Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 12/11/2013 at 11:15 AM, djadomraz said:

5 часа за 1 спирка? Стига де...

Добре де, повече е. Трудността идва при навеждането, за да вземеш солта и да я разхвърлиш...

Дедо, да не вадя картинката със сарказма, дето Галин я отпери преди време :)

Тъкмо тръгвам към бокс-а за мини тунинг проект на който точно днес съм събрал всички части ... и съдбата ме наказа със вирнат над всички педали съединител и никакво включване на предавки...  :lol:  :lol:  :lol:

Да видим колко ще ме заколи чичо доктор за тва  :f1:

On 12/11/2013 at 12:25 PM, host said:

Тъкмо тръгвам към бокс-а за мини тунинг проект на който точно днес съм събрал всички части ... и съдбата ме наказа със вирнат над всички педали съединител и никакво включване на предавки...  :lol:  :lol:  :lol:

Да видим колко ще ме заколи чичо доктор за тва  :f1:

Хахахаха :lol: Ето де, бонус! Сега поне ще си сигурен в командването на скоростната кутия. Дано поне тя устиска :lol:

On 12/11/2013 at 11:16 AM, Psihara^^ said:

Повече даже. А и спирката пред нас не беше почистена. Тъй чееееее.. Нямам идея какво са правили 400 души из града последните 12 часа.

Ваньо..., тия те мразят, така че започни да ги хейтваш и ти!

П.п. Нема майтап, ама аз ако бях на теб, такова рейджване по форОма щях да му спретна, че....

On 12/11/2013 at 12:03 PM, Psihara^^ said:

Тъй като нямам деца, нямам жена, не правя ремонт на апартамента, реално не мога да си представя какво ще правя в 5 дневна отпуска, например.

СексИ бре, човек, сексИ! Щот после кат почне семейнио живот и сексът свършва ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------

А къв невероятен, телешки суджук съм си нарязал в момента.... Топлите отношения с нЕкои хора от Аджисан ма'ала дават страхотни плодове!

И в тоя ред на мисли... Видене, следващия път, когато се дигитализираме у нас, сабаля ще имаш възможността да опиташ най-невероятната шкембе-чорба, която както се оказа се прави отсреща :punk

Скъсано ухо на горна помпа на съединителя ?! ?! ?! ?! WTF 

Инак... спкойно... скоростната кутийка е пътник от както съм я взел и дифа и той. Та чакаме "ултратехнически грамотния сервиз" в който така да се каже "тъст ми" завлачи колата да реши проблема. Аз не щях там да си карам колата (щото не ги познавам и не съм им ползвал услугите) ама да видим. 

А за тая шкембе чорба ... тва е като рибарите ... последно един авер ми се кълне, че около хотел Норис в една от пресечките бил извора на младостта... ще се провери.

Що не я продадеш тая кола? Само лоши неща чета за нея.

Иначе твоя приятел право ти говори. На Добри Войников ги правят тия шкембета. :)

On 12/11/2013 at 12:07 PM, mIRCata said:

Изплзвай ги за намиране на жена и правене на деца. Та догодина да си ги уплътниш по предназначение :)

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

On 12/11/2013 at 2:13 PM, gado said:

А къв невероятен, телешки суджук съм си нарязал в момента.... Топлите отношения с нЕкои хора от Аджисан ма'ала дават страхотни плодове!

И в тоя ред на мисли... Видене, следващия път, когато се дигитализираме у нас, сабаля ще имаш възможността да опиташ най-невероятната шкембе-чорба, която както се оказа се прави отсреща :punk

Аз ще посегна към пастърмиците след малко... Ако знаеш от шолчето какво чудо се е получило... И с едно мерло така леко...

Е ти оная "сутрин", когато телата ни пищяха така неистово за чорба, не знаеше ли за нея!?!?!?!

On 12/11/2013 at 10:27 AM, Psihara^^ said:

Румба, като завали сняг, можеш ли да направиш TimeLapse, докато вали? Интересен ми е резилтатът.

Може, стига да го хвана да когато почва да вали и да е през деня за предпочитане. Ефекта не е лош, гледаш как се трупа бърже бърже сняг :)

http://www.youtube.com/watch?v=_1ltgDGmGeI

http://www.youtube.com/watch?v=ZiKBgm4ymXc

On 12/10/2013 at 7:10 PM, w00x said:

. Водката в шишенца за вода и в ресторанта на масата.  :D

кажи чесно  :shy:

на бала всеки вкарва по някоя друга бутилка , ма наливахме водка в шишета от вода май последно 9ти за 10ти клас на едно зелено училище. 

On 12/11/2013 at 12:03 PM, Psihara^^ said:

Тъй като нямам деца, нямам жена, не правя ремонт на апартамента, реално не мога да си представя какво ще правя в 5 дневна отпуска, например.

Аз ще си почина най-накрая в 2-та почивни дни, въпреки, че на 25-ти май пак ще излизам, а на 26-ти отново съм на работа...

On 12/11/2013 at 3:42 PM, zlobil said:

Е какво да казвам, нали написах. В кръчма не бих вкарал, но в ресторанта на хотела... Дори идеята не беше моя, та не знам защо се обяснявам. Беше приета единодушно от всички.

On 12/11/2013 at 3:42 PM, zlobil said:

на бала всеки вкарва по някоя друга бутилка , ма наливахме водка в шишета от вода май последно 9ти за 10ти клас на едно зелено училище. 

Още в края на 9ти клас престанахме да внасяме алкохол в разни шишета. Просто се откриха безкрайните ширища на домашни/вилни/селсkи вечеринки... и те така.

On 12/11/2013 at 3:14 PM, RaptoR said:

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

Аз ще посегна към пастърмиците след малко... Ако знаеш от шолчето какво чудо се е получило... И с едно мерло така леко...

Е ти оная "сутрин", когато телата ни пищяха така неистово за чорба, не знаеше ли за нея!?!?!?!

Знаех, ама не я бях опитвал :shy:

То не е и нужно да се обясняваш принципно ма след елката и пластмасовите бутилки не се изненадвай че те гледат на криво като дойде сметката. :thumbs-up:

пс : а и честно казано дали е в кръчма , във водолаза , в макдоналдс или в ресторанта на хотела положението е точно същото. 

On 12/10/2013 at 9:01 PM, Psihara^^ said:

Това поведение се появи, когато седна зад волана на Алфата. Забелязвах подобни настроения у Чистача, докато търкаляше Фиатчето. Сега всичко си му е наред.

Причината е в италианското подобие на автомобил. Така и не се научиха, че не могат да правят нищо свързано с техника. На тях им се отдава много дизайна. Автомобили не могат да правят. Никакви!!!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...