Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

и един станиол завива мърмотите .....

айде стига глупости

тая съблечена ще покори фантазиите на 90% от мъжете , тука кусури чак се намират .....смях в залата

то е ясно че нашето си е най хубаво и т.н. заучени фрази с които да се залъжем че хората еб*т жени а ние ебем дяволи ма някой път не подхождат тия приказки...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Васко - млък! Нъл' зна'йш, че човек като одъртее вече се прехвърля в диапазона 20-30, а тая е над 40 => отпада от класацията. :bgrin:

Отделно, че съм алергичен към силикон и др. фалшименти, а и такъв тип лица просто не ми харесват. Хората са много различни и различни неща им се харесват - достатъчно е да хвърлиш един поглед на тази тема. :alien:

Баси,ще рече човек,че имате връзки с някой топ модел нон-стоп та се мръщите на една МАЛКО по-възрастна красавица :laughing1: :wacko:

On 10/30/2012 at 12:12 PM, galaxi said:

Баси,ще рече човек,че имате връзки с някой топ модел нон-стоп та се мръщите на една МАЛКО по-възрастна красавица :laughing1: :wacko:

Красотата има много измерения и за да знам дали ми харесва някоя външно, изобщо не е задължително да имам нон-стоп връзка с топ модел...пък и никъде не съм казал, че е грозна, а само че такава красота не ми е по вкуса. :))

Поздрав за батко Виден, Ангел и всички фенове на Музиката! :)

http://www.youtube.com/watch?v=zpIoHIQ3YVs&feature=plcp&noredirect=1

-----------------

Интересно сега колко бързо ще се върнат хамериканците в нормалното си ежедневие след Санди..

404351_418961178169185_437977162_n.jpg?dl=1

On 10/30/2012 at 2:21 PM, Midex said:

При кого?

Не, не. Аз го казах просто ей така заради изплънението на момчето от клипа.

Не че не бих тръгнал на уроци по пиано наистина, но най-вероятно ми е малко късно вече. Иначе ми се иска.

Никога не е късно - вярно, няма да станеш концертиращ пианист, но ще добавиш един стабилен тласък и доза професионализъм към DJ-ството ти (а и ще влезеш в още финансови разходи :bgrin:).

On 10/30/2012 at 2:47 PM, Midex said:

Никога не е късно - вярно, няма да станеш концертиращ пианист, но ще добавиш един стабилен тласък към DJ-ството ти (а и ще влезеш в още финансови разходи :bgrin:).

Колко време мислиш, че ще ми отнеме да науча нещо на такова ниво, че да ми е от полза при диджейство/продуциране на музика?

И колко струва курса при преподавател, който можеш да ми препоръчаш.

Пианото ми е ясно, че ще е към 600-700лв. :)

Темата изисква доста писане и затова ще го направя на ЛС, но когато се прибера в Пловдив, че в момента, където съм, имам нет на магия (хващам го на 1 чертичка от километър сигурно и понякога дори чезне връзката). А иначе нивото, което всеки може да достигне е строго индивидуално и зависи от музикалните дадености, желанието за напредване, отделеното време за упражнения и т.н.

П.П. "Пианото" трудно ще е 6-700 лв, освен ако не говорим за втора употреба акустично или електронно пиано, а за тия пари ново - само клавиатура от ниския клас...нещо на М-Аудио и др. подобни, скоро не съм проверявал какво има на пазара.

On 10/30/2012 at 3:00 PM, Midex said:

Темата изисква доста писане и затова ще го направя на ЛС, но когато се прибера в Пловдив, че в момента, където съм, имам нет на магия (хващам го на 1 чертичка от километър сигурно и понякога дори чезне връзката). А иначе нивото, което всеки може да достигне е строго индивидуално и зависи от музикалните дадености, желанието за напредване, отделеното време за упражнения и т.н.

П.П. "Пианото" трудно ще е 6-700 лв, освен ако не говорим за втора употреба акустично или електронно пиано, а за тия пари ново - само клавиатура от ниския клас...нещо на М-Аудио и др. подобни, скоро не съм проверявал какво има на пазара.

Добре. Благодаря. Ще чакам. :)

А за пианото, разбира се, че говоря за електронно от тези големите с по 80-88 клавиша, а не за истинско, акустично пиано.

За диджействане съвсем не са необходими 88 клавиша, тъй като дори няма нужда да свириш с двете ръце едновременно. :P Едно, че нещата там са по-простички, второ, че дори и да се наложи - всяка клавиатура има функция транспониране, а и ако не си live...винаги може да запишеш партиите последователно.

On 10/30/2012 at 3:10 PM, Midex said:

За диджействане съвсем не са необходими 88 клавиша, тъй като дори няма нужда да свириш с двете ръце едновременно. :P Едно, че нещата там са по-простички, второ, че дори и да се наложи - всяка клавиатура има функция транспониране, а и ако не си live...винаги може да запишеш партиите последователно.

Аз имам едно с 25 клавиша, но то далеч няма да е достатъчно, че да си правя "домашните" упражнения от уроците. Затова и казах 88, но мисля, че имаше и някакви по-малки с около 70 клавиша, които май ще са достатъчни за домашно ползване и "продуциране" на музика, ако се стигне до там.

"Стандартът" е 61 клавиша (5 октави) - трудно се слагат 2 ръце на 5 октави, особено ако имаш да свириш по-интересни неща, но за запис или на живо за партии без някакви претенции...става. Тия с 3-4 октави стават само за солови партии (с 1 ръка), отделно са със суперлека клавиатура (което за тях се явява предимство) ; 5-октавна с добра (тежка) клавиатура практически не съм виждал никъде. Хамър механиката дори не се слага и на 76-клавишните (там е по-скоро подобие на пианистична клавиатура)...обаче както се разбрахме вече, на теб не ти трябват 88 клавиша, нито дори 76, нито пък клавишите трябва да бъдат тежки (за теб ще е неудобство, а не предимство), така че имаш достатъчно избор.

П.П. Хайде стига сме се разправяли в темата, че писнахме на всички - след 2 седмици ще ти пиша повече на ЛС.

On 10/30/2012 at 8:17 AM, Psihara^^ said:

Наско и Галин са истински мъже! Те няма да ходят след нея! Нищо не разбираш!!!

Ваньо... "Ходи си заври главата в свинско шкембе"! Пиша ти го така, щот в оригинал едва ли ще го зацепиш*

* Да, исках да кажа, че си глупав :D

On 10/30/2012 at 1:47 PM, vinyl_master said:

Интересно сега колко бързо ще се върнат хамериканците в нормалното си ежедневие след Санди..

Вчера в Ню Йорк пристигна на посещение един от най - великите водолази и носител на няколко световни рекорда. Явно вътрешното му чувство го насочва...

On 10/30/2012 at 1:47 PM, vinyl_master said:

ъъъ ,т'ва след Санди ли е :confused

On 10/30/2012 at 4:33 PM, Midex said:

По последното има и друга алтернатива...:laughing1:

Забелязвах, че със същия успех може да се възва едно павенце на чепа и така да го опъва известно време - безплатно е! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...