Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

w00x said:
И аз снощи бях подлъган от Section 8. Боза от всякъде.

Аз я мернах в РАРБГ и поне си спестих рейтинга :laughing:

SACRED 2 - FALLEN ANGEL e много обещаваща. Което е по-сладко - има кооп мулти :devil

Желаещи?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  RaptoR said:

SACRED 2 - FALLEN ANGEL e много обещаваща. Което е по-сладко - има кооп мулти :devil

Желаещи?

Врътнах я на сингъл , заслужава си играта и то доста , жалко , че сега нямам много време за игри иначе бих направил 1 кооп. Абе играй , няма да съжаляваш :)

RaptoR said:

Желаещи?

Ей ся ще я погледна и ако ми хареса ще ти пиша за един co-op.

Ей как ми се ходи на репетиция ама на втория китарист нещо китарата му се базика... Настройката и била трудна понеже е с флайтроус или нещо от отя сорт не ги разбирам мн :(

Curunir said:
Бях те преценил като по-интелигентен човек :(

А, ти си интелигентно момче и ако някой ден решиш да се простиш с ограничения си начин на мислене, може би дори ще успееш да развиеш потенциала си....

Ебаси и metal сватбата! Бахти густото! Вярно, в църквата доста се изкуших да удуша попа, особено и след като почнаха да припадат хора, а ония невъзмутимо си каканиже монотонните глупости... Ама и онуй мина. Една връзка, която се зароди пред очите ми (буквално), двама бивши съквартиранти вчера се ожениха, след като пролетта им се роди дъщеричка.

И не вярвах, че може, но факт - сватба, на която имаше точно една чалга песен (изглежда задължителния бял мерцедес), няколко хора и... Maiden, Nirvana, Metallica, Culture Shock, G'n'R, Deep Purple, Led Zeppelin и още тонове рок и метъл ;]

Една вечер почивка и отивам да се лекувам из планините.

Не знам, просто вече дискусиите с теб не ми вървят, почваш да се превръщаш във втори Овърман, а това е ужасна гледка острани. Може и аз да си въобразявам, не знам. Дано.

Проблемът и разочарованието ми конкретно от последния ти голям пост е, че се впиваш в думи и отказваш да разбереш цялостната идея, подхвърляш примери и доводи, заключени между 5 думи, а аз говоря за цялостнен дух и насока, после идваш и пак ме наричаш тесногръд... Не знам, не знам :D

w00x said:
Ей ся ще я погледна и ако ми хареса ще ти пиша за един co-op.

Ето го моя идиот - INQUISITOR

Ще направя тема в раздела за игри (ако вече няма такава) да не спамим тука. Който желае може да чете там. Ще е весело да се съберем. Да се има предвид - даунлоуд 20 ГБ, инсталация още толкова. Ако някой ше опъва да каже, че да сийдвам в Замунда.

Curunir said:
Не знам, просто вече дискусиите с теб не ми вървят, почваш да се превръщаш във втори Овърман, а това е ужасна гледка острани. Може и аз да си въобразявам, не знам. Дано.

Проблемът и разочарованието ми конкретно от последния ти голям пост е, че се впиваш в думи и отказваш да разбереш цялостната идея, подхвърляш примери и доводи, заключени между 5 думи, а аз говоря за цялостнен дух и насока, после идваш и пак ме наричаш тесногръд... Не знам, не знам :D

Надценяваш ме твърде много! Един е Овърман и никой не може да му бъде равен! ;)

Проблемът ти не е там, повярвай ми! Проблемът ти е в това, че с пет думи (може би)се опитваш да кажеш нещо относно материя която: А - Не ти е ясна. Б - Не може да бъде обхваната с пет думи. (опитът ти да го направиш, показва, че вариант А е по-вероятен в този случай)

Ако те мързи да пишеш големи постове, а мислиш, че от малък такъв ще останеш не разбран - просто не го прави! (аз поне постъпвам точно така) Не можеш да очакваш, че някой тук ще ти прочете мислите така, че в обръщение влизат само нещата които си писал (в дадения случай - глупостите)

В този случай съм абсолютно сериозен (да не повярваш) и ти ги пиша тези неща без капка ирония....

RaptoR said:

Ще направя тема в раздела за игри (ако вече няма такава) да не спамим тука. Който желае може да чете там. Ще е весело да се съберем. Да се има предвид - даунлоуд 20 ГБ, инсталация още толкова. Ако някой ше опъва да каже, че да сийдвам в Замунда.

Давай сийда...

ov3rm4n said:
Казвам, че не можеш да очакваш свещенк да не ти каже, че близките ти са пострадали, защото така е била божията воля, тя била такава защото това и това и така... не казвам абсолютно нищо за това дали е прав или не е прав и дали говори пълни глупости или не. Схващаш ли? Това НЕ е изцепка на висшЕ духовно лице. Това е НОРМАЛНАТА реакция на духовното лице.

На сдухано и тотално изкукало духовно лице, да. Ето за това казвам. Можеше и по-различно да подходи но реши да прибегне до спекулации и размахване на пръст. Не казвам че е в разрез с нещо, казвам че не съм съгласен с начина който е избрал.

ov3rm4n said:
Нормално е да го каже, ДЛЪЖЕН е да го каже. Иначе не би бил висш църковен свещенослужител.

Не, не е ДЛЪЖЕН да го каже, и не може да ни кара да тръгваме на кръстоносен поход срещу "неверниците" само защото са направили нещо а останалите от нас е трабвало да ги спрем. Има повече от една религия в тази държава а има и атеисти. Неговите разбирания биха били адекватни преди 500 години но не и днес.

Минава ми през главата, че мразя ПУ и разни други роднини, които споменавам !

gado said:
Надценяваш ме твърде много! Един е Овърман и никой не може да му бъде равен! ;)

Проблемът ти не е там, повярвай ми! Проблемът ти е в това, че с пет думи (може би)се опитваш да кажеш нещо относно материя която: А - Не ти е ясна. Б - Не може да бъде обхваната с пет думи. (опитът ти да го направиш, показва, че вариант А е по-вероятен в този случай)

Ако те мързи да пишеш големи постове, а мислиш, че от малък такъв ще останеш не разбран - просто не го прави! (аз поне постъпвам точно така) Не можеш да очакваш, че някой тук ще ти прочете мислите така, че в обръщение влизат само нещата които си писал (в дадения случай - глупостите)

В този случай съм абсолютно сериозен (да не повярваш) и ти ги пиша тези неща без капка ирония....

Ти постъпваш така, но има една величина, която се нарича EFFORT ZONE. Тя измерва големината на поста, който бих си дал зор да прочета и времето, което бих му отделил, както и с какво той евентуално ще ме развесели, просветли или информира. Този пост се намира в интернет... на форум... т.е. effort zone-а ми спада драстично. Или се изразяваш в 5 реда, или не те чета.

Curunir said:
Ти постъпваш така, но има една величина, която се нарича EFFORT ZONE. Тя измерва големината на поста, който бих си дал зор да прочета и времето, което бих му отделил, както и с какво той евентуално ще ме развесели, просветли или информира. Този пост се намира в интернет... на форум... т.е. effort zone-а ми спада драстично. Или се изразяваш в 5 реда, или не те чета.

При което самоотвержено си правя секуро и евентуално си отварям бира! Както сам каза, намираме се в интернет ;)

kotora said:
Оха как се наядох :) Кюфтенца и пържени катрофи радост за душата :)

Иди сега да се изакаш и после ела да споделиш впечатления.....

djadomraz said:
Има повече от една религия в тази държава а има и атеисти. Неговите разбирания биха били адекватни преди 500 години но не и днес.

А, да си дойдем на думата... когато недоволстваш от виещите по минаретата ходжи - има само една религия в тази държава и тя е християнската... Когато не ти харесва какво казва попа - ааа, то има повече от една религия в тази държава... :laughing:

Неговите разбирания са винаги адекватни в контекста на положението му на духовен водач на православните християни. И преди 500 години, и днес са, а и след 500 години ще бъдат. На тези разбирания се е построила, градила, оцеляла, продължава да оцелява религията. А покрай нея и благодарение на нея, през едни не лек период от историята ни - и ние като народ.

