Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  Psihara^^ said:
Аз съм 1,80. Тя да е 182-3-4... БЕЗ ОБУВКИТЕ... (поставям примерна ситуация)

Лошо няма, обаче много трудно се намират и аз търся. Бърз въпрос за "голямото пиле" ли говорим: :lol:

Psihara^^ said:
Сега си се представи с 195? Ко прайм като трябва да се повдигнеш на пръсти, за да е целуниш? :P

Ща правиш като по филмите, леко накланяш назад и действаш, импровизираш според ситуацията

Psihara^^ said:
............

Въпрос към мъжете: (после очаквам да съм разчекнат от жените) Бихте ли излезнали с по - висока жена от вас? (изключваме правилото, че в леглото всички са еднакво високи :lol: )

да, излизал съм, излизам и ще излизам с по-високи жени от мен. и по-красиви. и по-слаби. и по-сексапилни.

и кат си говорим за тръпки, тази от стиснатите устни на наблюдаващи "свалячи" никак не е лоша.

и само да уточня: джауре, аз от нормалните гниди ли съм?

chistacha said:
Лошо няма, обаче много трудно се намират и аз търся. Бърз въпрос за "голямото пиле" ли говорим: :lol:

А ти боя ли си просиш? :lol: Не говорим за животни...

Наздраве Какче, жива и здрава. В момента с брат ми поливаме днешните придобивки :beerchug

мамка му. няма ли да ми звънне телефона веднъж и да получа добра новина.

5та поредна неуспешна операция на мой познат. :angry1

как се преодолява ирационално желание да убиеш някой, за когото човешкия живот е само част от статистиката, само за да му покажеш какво е от другата страна? :angry:

frodo said:
въпросът не е до парите и никога не е бил. лесни и бързи пари от комар - няма. днеска зимаш, утре връщаш с лихвите. правил съм го десеки пъти. има две вещества, произвеждани от организма на човек при възбуда най-често. таурин и адреналин. няма да обяснявам, който иска да си намери нещо и да чете за кво става въпрос.

E как може залагания на Еврофутбол да ти качват адреналина - та в това няма и грам сериозен риск? Играйте на световните финансови пазари и борси бе хора ако търсите истински емоции. Последните дни бяха изпълнени с такива събития и ефекти, че едва ли би могло да се измисли нещо по-екстремно, освен може би скачане от самолет без парашут. :lol: :punk

Godfather said:
E как може залагания на Еврофутбол да ти качват адреналина - та в това няма и грам сериозен риск? Играйте на световните финансови пазари и борси бе хора ако търсите истински емоции. Последните дни бяха изпълнени с такива събития и ефекти, че едва ли би могло да се измисли нещо по-екстремно, освен може би скачане от самолет без парашут. :lol: :punk

То ако продължава така, май ще почнат масови тренировки по работните места :devil :devil

Godfather said:

Ти намери в коя тема да дадеш тоя съвет. Всички са на вълна сейр и игнор :)

Psihara^^ said:
Сега си се представи с 195? Ко прайм като трябва да се повдигнеш на пръсти, за да е целуниш? :P

Обикновенно толкова високите жени са грозни :bgrin: .Ама пък ако е готина кфо ма бърка-5 санта по висока от мен не са болка за умиране :D :punk

Добре, че са Лецки да ми оправят настроението xD.

Blitz_krieg_1941 said:
Добре, че са Лецки да ми оправят настроението xD.

левски - забранени със закон, феновете - отказват се до живот чрез нотариално заверена декларация, а тези които не желаят да го направят - лов на вещици и в белене :laughing: :laughing: :laughing:

Ти пък с лошото. Така ще има един отбор по-малко, на който да залагаш. И ще ти спадне адреналина. Един вид действаш срещу густото си :laughing:

mIRCata said:
Ти пък с лошото. Така ще има един отбор по-малко, на който да залагаш. И ще ти спадне адреналина. Един вид действаш срещу густото си :laughing:

цяла тема съм направил по въпроса...има абзац и за такива като теб - не интересуващи се от футбол :laughing:

айде лека, че утре е петък и обикновено е интересно :music

mobo said:
и само да уточня: джауре, аз от нормалните гниди ли съм?

Тц.

По въпроса за високите мацки - близо две години пропилях с жена, доста по-висока от мен.

Поздрав за всички - Хиподил - "Жената".

Аре лека, имам да празнувам.

Psihara^^ said:
Тоше.. Кажи, че са презервативи, МОЛЯ ТЕ!!! :lol:

Въпрос към мъжете: (после очаквам да съм разчекнат от жените) Бихте ли излезнали с по - висока жена от вас? (изключваме правилото, че в леглото всички са еднакво високи :lol: )

по-висока, по-ниска - няма значка стига да е депутатска или дупетатска щерка. Кой, квото сака :lol:

Psihara^^ said:

Защо не? Краката колкото са по-дълги, толкова са по-дълги... :P

Не бих се оженил за голяма саръчка, но пак казвам, краката - колкото повече, толкова повече.

[Edit] Е те сега я вапцахме! :D Не видах, че жената е влизала и не съм си с моя профил... Curunir съм. И не само че пиша за крака, а пиша и от профила й... ужас... [/Edit]

vivan said:
Защо не? Краката колкото са по-дълги, толкова са по-дълги... :P

Не бих се оженил за голяма саръчка, но пак казвам, краката - колкото повече, толкова повече.

[Edit] Е те сега я вапцахме! :D Не видах, че жената е влизала и не съм си с моя профил... Curunir съм. И не само че пиша за крака, а пиша и от профила й... ужас... [/Edit]

BUSTED!

Еми какво пък толкова , курето най-много да докара на някой удар като пише от неговият профил ... един човек по малко и за него цветя ще има .

:D

vivan said:

Сериозно - КАК успявате да не се избиете за компютъра? Защото от написаното съдя че има само 1 машина след като сменяте профили и т.н. ... та винаги съм се чудел. Тука имаме 2 машини + лаптоп и пак се ръгаме с лакти като седне някой където не му е мястото та какво оставаше да е само 1 компютъра... та винаги съм се чудел как го правите?

djadomraz said:
Сериозно - КАК успявате да не се избиете за компютъра? Защото от написаното съдя че има само 1 машина след като сменяте профили и т.н. ... та винаги съм се чудел. Тука имаме 2 машини + лаптоп и пак се ръгаме с лакти като седне някой където не му е мястото та какво оставаше да е само 1 компютъра... та винаги съм се чудел как го правите?

Човек , аз само чакам да си оправя старият компютър , защото пък тук ситуацията е много по-сложна и седнеш ли един път на няколко дни тогава се чувствай цар ... поне е свободен през нощта , аз нали съм си нощтна птица ми е лесно така .

п.п. Извинявам се на Курето , че миналият пост прозвуча много грубо нещо и сега като го прочетох се усетих .

:)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...