Midex Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Сотбиса да даде 100 лева за една шапка?!? Това и да го видя на място в магазина как плаща пак няма да го повярвам. Ангеле, ако не намериш нещо подходящо, мини през нас, но най-късно до 11 часа, понеже после излизам за цял ден. Имам една почти същата, черна и даже още не съм я слагал...но само ако обещаеш да ми я пазиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Къде ги видя две? Аз за една знам, от поне 20 години, но там шапките са класика и се въртят около 100 лева за елементаризми. Една до друга са или бил фирнал като съм ги гледал, но надали. 2 са си, една до друга, освен ако не са 2 помещения на една и съща шапкарница Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Ти как мислиш - кое е по-вероятно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Не бях обърнал внимание на twin куполчетата досега... По темата - Ангелчо, там шапките наистина са скъпи, всичко е ръчна изработка. Не са за лиготии. Иначе аз такава шапка си купих от Джъмбо, мисля в диапазона на 10-те лева беше. Ще я откриеш при маските и другите парти истории. Не очаквай да е нещо съществено, но за тематичо парти става... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Човека в дясно прилича на Дениро . Гангстери ли сте били? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Новогодишното парти беше с тематика 20-те и 30-те... Мъжете Жените Естествено всички мъже бяха гангстери... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Пламене, аз едвам станах в 11 и 30, ти ми разправяш най-късно до 11 Видене, мерси, в Джъмбо имаше точно това, което ми трябваше. И то на цена от 6 лева PS г-н Мидекс, естествено, че няма да дам 100 лева за нещо, което ще сложа 1 път, пак се уредих с няква китайска шапка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 /off Сега Пламен ще ти обясни как тая шапка може да се купи за 2.50. Нищо че ще дойде при теб 37 дни след събитието, за което ти е нужна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 /off Сега Пламен ще ти обясни как тая шапка може да се купи за 2.50. Нищо че ще дойде при теб 37 дни след събитието, за което ти е нужна... Почти позна - 2 кръгло и около 25 дена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Поръчах един хладилник миналия петък от емаг, във вторник трябваше чрез Спийди да го доставят, аз още в понеделник звъннах и се разбрах да отложим доставката за събота 26. Във вторник ми звъни куриера сутринта в 7.30 и на него му казвам и се разбираме за събота. Освобождавам се от работа, вися цяла събота да ги чакам, никой, проверявам в сайта, проследяване на доставка, в сряда неуспешна доставка, без да ми звъннат без нищо, насрочили нов час за доставка за 26 май, та мога ли утре като им звънна да претендирам за някакво обезщетение за загубеното ми време и като се има предвид, че следващия ден в който съм свободен и мога да съм си вкъщи да приема доставката е петък евентуално, или да има тегля едни майни и да връщат хладилника от където са го взели (не е платен, нито имам сключен някакъв договор, но е на добра оферта, 70 лв под сегашната му цена) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 без да ми звъннат без нищо, насрочили нов час за доставка за 26 май 26ти май е събота. Вчера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Не 26 март е вчера, те са я насрочили сами доставката за след 2 месеца, ясно ми е, че е грешка, ама искам да ги накарам да си платят задето ми изгубиха времето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 (edited) Къде да се разпиша за отмяната на това безумие наречено смяна на времето? И какъв е шанса да се отмени? И изобщо има ли такъв? Edited March 27, 2016 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Не, няма.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 @slay, докато ги чакаше в събота, защо не звънна на куриера да питаш дали ще дойдат изобщо.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Трябва ми ..... нещо, което да увия около друго нещо с цел омекотяване. Общо взето, представям си го като бандовете, които се слагат на някои раници, детски колички и автомобилни предпазни колани. Също съм виждал да се слагат подобни бандове и на други места, с цел определен елемент да бъде покрит, за да не драска/пречи. Трябва ми, за да модифицирам едни слушалки и да увия въпросният продукт около горната част, с цел повишаване на комфорта. Просто изобщо не знам какво да търся. Дори не знам как се наричат. Единственото изискване е, да може да се залепи/закопчее, а не да е нужно да се нахлузва. Широчината на елемента, който искам да увия е 5-6см. Широчината на този продукт, може да е само 10-15см. Не е нужно да е по цялата дължина на слушалката. Общо взето искам да направя това: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Според мен - спри да слушаш само на слушалки или поне малко размесвай слушането и с колони. Трябва ли да има фасон това, дето ще го лепиш или само ти ще си го гледаш и държиш единствено да ти е удобно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Ангеле, иди си вземи едно парче тръбна изолация от Изогоматерм и си го нахлузи където искаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Според мен - спри да слушаш само на слушалки или поне малко размесвай слушането и с колони. Трябва ли да има фасон това, дето ще го лепиш или само ти ще си го гледаш и държиш единствено да ти е удобно? Аз и на колони слушам. Просто за да постигна същото качество от слушалките на колоните - ще трябва да вложа много, много пари. Ами хубаво е да е от някакъв естествен материал - кожа примерно, за да не ми се спарва главата. Само аз ще си го гледам. Слушалките са за домашно ползване. Под лепене имах предвид велкро, а не лепило. Не искам да ги модифицирам перманентно. Ангеле, иди си вземи едно парче тръбна изолация от Изогоматерм и си го нахлузи където искаш. Няма да ми свърши работа щом трябва да се нахлузва. Трябва да може да се закопчее/залепи с велкро. Като това на снимката по-горе. А и е хубаво да не е някакъв изкуствен материал като тръбна изолация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Ти това горе за естествен материал ли го имаш, щото не е.... И в крайна сметка искаш да ти е меко на главата или да ти отива на чорапите? Изолацията се цепи странично - има си фабричен шев - и се нанизва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Въпреки, че напоследък невинаги съм съгласен с мнението на тоя над мене, в момента (явно без да иска ) написа точно това, което аз се канех да напиша. Ангеле, на първо време за да не ти убива, вземи наистина една подходяща термоизолация за тръби (има всякакви размери), цепни я по дължина с макетен нож и за без пари ще си имаш мекичко на главата...пък ако ти допадне, после може да я капнеш с лепило по шева, за да не се върти. П.П. А и с нея няма да развалиш кой знае колко фасона на слушалките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 (edited) В желанието си да помогна, ще допълня: даже не и лепило, а двойно лепящо тиксо. Така ако резултата не те кефи, може да се махне и почисти без следа върху слушалките.П.П. Имам някъде меки рингчета от такива слушалки: http://allearchiwum.pl/sluchawki_tcm_srs_headphone_bcm-697307497.html Ако смяташ, че те устройва ще ровя и като ги намеря ще ти ги подаря. Edited March 27, 2016 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Не, няма.... Пълна тъпня. Единствения ефект е лош. Никакъв смисъл няма.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Как така да няма ефект - нали те изнервя...това не е ли достатъчно? @alchemy, доколкото разбрах той не търси рингове, а нещо като лентата отгоре, но по-мекичко. А иначе ринговете рядко стават за други модели слушалки, от тези, за които са предназначени, защото почти винаги имат специфична елипса с кант, който се нанизва плътно само на оригиналните слушалки....че даже и с кръговите пак е същата ситуацията - много рядко може да улучиш да пасне на нещо друго. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts