Jump to content
BulForum.com

blair.waldorf

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

About blair.waldorf

 • Rank
  Член
 1. Sci Fi = на фантастика, нали? Ей такова
 2. Здравейте, може ли някой да ми препоръча хубава книга - фантастика, но не класика, а нещо ново на пазара. Трябва ми за подарък на човек, който много чете фантастика, но аз самата нищо не разбирам.
 3. За мен е малко странно, че и тук, и в темата за Филми толкова учестено обсъждате филм, чиято премиера беше през март, което пък от своя страна беше преди 3 месеца. Много съм учудена... Както и да е, филмът е много готин за жанра си. Малко е налудничаво да се търси историческа достоверност в подобен филм, напомня ми как гледах Помпей и до мен имаше две глуповати тийнейджърки и едната каза : "Ей това, хем кино гледаш, хем се образоваш по история"... Такъв филм за мен е единствено и само Batman Returns, чиято уникална атмосфера и прекрасна режисьорска работа на Тим Бъртън го нареждат мн
 4. Някой да знае за по-евтин вариант на това чудо : https://www.youtube.com/watch?v=u4EDlxqLfVY Много искам да си взема, но нещо ми се струва скъпо, особено като има голям шанс да ми омръзне за седмица. Някой има ли опит с подобна джаджа?
 5. Наистина не искам да критикувам, а още по-малко да звучи като заяждане, но имам един въпрос, защото вече исключително често ставам свидетел на това явление - хората да пишат дните от седмицата с главна буква. Предполагам, че се дължи на факта, че в английския се пишат така и предполагам ,яе като работиш основно на английски си внушаваш, че така правилно. Но все пак в немския, примерно, всички съществителни се пишат с голяма буква, доколкото знам, надявам се да не стане един ден и това толкова масово....
 6. Каста е брутален, но филмът поне според мен беше много муден и доста скучен. Напомни ми на http://www.imdb.com/title/tt1206543/, при който каста също беше страхотен, но филмът, поне според мен, не струваше! Много, много силно препоръчвам този филм на всички : http://www.imdb.com/title/tt1588358/
 7. 99% от подобно изглеждащи обяви са fake.Като се обадиш ще ти кажат, че ТЪЪЪКМО са го взели, но видиш ли агентът за късмет имал друг подобен наум, та ако искаш да го видиш. Само дето в последствие те водят в някоя дупка и започват да ти обясняват как за толкова пари, колкото си готов да дадеш, по-добре няма да намериш.
 8. В кой квартал живееш в София? В Пловдив наемите също са доста високи, хубаво жилище в центъра е над 500 лв.Как са нещата в София?
 9. По-добре да беше запазил в secret, че си бил в secrets
 10. Не искам да си представям къде си бил, за да звучат изобщо поздрави.
 11. Ще отсекат над 50 дървета с този "ремонт". Тези дървета са по над 100 години. Щели да посадят 200. Ще минат 50 години, докато тези 200 се превърнат в истински дървета. Паркинг в този район? Кой по-точно ще го ползва? Момчетата, които ходят на фитнес в Симфония и тези, които работят в Общинския съвет (екс Кино Синемакс)??? Та за тези 100 души е всичко??? При положение, че точно в този район има много свободни места за паркиране! Просто някой май иска да усвои едни пари. Жалко.
 12. Някой да знае къде в Пловдив продават плочи?
 13. Доста великодушно от твоя страна!!! Disconnect (2012)
 14. От номинираните или по принцип? Странно! Какво точно квалифицираш като преиграване?
×
×
 • Create New...