Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

На MAC пък търсенето е насрано - намира съобщения от кои абонати има и след това не ги показва а единствено отваря разговорите с този абонат. Ама така е с индийците.. то не може да аутсорсваш при мангалите и да очакваш кой знае какво качество. Но за сметка на това имат няколко IT фирми с по 100,000+ човека персонал! Да правилно разбрахте - сто хиляди човека персонал и заплати поне $1000.. нашенците да продължават да се оплакват колко няма работа у нас и колко лошо е заплащането... за общаци...

ПС: В момента поне 3 пловдивски фирми активно набират персонал - програмисти. Още 5-6 просто търсят ако изскочи някой по-кадърен.

On 4/3/2012 at 2:53 PM, Stenli said:
Съвсем случайно днес научих, че е забранено да се кара колело на главнатаwacko.gif
И е така отдавна. И всеки път, когато видя някой нов Сам Хил да кара на слалом между майки с колички и разхождащи се дечица и разбирам защо е така.

Разправят, че като не чакаш да ти се случи нещо хубаво - то тогава се случвало. Като не търсиш някой, той тогава се появявал.

Ще тествам. 2 години чакам да ме намери някоя женичка и после се кастрирам, и започвам да си живея живота пълноценно. Без тия дразнители.

Нямам време аз да чакам 7 години. Или ще ме намират, или ще си живея живота. Няма да се занимавам вечно с глупости.

On 4/4/2012 at 7:39 AM, manolovplamen said:

Отивам да лашкам :bowdown:

Правилно, чикията е нещо много важно в битието на един мъж.

Баси скуката ме е налегнала днес... От друга страна - к'во повече имат Jack Wolfskin от Deuter, че някои модели са им по-скъпи? blink.gif

On 4/4/2012 at 7:30 AM, Antares said:

Aз чаках седем. Но смятам, че чакането си струваше.

Толкова смешно ми звучи това, че няма накъде повече.

On 4/4/2012 at 7:29 AM, w00x said:

Разправят, че като не чакаш да ти се случи нещо хубаво - то тогава се случвало. Като не търсиш някой, той тогава се появявал.

Ще тествам. 2 години чакам да ме намери някоя женичка и после се кастрирам, и започвам да си живея живота пълноценно. Без тия дразнители.

Прекалено много се впрягаш. Колкото по - малко го мислиш и си го слагаш на сърцето, толкова по - добре ще ти се нареди всичко.

On 4/4/2012 at 9:16 AM, netrootbg said:

Прекалено много се впрягаш. Колкото по - малко го мислиш и си го слагаш на сърцето, толкова по - добре ще ти се нареди всичко.

Да де. Точно това казват всички. :) Но реално като се замислиш, то е логично, че все някога нещо ще стане.

Напомня ми на ония, "гадателите", които седят в зала пълна с хора и казват някакво супер популярно име. Примерно "Чувам, нещо свързано с .... Марк". Има ли Марк? Епа може ли да няма измежду 300 човека един Марк?

On 4/4/2012 at 9:18 AM, w00x said:

Да де. Точно това казват всички. :) Но реално като се замислиш, то е логично, че все някога нещо ще стане.

Напомня ми на ония, "гадателите", които седят в зала пълна с хора и казват някакво супер популярно име. Примерно "Чувам, нещо свързано с .... Марк". Има ли Марк? Епа може ли да няма измежду 300 човека един Марк?

Може. Може да няма Марк/Иван. Както може и да не си намериш гадже никога. Има много ергени. И стари моми. За тях е нямало Марк... :rolleyes:

On 4/4/2012 at 9:39 AM, blair.waldorf said:

Може. Може да няма Марк/Иван. Както може и да не си намериш гадже никога. Има много ергени. И стари моми. За тях е нямало Марк... :rolleyes:

Не може да няма Марк/Иван от толкова много хора. Пък и те казват "Чувствам някой с М", след което започват да налучкват.

А иначе точно и аз това исках да кажа. Че със седене не става работата, колкото и да ми разправят.

On 4/4/2012 at 9:48 AM, Psihara^^ said:

Кой го разправя това?! Само курвите седят и им се случват работи. На тюфлеци без пари като нас НЕ става с чакане.. ;)

Виж, че и нетруут го каза.

Нетруут каза какво да правиш по време на ебането, а не как да си го уредиш. Ти хич не обичаш да вникваш в мисълта на хората. Може би там ти е проблема. Ти си буквалист.

On 4/4/2012 at 9:55 AM, Psihara^^ said:

Нетруут каза какво да правиш по време на ебането, а не как да си го уредиш. Ти хич не обичаш да вникваш в мисълта на хората. Може би там ти е проблема. Ти си буквалист.

Много ясно, че съм буквалист. Само дето ти си буквалиста, а не аз. Ти си дори още по-зле от буквалист, защото намираш в думите на хората смисъл, който те не са вложили.

On 4/4/2012 at 9:39 AM, blair.waldorf said:

а може просто Марк/Иван да не е в залата, а да седи отпред пред вратата. И просто да трябва някой да го извика или да му подскаже да влезе в залата, и хоп - воала, вече имаме Марк/Иван ;)

On 4/4/2012 at 10:51 AM, w00x said:

Ти си дори още по-зле от буквалист, защото намираш в думите на хората смисъл, който те не са вложили.

thinking outside the box, му казвам аз на това. И мисля, че всеки трябва да го прави ;)

Все едно слушам разговор на маса след 3тата ракия като го чета това :) Само чакам някой да изтърси сега "абе ти мен уважаваш ли ме или се ебаваш само"

On 4/4/2012 at 10:53 AM, __smirnoff__ said:

thinking outside the box, му казвам аз на това. И мисля, че всеки трябва да го прави ;)

Не можеш да мислиш извън границите на нормалното, когато тълкуваш казаното от някой. Тогава не е thinking outside of the box, а измишльотини и нагласистики.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...