Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 12/19/2013 at 3:07 PM, Antares said:

И все пак - не го правете :)

Стига си пускал такива неща, че като онова с биткой-на, щях да ги пробвам и двете.

Ако не ги беше пуснал ти, щях да ги екзекютна отма за теста.

Какво щеше да се случи ако ги бях написал и двете?

Сега съм решил да науча терминал командите на МАК-а, че иначе е голямо дърво.

On 12/19/2013 at 3:55 PM, djadomraz said:

То май единствения друг с МАС от целия форум е Ангел

Аз щях да го напиша ако нямах съмнения за истинността му.

On 12/19/2013 at 4:50 PM, kotora said:

Сотбисе ето ти за 740М инфо ;) Ето ти и за радеона направо :D

Ако мислиш, че ми помагаш, си далеч от истината. Тази информация не ми върши никаква работа. Плюс това това вече съм го чел :).

А и май модела със 7670 отпадна, защото го няма наличност в Пловдив, а само в Технополис Младост, а току-що ми казаха, че чак след Нова година щели да пращат стоки помежду си магазините...

Утре тегля чоп и каквото стане :).

On 12/19/2013 at 4:56 PM, w00x said:

Какво щеше да се случи ако ги бях написал и двете?

Първата щеше да ти затрие системния дял на диска. Втората... не съм съвсем сигурен май щеше да ти омеша дисковете

On 12/19/2013 at 4:56 PM, w00x said:

Сега съм решил да науча терминал командите на МАК-а, че иначе е голямо дърво.

Поддържам линукски системи от около четири години и не съм сигурен дали знам и 10% от командите на shell-a...

On 12/19/2013 at 5:05 PM, Antares said:

Първата щеше да ти затрие системния дял на диска. Втората... не съм съвсем сигурен май щеше да ти омеша дисковете

Поддържам линукски системи от около четири години и не съм сигурен дали знам и 10% от командите на shell-a...

Аз няма да науча всичките, но все трябва да се започне от някъде. :)

нямам представа какво да ги правя 

имам ги от сигурно 2-3 години когато се копаеха с обикновен компУтар 

прочетох случайно преди 10тина дни че били по 1200$ и реших да вида дали ми стоят още във виртуалният портфейл без да разчитам че са там , ама бяха , днеска видях че са 480$ кво да ги правя ? 

On 12/19/2013 at 5:26 PM, zlobil said:

нямам представа какво да ги правя 

имам ги от сигурно 2-3 години когато се копаеха с обикновен компУтар 

прочетох случайно преди 10тина дни че били по 1200$ и реших да вида дали ми стоят още във виртуалният портфейл без да разчитам че са там , ама бяха , днеска видях че са 480$ кво да ги правя ? 

Регистрирай се в bitcoin.de и ги сурни. И не са 470$, а 500 евра. :)

Изчакай малко - пак ще се вдигнат фо към 1000$ и тогава пускай да се продадат.

On 12/19/2013 at 3:47 PM, djadomraz said:

Опитваш се да избъзикаш дедо си, а? :) Само дето дедо ти не е толкова юзър и е наясно с терминала и командите в него... за съжаление защото синтаксиса на баш скриптовете е измислен от някой луд гений с цел тормоз над идните поколения. Особенно стринговите операции.

Не. Просто така го каза, като че ли всеки 2 във форума е макбук и ще си ги омажат. А сигурно са 10-на човека общо с такава машина :)

On 12/19/2013 at 6:04 PM, mIRCata said:

Изчакай малко - пак ще се вдигнат фо към 1000$ и тогава пускай да се продадат.

То надеждата е хубаво нещо, казват, че умирала последна. Иначе ако вместо да се върне към $1000 вземе, че падне до $100, ко праим? :lol:

On 12/19/2013 at 4:09 PM, Sothbiss said:

HP Pavilion 15-n002eu

ACER E1-570G-33214G1TMNKK

HP PAVILION G6-2302EU

Общо взето чуденето ми е само и единствено покрай видео картата. Останалото е кажи-речи еднакво. Топлапът ще се ползва И за игри, защото сегашния ми HP650 с вградено интелско HD2000 не става за нищо, отделно че и брат ми го взе извън България :).

Така и не успях да разбера тази 740м със 128 или 64 бита е. Некомпетентните идиоти от Техномаркет не ми дадоха отговор. Търсих в нетЯ за конкретния модел, но не намерих. Първото HP ме блазни с едната година повече гаранция, а и 8670m не е лоша карта от това, което четох (тя със сигурност е 64 бита). Третия лаптоп (или второ HP) ме дърпа с цената си, а и с това че има 7670m, която скоро може да се окаже най-бързата от трите карти, ако АМД пуснат на пазара MANTLE, а тази технология ми вдъхва много надежда и за момента ще е с поддръжка на седма серия на ати и новата R-серия. За 8-ма нищо се не чува.

Та... надявам се разбирате зора. Накрая ще тегля чоп, еВал съм го...

Няма чудене. 2та лаптопа са HP. Взимай третия :)

PS: Разделителната способност и на 3те е мега зле. За визията няма да коментирам - то за тази цена...

On 12/19/2013 at 6:18 PM, Godfather said:

То надеждата е хубаво нещо, казват, че умирала последна. Иначе ако вместо да се върне към $1000 вземе, че падне до $100, ко праим? :lol:

И ти си прав. Негови са си, да си ги прави квото иска.

глейте внимателно днес кой ша ви полазва.

трябва да е добър и богат, тъй че секви мижитурки дет ви се пишат приятели внимателно ги игнорирайте и ги дръжте на вратата, докът дойде некой добър мултимильонер.

чай малко. добър+богат?! е, па, нали тия с парите са все от уошите, бре?!

Дойде ми Kindle Fire HD-то. За 99 Паунда си беше направо bargain! На пръв поглед, таблетът е невероятен. Тези дни следва рисковата операция по превръщането му в Android Tablet. 

Стискайте палци да не го брикна!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...