва да свиквам на всякакви пътища ама можеше и малко по-спокойно :)) Нищо отървах се с един стоп и ще внимавам повече :)Не съм суеверна, но по Великден не ми върви.

Какъв е мотора?

Аз с мотори не съм падал, поне не с големи XD... паднах един път със скутер, иначе с кросов трудно се пада.

Да паднеш със скутер и то не твой... мале такъв срам брах!

П.П. КАФЕ ПАУЪР, мах ню айкон! хаха

On 4/3/2010 at 4:03 PM, lil_stenly said:

Какъв е мотора?.........

Нека да позная..... Може би миксер - Сузуки Бъргман ??

Добре де, като ускориш малко не почва ли да ти става гадно от силната струя въздух която те бие в лицето дори през каската? Аз ли съм единствения с подобен проблем?

On 4/3/2010 at 6:23 PM, eos said:

Honda Cbr R 125

цвят - черен

2008 г.

Ето тук малко информация открих:

http://www.rider.bg/types/sports/offer-99.html

Не си играеш. Но за толкова пари можеше да те заведем да си вземеш сериозна машина ;). И под сериозна имам предвид поне 600 или 750 кубика.

On 4/3/2010 at 8:20 PM, djadomraz said:

Добре де, като ускориш малко не почва ли да ти става гадно от силната струя въздух която те бие в лицето дори през каската? Аз ли съм единствения с подобен проблем?

Изглежда че ти с всичко имаш проблем бе дедо! XD

Аз така ловнах готиният синузит и за т'ва продадох мотора после.

On 4/3/2010 at 8:31 PM, DON_CHEFO said:

...за толкова пари можеше да те заведем да си вземеш сериозна машина ;). И под сериозна имам предвид поне 600 или 750 кубика.

...или направо една кола 200+ коня с турбо ('секънд хенд' естествено). :))

@дядо Мразе, ти си единственият - почти съм сигурен. :D

@lil_stenly, мислех, че тези от твоя вид не ги ловят болести, а то виж какво излезе - един синузит и...:lol:

On 4/3/2010 at 8:35 PM, lil_stenly said:

Аз така ловнах готиният синузит и за т'ва продадох мотора после.

а каска?

On 4/3/2010 at 8:36 PM, Midex said:

...или направо една кола 200+ коня с турбо, 'секънд хенд' естествено. :))

@дядо Мразе, ти си единственият - почти съм сигурен. :D

20ВТ спокойно се купува. Аз оглежвам малкия му брат, дето ти бях писал. Така и така данък лукс не ме хваща. Един живот живеем, Евал съм му макята :):).

До голяма степен от значение е каква ти е каската. Някои са доста шумни... Друг е въпросът, че има хора, които се задушават в затворени пространства,други като мен не са наред с вестибуларния апарат :)), някои се страхуват от водата и т.н. :))

На много добра цена ми я докараха :)) Аз съм втори собственик :)) Като нова е и е малко карана... Разбира се винаги има риск, но аз това исках и така :)) Това е добре за моите килограми :))Необходима е по-голяма сила за по-голям мотор :)) Аз сега се уча. Точно това исках! :))

On 4/3/2010 at 8:39 PM, DON_CHEFO said:

а каска?

Ми няма пари за хубав шлем, за т'ва бях с тея костенурки колкото да не си разбия картуната. :)

On 4/3/2010 at 8:36 PM, Midex said:

@lil_stenly, мислех, че тези от твоя вид не ги ловят болести, а то виж какво излезе - един синузит и...:lol:

Блахаха, така е... един синузит и... станах човек! :laughing:

Мидекс, Мидекс... ти може ли да се похвалиш със същото?

On 4/3/2010 at 8:35 PM, lil_stenly said:

Е не е като да не мога да стисна зъби и да го преживея, просто ми беше много неприятно. Виж няколко пъти се возих в една 9 метрова кола с минибар вътре, изстудено уиски и всичко както си му е реда (и шофьор който да кара накъдето му кажеш) - ей това го предпочитам пред мотора... ех да можех и да си го позволя а не само да ме возят когато трябва да свърша спешно работа на "Човекът"...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...