Jump to content
BulForum.com

бат Ицо

Members
 • Content Count

  4096
 • Joined

 • Last visited

About бат Ицо

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 03/22/1966

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1067 profile views
 1. в талона в графа ( В) има дата на първа регистрация, няма дата на производство, така че не са го излъгали за нищо. Все пак не виждам защо е тази врява при положение, че няма никакви проблеми до сега с автомобила.
 2. Сигурно го блоква щото не го знае що е. Параноик. // като протокол
 3. Аз пък не го гледах - спрях го на 6-7 минута
 4. Точно преди изхода от Капана преди прохода под блока има паркинг, ако не там има паркинг там където преди беше агенцията по вписвания, ако все пак паркираш другаде и не си намериш колата - наказателния паркинг е срещу Jozo (до Петрол - Надлез Родопи)
 5. По закон се взима "дата на първа регистрация", а не "дата на производство". Колите са заседели на склад - нормално е никой да не ги купува, особено когато съвпада с началото на кризата. Не виждам къде е точно проблема. Дори на стъклата има година на производство, на гумите - дот, а цената тогава е била специална за "автомобили на склад".
 6. Те да го лапнат ама да направят до мола един закрит аквапарк с топла връзка с мола
 7. А що да не поместваме тези с дим? Да знаят къде да ходят да заработват инспекторите от РЗИ
 8. Ако го модифицират да бъде разрешено пушенето само в барове с работно време след 22 часа, може и да се спазва. Сега всеки си лежи на нея топка, че щом навсякъде се пуши нощем, що да не се пуши и денем. Аз затова и ходя само в едно барче, където тази забрана се спазва. А относно моловете - няма да сме вечно в криза. Сега се правят инвестиции когато имаш свободни пари - на ниски цени на материали и работна ръка.
 9. Стефчо, това горе точно толкова спънато от изменения в правилата спрямо предните години, колкото и сега. Тези канали по гумите за какво мислиш ги сложиха? И май забрави заради кой отбор почнаха всички тези безумни правила този век. Освен това болидите трябва да могат да се карат от всеки. Как иначе мислиш ще се намери комбинацията пилот+спонсор
 10. Наскоро в Шератон се събрали на някакъв семинар и на маса седнали трима шефове - на Пиринско, Загорка и Каменица. Първия естествено си поръчал Пиринско, втория - Загорка, а третия - Девин. На въпросителните погледи отговорил: "Ами вие не си поръчахте бира, та и аз реших да пия вода"
 11. Ако целят да заемат всички магазини и да направят кинозали, два етажа паркинг няма да стигнат. Сега при работещ един Карфур, едно уайкики и още два три магазина, се заема 2/3 от паркинга на един етаж.
 12. Разбира се. Да ходя на майната си в дъжд и сняг или пек вместо да хвана асансьора директно от паркинга! Кое не му е ясното на последния абзац? И лятото като изляза в колата 60 градуса. Мерси
 13. Тези добре ли са? Да вземат да направят на всяко паркомясто гараж, а гаража да дадат под наем.
 14. Годината е 2012-та. Ясновидка разваля магии от екрана на Канал 3. Следващия зрител: - Алооо, кога ще ме пуснат? - Гълъбине, ти ли си? - Не! Митко е!
×
×
 • Create New...