Jump to content
BulForum.com

glory

Members
 • Content Count

  626
 • Joined

 • Last visited

About glory

 • Rank
  Гуру
 1. Добро утро,Пешо. Желая ви динамичен,прекрасен и стремителен ден именно днес и в България! Благодаря ви,че бяхте с искренно и лично.
 2. Благодаря ти,Видене,но виж,колко изненадващо! "С огромно съжаление Ви съобщаваме, че концертите на световноизвестния Харлем Госпъл Хор в градовете Русе, Габрово, Бургас, Варна и Пловдив няма да се състоят. Причината е отказ на двама наши генерални спонсори за страната да подкрепят финансово събитието поради внезапно възникнали за тях затруднения. При така създалите се обстоятелства не сме в състояние да поемем цялостните разноски по скъпа продукция като Харлем Госпъл Хор, включително обявените цени на билетите, които са няколко пъти по-ниски от средните за чуждестранен артист у нас."
 3. Здравейте! Абе много искам да се запиша в някакъв хор тук в Пловдив,и то не някакъв,ами нещо като госпел ако може да е Тоест някакъв по-модерен. Ако се сещате за някой познат/а дето да пее в някаква групичка или нещо такова,моля да ме информирате. Моля,ако някой реши да отговори,да е по темата. Много благодаря.
 4. Здрасти. Много благодаря за отговора,Галя,на теб също. Избрах Нокия в крайна сметка,не толкова нов модел(6303i),мисля,че няма да имам проблеми. Имала съм Моторола,и аз съм много доволна,но реших,че искам да е Нокия. След време ако има нещо ще се оплача Весело посрещане на новата година,скъпички,бъдете много здрави и КЪСМЕТ!
 5. Весела Коледа! Да попитам нещо. Някви добри телефони освен NOKIA? edit: не ми трябва кой знае какво.
 6. Амии,то е различно много по-зарибяващо е, много по-готино според мен. Със сигурност ще го използвам много време,пък виж какво си намерих: http://www.musicalinstruments.com/products/pc/showsearchresults.asp?pageStyle=P&resultCnt=10&keyword=kalimba
 7. Здравейти! Чистит втори сняг на всички! Знам,че вие ще ми помогнете,защото сте начетени и с много различни интереси. Искам да си купя Калимба (музикален инструмент) . В единия музикален магазин в центъра не бяха чували за такова нещо,в другия не съм проверила,но едва ли ще има. Гледах в разни сайтове в интернет,ама много скъпии-200лв .. имаше и по-евтинки,но сега не ги намирам. Някой знае ли някакъв сайт,или магазин.. в София по музикалните магазини дали има?? По-вероятно е май.. та.. кажете нещо.
 8. Магданозчо? Това е чудесно,да е жива и здрава,умна и щастлива Само не и прави сестричка. ...казвам ти честно, мъчно ми става за тати като се сетя за някои "разговори" на висок глас,проведени със сестра ми Винаги се е опитвал да ни вразуми,накрая просто излиза ядосан от стаята Бъди много здрав и ти,успех ти желая...
 9. хахаха,сега си спомних,наистина беше така ))))0 какви са тези многоточия,нещо не ти хареса ли аз гледах да не му се бутам много,ама може и да не ми се е получило ))))))
 10. Е КАК СЪМ ПРОПУСНАЛА ТОВА? хм..
 11. Гадо, кокосов сладкиш беше,наистина много вкусен стана. Благодаря,че попита
 12. И аз съм доволна,кексът този път ми се получи супер!
 13. Пешо,Пешо. А това сигурно цял ден си го мислил. Що не вземеш да си гледаш работата,и да отговаряш на неща,които се отнасят за тебе. Не помня лично към тебе да съм се обърнала в първия си пост,относно снимките.. Ех,навсякъде да се обадиш,иначе как ще разберем колко си умен? Всички знаем,че не е точно така. Аре,няма смисъл да се мъчиш цял ден да мислиш нещо умно,за да го напишеш тука,и някой с колкото твоя мозък да ти се смее на тъпотията. Наистина,не се мъчи.
 14. пф... колко ли време ти отне да го измислиш тоя отговор. "северозападнала" ти е северозападналата част от мозъка.
 15. Много оригинално, глуп. Аз нямам какво да дам. Вие сте се събирали в крайна сметка.
×
×
 • Create New...