Ще ти дам пример за сдухан и неадекватен свещеник - игумена на Дряновския (май беше) манастир, който след запой с местни хъшлаци в манастира, запали манастира и тръгна да бяга с джипа си... Или Дим Дуков, който реши да се прави на монах... Или не помня вече кой от митрополитите - който се свалял на чужденци и полюбвал млади послушници от епархията си. Или "отец" Боян Саръев, запопен кадър на ДС, който използва фондацията си за контрабанда на гориво... и в ламтежа си за светска слава и облаги тръгна да става политик и кмет. Та трябваше дядо Николай да го сложи на мястото му след като се самозабрави... Разреши му да става кмет, но ако се разпопи и го направи като светско лице. Естествено Боян Саръев си направи сметката и се отказа - кмет ще е четири години и после я има още лапане, я го отебали и край на папането... а като поп - фондациика, дарения, данъчни облекчения, туйцък-онуйцък... Примери за сдухани, тотално изперкали и уникално тъпи духовници има бол. Ето това е неадекватно поведение на духовен водач, което не подхожда нито на ролята им в обществото, нито на сана, нито на годините им.

Дядо Николай е адекватен и реагира по начин, който може да се очаква от един свещеник, особено с неговия сан. Той е, който ще замести Н.П. Максим един ден.

Направи сам сравненията и разликата...

Курчо, кажи златен, колко реда смислен текст ти е ограничението на черепната кутийка? Да знам, та да ги надвишавам...

RaptoR said:

Дърпам вече. Още откакто писах.

ov3rm4n said:
А, да си дойдем на думата... когато недоволстваш от виещите по минаретата ходжи - има само една религия в тази държава и тя е християнската... Когато не ти харесва какво казва попа - ааа, то има повече от една религия в тази държава... :laughing:

Неговите разбирания са винаги адекватни в контекста на положението му на духовен водач на православните християни. И преди 500 години, и днес са, а и след 500 години ще бъдат. На тези разбирания се е построила, градила, оцеляла, продължава да оцелява религията. А покрай нея и благодарение на нея, през едни не лек период от историята ни - и ние като народ.

Ще ти дам пример за сдухан и неадекватен свещеник - игумена на Дряновския (май беше) манастир, който след запой с местни хъшлаци в манастира, запали манастира и тръгна да бяга с джипа си... Или Дим Дуков, който реши да се прави на монах... Или не помня вече кой от митрополитите - който се свалял на чужденци и полюбвал млади послушници от епархията си. Или "отец" Боян Саръев, запопен кадър на ДС, който използва фондацията си за контрабанда на гориво... и в ламетежа си за светска слава и облаги тръгна да става политик и кмет. Примери за сдухани, тотално изперкали и уникално тъпи духовници има бол. Ето това е неадекватно поведение на духовен водач, което не подхожда нито на ролята им в обществото, нито на сана, нито на годините им.

Дядо Николай е адекватен и реагира по начин, който може да се очаква от един свещеник, особено с неговия сан. Той е, който ще замести Н.П. Максим един ден.

Направи сам сравненията и разликата...

Аз недоволствам от виещите ходжи не защото има само една религия християнската, а защото не искам да го слушам... Да си вие на тези дето си душат чорапите и удрят глава в пода в джамията, но не и на хората по улиците! Също така недоволствам и от тоя духовен водач, който гледа да извлече популярност използвайки чуждото нещастие! Ако след смъртта на някой мой близък някой размаха пръст и твърди че едва ли не си го е заслужил, поради каквато и да е причина с най-голямо удоволствие и без капка угризение бих му размазал физиономията...

Щеше да е вярно, че иска да извлече популярност, ако беше свикал пресконференция и беше дръпнал една лекция пред журналята. Или ако беше приел да ходи от телевзия в телевизия и да говори за това... Не знам така да е станало... Журналистите са го потърсили и са поискали мнението му. И той го е дал. Това е. Още повече - едва ли с такова изказване ще привлече популярност - очевидно е каква е реакцията на хората. В момента едва ли има по-непопулярна личност от него в държавата. Така че това е последното в което може да го обвиниш. По-скоро реакцията му е откровена и лишена от всякаква мисъл за каквито и да било облаги проява на вярата му.

И така да е според мен не е правилно... Представи си следната ситуация утре го блъска кола и загива и аз или някой друг давам изявление, че това е станало, защото е бил грешен и бог го е наказал... Правилно ли ще е?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...