Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 5/8/2016 at 1:02 PM, w00x said:

Я си помисли сега, тоя социален кръг, който си го имал, колко хора от него реално са ти били наистина близки.

Трима. И ми бяха напълно достатъчни за да си прекарвам добре.

И аз не съм казал, че града е гаден. Обсъждаме нощния живот и всякаквите форми на забавление в Казанлък сравнени с тези в Пловдив.

Не, обсъждаш твоите представи за форми на забавление.

И за да престанем с глупостите - имам трима колеги от Казанлък и са може би най-близките ми хора във фирмата. Не съм чул някой от тях да каже лоша дума за града си. Нито за детските/юношеските си години. Нито съм ги чул да обясняват колко скапан и скучен град е. Наскоро си приказвахме - всеки от тях с удоволствие би се върнал в града си, стига да знае, че ще може да си намери добре платена работа. Та до там с безумните ти теории на тема забавление.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 5/8/2016 at 1:15 PM, Antares said:

Които лепва на 99% от младите хора - хитро! :laughing:  

Не говорим за моите разбирания за забавление, а за тези на 99% от младите хора на възраст между 15 и 24 години.

Ти на 15 си обикалял заведенията в Пловдив и от тогава не можеш без тях? WTF??!! :Facepalm: :Facepalm: :Facepalm:

On 5/8/2016 at 1:01 PM, Antares said:

Сигурен съм, че Казанлък няма паркове...

В Казанлък има поне 2 парка,от които единия е с голяма площ.Включително и хълм с доста представителен хотел-ресторант.

w00x-е,стига си раздухвал този изкуствен спор.В началото ставаще въпрос от моя гледна точка,че градът ми допада,а не изкарваме един критерий като наличието на нощен живот и живототрептящото му значение за определено множество от хора-малка част от всички жители.

Вие да бе би нарочно да се опитвате да изкарате Ангел с грешно мнение. Особено сега като е 1000 процента прав. Ясни е, че след 30 години всички ще искаме да си гледаме кравите в някое огромно ранчо, но сега не е баш така. И не ми развивайте теории, че черното е бяло. Пийнете по едно уиски, ударите си по един шамар и пак заповядайте

Ние нищо не се опитваме - ние знаем, че мнението му е грешно. Предимно в процентите, не само в проповедите за заведенията... 

On 5/8/2016 at 6:21 PM, galaxi said:

В Казанлък има поне 2 парка...

Всъщност, иронизирах w00x. 

On 5/8/2016 at 6:32 PM, DON_CHEFO said:

Чефич... то хубаво човек да чуе съвет, ама не ми се рискува да приключа като самосъжаляващ се неудачник в негостоприемна страна... та може би ще пропусна шанса да погълна дневната доза мъдрост :)

За огромно съжаление, заведенията са най-малкия проблем на малки градове. Преди година ми се наложи да търся спешна мед. помощ точно в Казанлък за сина ми. В крайна сметка трябваше да отидем до Ст. Загора ако държахме да го прегледа педиатър. Да не говорим за по-малките населени места. После се обезлюдавяли... И аз искам да излезна от тази клоака наречена град, но не знам как ще стане в близките години.

Turn off this option! SM-G900F Turn off this option!

On 5/8/2016 at 7:22 PM, Antares said:

Всъщност, иронизирах w00x.

Чефич... то хубаво човек да чуе съвет, ама не ми се рискува да приключа като самосъжаляващ се неудачник в негостоприемна страна... та може би ще пропусна шанса да погълна дневната доза мъдрост :)

Ми направи го като възхваляващ се неудачник. На кура ми е. Или викаш като си прочел 3 книги и правиш повече от вашите взети заедно(твои думи) си много успял. Айде не на мене тия и то точно днеска. Че малко ми трябва за п**ките майни

Това си е истина, lubo1972, но е съвсееееем друга тема...

=====

Стефчо, успокой се. Веднага комшийката да донесе Корона!  :grin:

On 5/8/2016 at 7:48 PM, DON_CHEFO said:

Ми направи го като възхваляващ се неудачник. На кура ми е. Или викаш като си прочел 3 книги и правиш повече от вашите взети заедно(твои думи) си много успял. Айде не на мене тия и то точно днеска. Че малко ми трябва за п**ките майни

Ще ти отговоря с твой цитат:

On 5/8/2016 at 6:32 PM, DON_CHEFO said:

Пийнете по едно уиски, ударите си по един шамар и пак заповядайте

On 5/8/2016 at 7:30 PM, lubo1972 said:

Това е проблем, който тепърва ще се влошава и влошава до момент, в който единствено в София ще можеш да получиш що-годе читава медицинска помощ... И той е държавния геноцид спрямо медицинските работници и здравеопазването като цяло...

On 5/8/2016 at 1:12 PM, host said:

Факт, ако живееш в Плв/София и т.н. имаш по-голям избор... може да се разбиваш на чалгата всяка вечер или ако искаш да ходиш да си обикаляш по планините. Ако си малко село/град нямаш толко избор за фейк алкохол, перхидрол и т.н. Ограничен си в тва отношение. Кина няма наистина, театри чат-пат.

Това се опитвам да кажа и аз. Все ми е тая всеки как се забавлява.

On 5/8/2016 at 1:14 PM, vinyl_master said:

Въобще ходил ли си за повече време в някое малко градче?

Не. 2 дни.

On 5/8/2016 at 1:15 PM, Antares said:

Трима. И ми бяха напълно достатъчни за да си прекарвам добре.

И за да престанем с глупостите - имам трима колеги от Казанлък и са може би най-близките ми хора във фирмата. Не съм чул някой от тях да каже лоша дума за града си. Нито за детските/юношеските си години. Нито съм ги чул да обясняват колко скапан и скучен град е. Наскоро си приказвахме - всеки от тях с удоволствие би се върнал в града си, стига да знае, че ще може да си намери добре платена работа. Та до там с безумните ти теории на тема забавление.

А така. И си бил в Пловдив. Имал си огромен избор от хора, с които да комуникираш. Айде сега запази отношението и намали първоначалната бройка от хора десетократно.

Не. Вие обсъждате моите представи за форми на забавление. Аз обсъждам това, че младите хора искат забавление различно от вили и хижи, а дори и на тия вили и хижи, трябва да идеш с някой. Нали се сещаш?

On 5/8/2016 at 5:47 PM, Godfather said:

Ти на 15 си обикалял заведенията в Пловдив и от тогава не можеш без тях? WTF??!! :Facepalm: :Facepalm: :Facepalm:

Това към мен ли беше отправено? Защото отново ми се слагат думи, които не съм казал, в устата. Споменавал съм ти и преди. Ако не знаеш какво да кажеш, може просто да замълчиш. Никой не е приритал да чува излишни включвания.

@galaxi: Не. Не обсъждаме твоето решение за град. То си е твое и никой не те осъжда. Града може и да е чудесен - не съм бил. Обсъждахме реакцията ти на това, което NEO_DDT написа, а именно, че ще полудее в малък град без нощен живот, а в последствие и моето изказване, че младите хора търсят нощен живот и забавления. От там вече се започна тълкуване на моето разбиране за забавление от 3-ти лица, които всичко знаят и се навлезе в полемики. Хората започнаха да се кълнат как не са стъпвали в кафета и дискотеки през целия си живот и само планините обикаляли, всеки път като напишех забавление се коментираше все едно съм написал "чалга дискотека" без някой да се замисли, че визирам всички видове заведения и така - ето ни сега.

И преди да продължите да ми обяснявате как аз и DON_CHEFO сме единствените хора, които са търсели и търсят забавление извън дома си, под каквато и да е форма, може да се замислите коя е главната таргет група на една от най-големите индустрии в света, а именно тази на забавленията. Увеселителни паркове, нощни заведения, кина, всякакви игри (различни от компютърни) и т.н. Ще ви подскажа - не са хора над 35.

On 5/8/2016 at 11:47 PM, w00x said:

Това към мен ли беше отправено? Защото отново ми се слагат думи, които не съм казал, в устата. Споменавал съм ти и преди. Ако не знаеш какво да кажеш, може просто да замълчиш. Никой не е приритал да чува излишни включвания.

Аха, хайде сега обясни на всички, след като не си имал предвид прословутите заведения за забавление на (WTF) 15-годишните, какво точно си имал превид, което да е толкова по-различно в София и Пловдив, в сравнение с малки градчета като Казанлък? Аз на тия години (за 15-16 говорим) си спомням единствено щуротиите в училище, домашните купони и извънучилищни мероприятия с класа (лагери и прочие). Нещо, за което е напълно без значение дали си в Пловдив, Казанлък или Бусманци.

На 15 обикалях улиците, бирфестовете и киснех в 4К и други зали, където социализирах с хора. Успех да намериш толкова големи компютърни зали в Казанлък или Бусманци през 2000 година.

On 5/9/2016 at 7:17 AM, w00x said:

На 15 обикалях улиците, бирфестовете и киснех в 4К и други зали, където социализирах с хора. Успех да намериш толкова големи компютърни зали в Казанлък или Бусманци през 2000 година.

Евала, само в Пловдив и София има живот за 15-годишните, особено по бирфестовете. В краен случай и в Слънчака. Не знам как може да се съчинят толкова глупости за толкова кратко време, ама ти си знаеш. :lol:

On 5/7/2016 at 4:16 PM, DON_CHEFO said:

Така като ви слушам... Вие сте идеални за Северна Дакота или Уайоминг. Единствено ви трябва огледало, за да има кого да псувате и с кого да говорите. Другото са говедата. Ще си прекарвате чОдесно. Колела ли ще са, палатки ли, каквито решите... Щото друго няма. Като почнете с тия глупости и се изнервям повече от мисълта да карам Тесла.

На кой му пука?

Аз оставам с впечатлението, че или тук повечето са доста асоциални или се правят на 3 и половина (най-вероятно второто)!

On 5/8/2016 at 5:47 PM, Godfather said:

Ами да обикалям ги от 15 годишен. Това че ти когато си бил на толкова е било Татово време и не си имал друг избор е друг въпрос! Първо нощният живот не е само чалга и това, че не го знаете само говори колко сте далече от него и говорите наизуст! Второ забавлението не е само нощен живот а разходка по Главната, в Цар Симеоновата градина, в капана, кино, театър, музеи, боулинг, билярд и куп други неща, които ги има тук и не ви правят толкова впечатление, ама ако си забит някъде без тях може и да ти липсват! Съвсем отделно е и селският манталитет който царува в малките градчета, където всеки се познава с всеки и главна тема на разговор е кой какво направил!

Ще открехнеш ли какъв е този пусификейшън, който се случва в подписа и аватара ти в профила? Стряскащ транзишън между акулата и кот'ту  :)

Всъщност на този който е израстнал в по-малкият град едва ли ще му липсват тези неща, защото няма да ги е имал. Но пък съм силно убеден, че децата там си имат техни начини за забавление :))

А голяма част от тях след 18-тата си година ще продължат образованието си в голям град където ще имат от всичко по много. Та не е толкова страшно :)

On 5/9/2016 at 7:29 AM, vinyl_master said:

Ще открехнеш ли какъв е този пусификейшън, който се случва в подписа и аватара ти в профила? Стряскащ транзишън между акулата и кот'ту  :)

Е виж как успокояващо се поклаща. :)

On 5/9/2016 at 7:35 AM, ARPAnet said:

Всъщност на този който е израстнал в по-малкият град едва ли ще му липсват тези неща, защото няма да ги е имал. Но пък съм силно убеден, че децата там си имат техни начини за забавление :))

А голяма част от тях след 18-тата си година ще продължат образованието си в голям град където ще имат от всичко по много. Та не е толкова страшно :)

Да ама виждаш какво правят други хора във Фейсбук и искаш и ти същото. Освен това, като идеш няколко пъти до близък по-голям град, разликата ти става ясна. Една обиколка на центъра през работно време през седмицата е достатъчна, за да се види каква е аудиторията и какво ги влече младите хора.

Това за изнасянето от градаслед 18 и аз го казах, но и то беше обявено за глупост.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...