Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 1/13/2012 at 8:36 AM, vinyl_master said:

Ангеле, май наистина ти се очертава един тежък ден. Вземи излез от форума малко, може и да ти се оправи деня :D

То за друго. Още с отварянето на очите.

Аз във форума се разтоварвам.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 1/13/2012 at 8:32 AM, w00x said:

Губи ти се основната идея нещо..

Ти защо не се спреш да отговаряш след всеки пост. Остави хората да се пошегуват малко и ще им омръзне. Ама като отговаряш постоянно, даваш още поводи да те хранят. :rolleyes:

On 1/13/2012 at 8:39 AM, charmock said:

Ти защо не се спреш да отговаряш след всеки пост. Остави хората да се пошегуват малко и ще им омръзне. Ама като отговаряш постоянно, даваш още поводи да те хранят. :rolleyes:

Защото иначе си вярват. Аз щото повярвах, че те могат да ме хранят се отпуснах и отслабнах 5кг за 3 месеца.

Ангел? Хубав гъз?! Тоя тюфлек?! До ген било?! ХА;ХАКР ЙВ45Х ЙКВ4Х5 ЙК4 Х5КЙАХХАХАХАХАХХА

А4В5 Х

АВ45Х АК4В5Х КЙАВ4Х5КЙАВ4К5 4КЙ5ХАКВ45Х КАВ4Х5 КАВ4Х5 КАВ4 К5ЙАХАХАХАХАХАХХАХ Й5 ХВ4АК5Х АХАХАХХА

On 1/13/2012 at 8:43 AM, Psihara^^ said:

Ангел? Хубав гъз?! Тоя тюфлек?! До ген било?! ХА;ХАКР ЙВ45Х ЙКВ4Х5 ЙК4 Х5КЙАХХАХАХАХАХХА

А4В5 Х

АВ45Х АК4В5Х КЙАВ4Х5КЙАВ4К5 4КЙ5ХАКВ45Х КАВ4Х5 КАВ4Х5 КАВ4 К5ЙАХАХАХАХАХАХХАХ Й5 ХВ4АК5Х АХАХАХХА

1. Ти пък кво разбираш.

2. Казах, че ще е по-хубав от тия дето той е виждал. Не четеш. Ама ти си енженер, простено ти е.

On 1/13/2012 at 8:22 AM, w00x said:

Завидни познания по дамско бельо и аксесоари. А се правиш на пещерняк....

Женен съм, от там ги разбирам тия неща. И кой ти каза, че пещернячките ходят само с кални ботуши и термо-бельо? laughing.gif

И си личи, че се разтоварваш във форума, вместо в кенефа...

On 1/13/2012 at 8:45 AM, w00x said:

1. Ти пък кво разбираш.

2. Казах, че ще е по-хубав от тия дето той е виждал. Не четеш. Ама ти си енженер, простено ти е.

О! Жалък опит за сарказъм? Инженер съм, спокс. И напротив. Точно, защото прочетох, реагирах така. Защото, най-малкото, е виждал моя гъз, а той е поне 100 пъти по-хубав от твоя. Сещаш ли се всезнайко?

И аз какво разбирам? Разбирам достатъчно, че да знам, че ти не можеш да клекнеш 100 пъти със собственото си тегло, какво ли остава да имаш хубав гъз. Да та е*а в гугъла.

On 1/13/2012 at 8:50 AM, Grimjaur said:

Женен съм, от там ги разбирам тия неща. И кой ти каза, че пещернячките ходят само с кални ботуши и термо-бельо? laughing.gif

И си личи, че се разтоварваш във форума, вместо в кенефа...

Оправдания има винаги.

Аз разтоварвам няколко различни товара. Малко по-сложно съм устроен явно.

On 1/13/2012 at 8:56 AM, Psihara^^ said:

О! Жалък опит за сарказъм? Инженер съм, спокс. И напротив. Точно, защото прочетох, реагирах така. Защото, най-малкото, е виждал моя гъз, а той е поне 100 пъти по-хубав от твоя. Сещаш ли се всезнайко?

Жалък? Щом си разбрал, че е сарказъм, значи е успешен. Това, как ти го оценяваш, няма значение.

Под "виждам" имах нещо друго предвид. Сещаш ли се, всезнайко.

How do you like THEM apples?

И научи пунктоацията докато аз работя над правописа на диалектни и рядко срещани думи. Не ти отива на претенциите. Че думите и с леки правописни грешки си запазват значението, но изреченията без пунктоация се променят коренно.

Нямам НИТО една грешна запетайка в изречението. НИТО една. Наистина си жалък, когато си във форума.

Точно, защото (задължителна запетайка) прочетох, реагирах (вметнато изречение) така. Защото, най-малкото (обстоятелствено пояснение оградено от запетайки), е (вметнато изречение) виждал моя гъз, а (задължителна запетайка) той е поне 100 пъти по-хубав от твоя.

Когато си тъп, поне си си тъп.

