Jump to content
BulForum.com

blair.waldorf

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

About blair.waldorf

 • Rank
  Член
 1. Sci Fi = на фантастика, нали? Ей такова
 2. Здравейте, може ли някой да ми препоръча хубава книга - фантастика, но не класика, а нещо ново на пазара. Трябва ми за подарък на човек, който много чете фантастика, но аз самата нищо не разбирам.
 3. Някой да знае за по-евтин вариант на това чудо : https://www.youtube.com/watch?v=u4EDlxqLfVY Много искам да си взема, но нещо ми се струва скъпо, особено като има голям шанс да ми омръзне за седмица. Някой има ли опит с подобна джаджа?
 4. Каста е брутален, но филмът поне според мен беше много муден и доста скучен. Напомни ми на http://www.imdb.com/title/tt1206543/, при който каста също беше страхотен, но филмът, поне според мен, не струваше! Много, много силно препоръчвам този филм на всички : http://www.imdb.com/title/tt1588358/
 5. Някой да знае къде в Пловдив продават плочи?
 6. Доста великодушно от твоя страна!!! Disconnect (2012)
 7. От номинираните или по принцип? Странно! Какво точно квалифицираш като преиграване?
 8. Защото не заслужава или защото от Академията са малоумни? p.s. The.Way.Way.Back
 9. The best offer - 8/10 (феноменален джефри ръш) Jagten - 8/10 the wolf of wall street 10/10
 10. дали някой не може да се сети за една поредница от предаваня за нощния живот по света, за клубове, барове и тн. излъчваха я едно време по national geo или по discovery...
 11. Препоръчвам на всички, които не са го гледали - http://www.imdb.com/title/tt1474684/ Уникален брит сериал, изключителна игра на Idris Elba, много добър OST!!!
 12. Някой може ли да ме насочи към магазин в ПЛОВДИВ, откъдето мога да закупя багажник за седан за 2 велосипеда. Намирам само за 1 или за 3!!!
×
×
 • Create New...