Jump to content
BulForum.com

frodo

Members
 • Content Count

  5488
 • Joined

 • Last visited

About frodo

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 05/17/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  3rd rock from the sun

Recent Profile Visitors

775 profile views
 1. frodo

  ПРАВО

  Проверка на имота се прави в агенцията по вписванията, както е посочил хоста /все пак май беше колега / един съвет - дай някой лев на адвокат да прегледа документите, за да нямаш проблеми все пак даваш сериозна сума и за 100-200лв. не следва да е проблем. ако ти трябва адвокат - 605548 /търси Стефанов/ - ще те насоча към колега.
 2. След като се оказа, че тука няма друг доставчик минах на близууутууу. Сега ми показва долу компютърчето зачрекнато, но нет има ...е има е силно казано, защото тегли и ъплоудва торентклиентчето, но сайтовете почти на 100% ги отваря от трети-четвърти път
 3. Няма да продължавам спора, за да не се разводнява прекалено темата... Ето още един нестандартен въпрос: "Вдига ли шум дърво, което пада в гората, ако няма кой да го чуе ?" Т.Пратчет
 4. На нея най-вероятно и ги дават като някви бонуси. Мисля, че е нормално тоя дето и прави услуга и ги зима да спечели някой лев. Няма безплатен обяд, другаря Костов го каза преди време, а и други преди него.
 5. Аз щях да ги пусна 2 към 1 поне или 30лв за 15лв
 6. Monitor Samsung SM-E2220 21.5" Wide TFT LCD 5ms Сега ще ми трябва време да му свикна, че е огромен просто
 7. По 20 лв. глоба за 90 хил. българи с невалидни лични карти http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/12/16/po-20-lv-globa-za-90-hil-bylgari-s-nevalidni-lichni-karti.106458
 8. Все пак работиш в Карфур...според мен трябва да им направиш някаква отстъпка на хората... Ето и един нестандартен въпрос: Ако 3 колеги отидат да обядват заедно и 2ма си тръгнат по рано, а третия използва гривната на Блейк и се телепортира обратно на работното място още преди да са тръгнали за обяд, изпреварил ли ги е по пътя обратно?
 9. Доста хора са писали за покани за hd-torrents.org. Ако още търсят да си пратят мейла на лс.
 10. Не, просто вече сериалът заби в друга посока и не е това, което бяха първите сезони. Аз продължавам да си го гледам с кеф.
 11. frodo

  ПРАВО

  Основният въпрос тук е дали договорът е срочен или е за изпитване. 1. За изпитване: До изтичане на срока за изпитване страната, в чиято полза е уговорен, може да прекрати договора без предизвестие. /чл. 71, ал. 1 КТ/ Това е в случай, че срокът е в твоя полза...което е малко вероятно. Ако не е посочено в чия полза, тогава се смята за уговорен в полза и на двете страни./чл. 70, ал. 1 КТ/, което пак ни връща в горната хипотеза. 2. Срочен: Срокът на предизвестието при прекратяване на срочен трудов договор е 3 месеца, но не повече от остатъка от срока на договора. /чл. 326, ал. 2 КТ/ ...
 12. за панаира как е положението? ...че нетгруп ги купиха, лангейм нямат мрежа там и се чудя като отида там кой доставчик да избера?!
 13. плащаш таксата на гишето на банката на първи/втори етаж и отиваш да подадеш молба - по коридора наляво от гишето на първи етаж/влиза се през централния вход/ и ще излезеш във фоайето на гишето за подаване. там си попълваш по бланка молбичка и ще ти искат свидетелство за раждане и лична карта. това е.
 14. има такива моменти събота отидохме в ликьор, а си тръгнахме от сенса пътят между двете места липсва
×
×
 • Create New...