On 1/13/2012 at 9:02 AM, w00x said:

без пунктоация се променят коренно.

ПунктУация.

Ред. Ангеле, сложи препинателните знаци.

Анален не може орален.

On 1/13/2012 at 8:31 AM, DON_CHEFO said:

Душичката ми страда ебаси :D

Вчера за пореден път гледах дарц и обзора на Дакар по никое време...2 кратния шампион по дарц отпадна, а преди това се представяше все едно машина хвърля стрелите.

Хамърите пък се изпотрошиха и гадните Мини-та водят. Камаз и те са начело :(. Само при моторите има интрига.

за дарца се ебавам(никога не съм го гледил)

Тони Горилата отпадна?!

On 1/13/2012 at 9:05 AM, Psihara^^ said:

Нямам НИТО една грешна запетайка в изречението. НИТО една. Наистина си жалък, когато си във форума.

Точно, защото (задължителна запетайка) прочетох, реагирах (вметнато изречение) така. Защото, най-малкото (обстоятелствено пояснение оградено от запетайки), е (вметнато изречение) виждал моя гъз, а (задължителна запетайка) той е поне 100 пъти по-хубав от твоя.

Когато си тъп, поне си си тъп.

:D Ама ти не си написал само това изречение в тоя същия пост бе ИВАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

Сещаш ли се (тук не съм сложил запетайка, защото не се обръщам към теб като одушевен предмет) всезнайко?

И аз какво разбирам? Разбирам достатъчно, (вметнато + задълже) че да знам, (вметнато + задълже) че ти не можеш да клекнеш 100 пъти със собственото си тегло, (сложил съм, за да ти отделя идиотизма) какво ли остава да имаш хубав гъз. Да та е*а в гугъла.

К'во стана?

Жалък си, определено.

Нека изместим спора към други жалки същества.

Хората от казармата - ЗА ПОООООООООЧЕСТ!

Аааа. Той искал да бъде язвителен. Неодушевен предмет съм бил. :D :D

Обясняваш се като женичка. Нищо чудно, че Гримджаура ти е "виждал" задника.

Начи пичуйе... начи в началото беше ОК, ама начи 5-6 страници да правите едно и също... малко омръзва начи. Единствено гадо е още на ниво, тъй като той е мастЕр жадай. :love

Знаех си, че имаш афинитет към Гадо. Време е да те върна в подписа. :lol:

On 1/13/2012 at 9:22 AM, w00x said:

Обясняваш се като женичка.

Не мога да повярвам, че си вкара такъв автогол. :lol:

On 1/13/2012 at 9:26 AM, Psihara^^ said:

Не мога да повярвам, че си вкара такъв автогол. :lol:

Аз се обяснявам умерено и когато има смисъл. Ти се обясняваше като женичка без да има смисъл. Дори си и измисляше невалидни оправдания - като женичка.

On 1/13/2012 at 9:29 AM, w00x said:

Аз се обяснявам умерено и когато има смисъл. Ти се обясняваше като женичка без да има смисъл. Дори си и измисляше невалидни оправдания - като женичка.

:lol: Добре. Вече съм женичка. Да видим кога ша лапаш на мама клитора..

On 1/13/2012 at 9:31 AM, Psihara^^ said:

:lol: Добре. Вече съм женичка. Да видим кога ша лапаш на мама клитора..

Ауу. Не с лошото.

1. Това, че си се провъзгласил за женичка, не те прави женичка.

2. Това, че си женичка, не означава, че си мой тип.

On 1/13/2012 at 8:45 AM, w00x said:

Айдеее..., и на инженер взе да обижда.... Абре, момък... ти на ясно ли си, че от по-активно пишещите тук, единици са тези които имат правото да обиждат на инженер!? Останалите могат само да подострят моливите на инженерчетата и то само след дадено в писмена форма позволение.

П.п. Ти като си пишеш на компютъра не натискаш ли копчетата, бре, батювото? Щот той спелчека си е автоматичен и със сигурност имаш инсталирано подобно нещо на машинката си, така, че.... айде молим!

On 1/13/2012 at 9:17 AM, Psihara^^ said:

Жалък си, определено.

Нека изместим спора към други жалки същества.

Хората от казармата - ЗА ПОООООООООЧЕСТ!

Мммм..., тоя път не ти се получи, честно! Опитай пак, ама с повече страст, пък аз обещавам да се направя на тролнат.

П.п. Не, че нещо..., ама едно от тия жалки същества успя само с три простички думи (нъл са сеш' - Кво прайш бе, Иване?...)успя така да те тролне, че после ти в продължение на месец поне, плюеше жаби и гущери като ти се припомняше случката... Тъй, че марш в строя... и попивай акъл от по-умните.

On 1/13/2012 at 9:27 AM, Sothbiss said:

ЗА ГАДО САМО ДОБРО ИЛИ НИЩО!!!!!!!!!!1111111

http://www.youtube.com/watch?v=CLEtGRUrtJo

:laughing:

Аааалелуя, братко....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...