Jump to content
BulForum.com

бат Ицо

Members
 • Content Count

  4096
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by бат Ицо

 1. в талона в графа ( В) има дата на първа регистрация, няма дата на производство, така че не са го излъгали за нищо. Все пак не виждам защо е тази врява при положение, че няма никакви проблеми до сега с автомобила.
 2. Аваста е институция! Всеки Клиент си го е турнал и няма сила да го убедиш, че му пречи на работата.
 3. Всъщност Правилата на този форум отдавна се нуждаят от актуализация. По Тези Правила можеш спокойно да ме минеш на модрежим, пък аз ще спра да пиша.
 4. А ти защо си мислиш, че си бога на булфорум, дето може да слага всеки на модрежим, без да е нарушил правилата на форума, но не споделя Вашето мнение?
 5. Ти нали знаеш оня виц за "... ох Господи, не ма бутай..."
 6. Сигурно го блоква щото не го знае що е. Параноик. // като протокол
 7. здърпаха се щот' са за'апаха с' зъби, сдърпват се момите дет' са скубят
 8. Аз пък не го гледах - спрях го на 6-7 минута
 9. Точно преди изхода от Капана преди прохода под блока има паркинг, ако не там има паркинг там където преди беше агенцията по вписвания, ако все пак паркираш другаде и не си намериш колата - наказателния паркинг е срещу Jozo (до Петрол - Надлез Родопи)
 10. По закон се взима "дата на първа регистрация", а не "дата на производство". Колите са заседели на склад - нормално е никой да не ги купува, особено когато съвпада с началото на кризата. Не виждам къде е точно проблема. Дори на стъклата има година на производство, на гумите - дот, а цената тогава е била специална за "автомобили на склад".
 11. Килимчето идват ти го вземат от къщи и ти го връщат изпрано. С мокета няма как да стане тази работа.
 12. Те да го лапнат ама да направят до мола един закрит аквапарк с топла връзка с мола
 13. А що да не поместваме тези с дим? Да знаят къде да ходят да заработват инспекторите от РЗИ
 14. Ако го модифицират да бъде разрешено пушенето само в барове с работно време след 22 часа, може и да се спазва. Сега всеки си лежи на нея топка, че щом навсякъде се пуши нощем, що да не се пуши и денем. Аз затова и ходя само в едно барче, където тази забрана се спазва. А относно моловете - няма да сме вечно в криза. Сега се правят инвестиции когато имаш свободни пари - на ниски цени на материали и работна ръка.
 15. Аз бих сложил ламинат, ама щом мокета те влече...
 16. бат Ицо

  Formula 1

  Стефчо, това горе точно толкова спънато от изменения в правилата спрямо предните години, колкото и сега. Тези канали по гумите за какво мислиш ги сложиха? И май забрави заради кой отбор почнаха всички тези безумни правила този век. Освен това болидите трябва да могат да се карат от всеки. Как иначе мислиш ще се намери комбинацията пилот+спонсор
 17. Наскоро в Шератон се събрали на някакъв семинар и на маса седнали трима шефове - на Пиринско, Загорка и Каменица. Първия естествено си поръчал Пиринско, втория - Загорка, а третия - Девин. На въпросителните погледи отговорил: "Ами вие не си поръчахте бира, та и аз реших да пия вода"
 18. Ако целят да заемат всички магазини и да направят кинозали, два етажа паркинг няма да стигнат. Сега при работещ един Карфур, едно уайкики и още два три магазина, се заема 2/3 от паркинга на един етаж.
 19. Разбира се. Да ходя на майната си в дъжд и сняг или пек вместо да хвана асансьора директно от паркинга! Кое не му е ясното на последния абзац? И лятото като изляза в колата 60 градуса. Мерси
 20. Тези добре ли са? Да вземат да направят на всяко паркомясто гараж, а гаража да дадат под наем.
 21. Най-доброто приложение е, че върху жената ще проектира образ на избрана певачка, а ако има достатъчно място - на сиамски близначки
 22. Всъщност технологията я има. Не забравяй, че това са само две стъкла, които стават непрозрачни в определена част и на тях се проектира плосък образ, останалото го сглобява мозъка Също като слушането на долби съраунд със слушалки. Даже предвиждам до 10-тина години да си ги носят по улиците, както сега си носят тапите, а компютъра автоматично да избира къде да се проектира неговата информация за да не пречи на реалната информация, която възприемаме. А билбордовете всеки ще ги вижда с различни реклами
×
×
 • Create New...