Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

mIRCata said:
Ша са сетиш.

И още едно допълнение - не назначавай на работа при теб роднини или приятели. Ако си работодател де.

Точно за работа става въпрос... Разни братовчеди... ДА ГО ДУХАТ!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  Psihara^^ said:

И аз никога не бих наел роднини да бачкат във семейния бизнес...по-скоро бих им дал 500 лева отколкото да ги взема на работа ;)

колената са ми меки без да съм правил секс...усещам сладострастни вибрации и се задъхвам, а съм си на работното място :woot

и това ако не е кеф :music

djadomraz said:
Което страшно те изненада, а? Мислеше си че си противен на абсолютно всички ли? :P
90% съм сигурен, че го казваш на шега, но все пак ще отговоря - никога не съм мислил, че целия форум ме мрази. Все пак си показвам рогите само в "Тя и Той", а има толкова много потребители, които не припарват тук :Р
  Curunir said:
Добре де, ама що не се възбуждате с планинско катерене като Джаура?
Или да въртите педали като Скорпиона :)

щото все некой ме е послушал и му е прерязал въжетата на джаура или е свил игличките на скорпа.

няма по-сладка тръпка от това да лишиш наркоман от дозата му......

а в една друга тема новобранец заплашва овърмана че ша го изкаже на админите къф е лош. сапунка с елементи на ехън - тва не съм го засичал по телекутиите.

Psihara^^ said:

Аз пък разбрах, че някой ти иска пари на заем и ще ги върне много скоро. Обаче се почват едни оглушки и това, че ти е роднина автоматично значи, че няма нужда да ги връща.

Насоката ти на мислене е много правилна.

Crazy_Hamster said:
Флюбен съм. И всичко ми е ей така ляляляля :lol:

А денсиш ли като аватара си? :)

BlackGuardian said:
Преди малко платих най-дългата сметка в живота ми (4.37 метра) :lol:

Има и снимка ама сега ме мързи да я кача.

Аааа никви такива - давай я насам. Тов е интересно. Ама и дай малко инфо за какво става дума - какво си купувал, къде, защо

kopche said:
Абсолютно. Майка ми е взела "на заем" (тоест - завинаги и безвъзвратно) от мен толкова пари, колкото сигурно не ми е дала за целия ми живот.

Без да се заяждам но да дадеш на майка си пари на заем... ц ц ц... аз и давам всеки месец по малко отделно и плащам сметките и въобще не ми и минава през ума да чакам да ми ги върне или нещо. Според мен е срамно е че изобщо се е стигнало да ги поиска вместо ти сама да предложиш да и помогнеш....

Antares said:
90% съм сигурен, че го казваш на шега

Т.е. все пак имаш 10% съмнения че това което казах съм го мислил абсолютно насериозно??? Леле какъв имидж съм си бил изградил.....

BlackGuardian said:
Преди малко платих най-дългата сметка в живота ми (4.37 метра) :lol:

Има и снимка ама сега ме мързи да я кача.

Аз съм виждал сметка в mr.Bricolage - към 19 метра, защото всяка една гайка и болтче което имаше баркод го сканираха поотделно вместо да напишат 50 болта и 50 гайки... и така за всяко нещо което имаше по много бройки - вместо това всяка бройка поединично я продаваха.

djadomraz said:
Т.е. все пак имаш 10% съмнения че това което казах съм го мислил абсолютно насериозно??? Леле какъв имидж съм си бил изградил.....

Аз имам едно такова виждане, че няма нищо на 100% сигурно. Та 90% си е доста добро постижение. Е, не е като 99%, ама не е и 50% нали :)

ЧерниПазачо дай я тази снимка, похвали се де.

Тоше.. Кажи, че са презервативи, МОЛЯ ТЕ!!! :lol:

Въпрос към мъжете: (после очаквам да съм разчекнат от жените) Бихте ли излезнали с по - висока жена от вас? (изключваме правилото, че в леглото всички са еднакво високи :lol: )

Psihara^^ said:
Тоше.. Кажи, че са презервативи, МОЛЯ ТЕ!!! :lol:

Въпрос към мъжете: (после очаквам да съм разчекнат от жените) Бихте ли излезнали с по - висока жена от вас? (изключваме правилото, че в леглото всички са еднакво високи :lol: )

Ами не ще се чувствам тъпо, най-много съм излизал с висока колкото мен и то с обувките :)

Задачи от лихви. Serious business.

Curunir said:
После хората обвиняват мен в генерализации и обобщения...

Ми тва приятелю е щот си особено тежък случай !

Странното е, че съм доволен от себе си. Ама, толкова съм доволен, че чак не мога да се понасям ~!

Ш' зема а са напия таа вечър !!!!

Psihara^^ said:

Мда , що да не изляза :) При мене работата е , че не се срещат често по-високи от мен (189) , ама пак има :)

Коляно в корема (ако го стигна) да стане 175 и просто се навеждам :D

И всичките ни дни са преброени, но съдбата е на четири и може да брои до десет...

Но Смъртта може да брои едва до седем и да си бърше сополите...

Лека и приятна вечер на всички, аз съм доволен от свършеното днес, отивам да разпускам с бира...

За кво 4,37 метра сметка ве? Поне кажи за какво е :D.

Само да обясня за ...нормалните гниди : катеренето не ме възбужда, а ме кара да се оттърся от стреса. Със спелеология се занимавам не пак заради възбудата, а със строго научна цел.

И да поясня - едно въже не се прерязва толкова лесно.Особено 10,5 мм dyneema. И пак пояснение - единственото, което може да ме възбуди/не в сексуален смисъл/ е шоколад.

Хайде, пак да ви пожелая лека вечер.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...