Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Факт.

EDIT: Тва беше за Бънди.

EDIT2: @Киллер - И т'ва е факт. Нали в сервизната книжката на голфа пише - ЧУДОВИЩА NEIN! :lol:

Да кажа и нещо смислено.

Днес едно много приятно оркестърченце изсвири Джийзъс Суперстар. Понеже офиса ми е точно до фонтанчето, имах възможността да излезна на терасата, да си изнеса едно столче и да послушам малко. Момчетата се справиха МНОГО добре. Много съм доволен!

Току що рецитираше Георги Василев. Настръхнах!

Psihara^^ said:
Не... Няма да си. А и съм готов да се обзаложа, че след 5 дни ще се возиш в Голф с регистрация "Х".

И ти ли се опитваш да ми кажеш кво ще правя или каква ще се окажа!? :) Странни хора сте вие.. ама кво мога да очаквам всъщност.. :) Иван,Иван.. :)

Иначе чий е този Голф,и защо трябва да се оказвам в него? :)

Защо не ги заметна с бельото си? Да разберат, че си ги оценил положително :)

btw сега като споменахте за тези чаши... мислех си, че само на мен ми е изкривяване да си пазя чашата за кафе като култов предмет, както и да не я давам на никого да ми я бара, мести и т.н. :D много сме лудите явно. Даже няколко чаши имам - мъг, обикновена, за дъгло и т.н.

В голфа освен останки от муската на майката на хасковлията... не знам какво друго може да се намери. :) А талона на всеки голф има тази опция (за огр. на пасажерите от женски пол).

glory said:
И ти ли се опитваш да ми кажеш кво ще правя или каква ще се окажа!? :) Странни хора сте вие.. ама кво мога да очаквам всъщност.. :) Иван,Иван.. :)

Иначе чий е този Голф,и защо трябва да се оказвам в него? :)

Носи си зелената карта и ще разбереш... :lol:

host said:
Защо не ги заметна с бельото си? Да разберат, че си ги оценил положително :)

Щот не се сетих! :lol:

Мне, няма как да бъзикат мен. Няма начин да си купя такава кола :)

Ванката просто се опитва да е по-оригинален отколкото е, но аз съм му простил отдавна тоя недостатък :)

Psihara^^ said:
Носи си зелената карта и ще разбереш... :lol:

Виж ся, аз съм сигурна,че ти се държиш като хамалин със зелена карта,а си си от Пловдив, аз съм възпитано дете. Недей да говориш глупости само и само...нали се сещаш ;)

host said:
По случай голфа, Хасково, PA & PK и това, че вече одъртяваме http://vbox7.com/play:a0f7d395

(за да спестя 20 поста обяснения и нападки, не това не е по повод горния юзър)

Ти не си добре! Щеше и това да ми спестиш ако не беше написал последното пояснение. По-скоро така ми показваш как искаш да ти обяснявам и да те нападам.

Е,Ванка,мое и да нямам представа. Не споря.

Всъщност,едитвам,нали, от цялата работа разбрах,че някой съфорумник разкарва хората със зелени карти из Пловдив с Голфа си. :)

glory said:
По-скоро така ми показваш как искаш да ти обяснявам и да те нападам.

Оунд? :D Попиля ме :), честно... задавих се с гроздето като прочетох това и го завторих :)

host said:
Оунд? :D Попиля ме :), честно... задавих се с гроздето като прочетох това и го завторих :)

Съжалявам,че си се задавил по моя вина.. и че ти е останало време да ми го съобщиш. Шегувах се, недей да се кефиш толкова.

host said:
btw сега като споменахте за тези чаши... мислех си, че само на мен ми е изкривяване да си пазя чашата за кафе като култов предмет, както и да не я давам на никого да ми я бара, мести и т.н. :D много сме лудите явно. Даже няколко чаши имам - мъг, обикновена, за дъгло и т.н.
Същия съм! Чашата ми за кафе по-скоро няма да я мия, отколкото да рискувам да ми я ползва друг!

glory май си търси рицаря с белия гоуф... грешка, кон, да я разкарва из града под тепетата...

Ред: чао, отивам да ритам!

Глори и като дойдеш в Плд - все тая... Рано или късно ще се махнеш. Пловдивчанка няма да станеш. Аз 7 години бях из Плд и пак не станах пловдивдчанин. За кво да си живея в източния квартал, като мога в западния?

Grimjaur said:
По въпроса за алкохолната култура(и халтура) - не забравяйте, че преди няма и 100 години мастиката се е смятала за изключително скъпо питие, подобаващо само на хора от "класа". А днешният ни елит няма никаква алкохолна култура. Черно джони, бяла п♛тка, рус мерцедес и прочие... Аш ви ба макята, консуматори. СКЪПО НЕ ЗНАЧИ ХУБАВО!

Съгласен съм, че скъпо не означава хубаво. Но ако перефразираме малко ще стане сто пъти по-вярно: "евтино не значи хубаво". Ако ще си говорим за хубаво и лошо защо трябва да си говорим за цени? На мен черното джони ми харесва. Харесва ми и Black Bush. Отдруга страна - Black Ram не ми харесва. Без да си говорим за цени.

да ви четъ ли да не ви ли четъ?

я да ви тегля по една майна без да навлизам в подробности.

чувствайте се поздравени.

Curunir said:
Абе, чудя се... Овърмана имаше преди няколко дни снимка на профила си, сега е махната. Това на тая снимка той ли беше наистина или не? :unsure:

не. аз съм по-хубав. бяха ми хакнали акаунта, но ги усетих на време, а и те не бяха от най-умните - като хакнете акаунт, най-напред му сменете паолата, та да не може да си го върне собственика. това е първото нещо, което се прави... а не да прикачаш грозни снимки.

Antares said:
glory май си търси рицаря с белия гоуф... грешка, кон, да я разкарва из града под тепетата...

хахахахахах :laughing: :laughing: значи ето какво търси Глори :) Аз толкова време се чудя,то това било :) :laughing:

Grimjaur said:
Глори и като дойдеш в Плд - все тая... Рано или късно ще се махнеш. Пловдивчанка няма да станеш. Аз 7 години бях из Плд и пак не станах пловдивдчанин. За кво да си живея в източния квартал, като мога в западния?

Много на сериозно си ми взел думите :angry: :bgrin:

come on everybody! :closed: :D Clap your hands! :) All you looking good!! .. :) Искам някое танцуващо човече,защо няма?

edit: относто чашите,и аз имам една любима за кафе,страхотна е,прекрасна, купих си я от Сл. Бряг преди няколко месеца,засега никой вкъщи не е опитвал да пие от нея, дано и съквартирантката ми да бъде така добра и възпитана.

А другите просто ми харесват,не пия от тях,поне засега не съм пила,имам си една за чай и една за кафе,другите просто красят където са. Иначе и от тях няма да ми е приятно ако пие някой.. :) Но другите сладурски,които съм си взела,те са си да си пие и Вики от тях,няма да бъда чак такава егоистка. Абе 2-те важни чаши да не пипа.. за другите ще се разберем. :) Тя даже ми каза,че мисли да не носи други нейни си чаши за кафе,чай и т.н. , тоест,да ползва моите.. Не съм много сългасна,де да знам,да си вземе,пък ще видим... :unsure:

Да,можете да ме поместите в тийнпроблемс.. :laughing:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...