Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Има много ненормален народ, ей! Днес видях една рядко малоумна гледка в така известното пазарджишко село Братаница. Някакъв аграр с Москвич осмак беше качил върху багажника на покрива един питбул... и си шпореше най-невъзмутимо... Кучето беше вързано единствено с една верига през нашийника, която беше стегната с тел към към пръчките на багажника и се шматкаше насам-натам по покривът в ДВИЖЕНИЕ. Най интересното е, че май му харесваше, щото помахваше с опашка и се оглеждаше с доста голямо любопитство :tongue

On 1/9/2012 at 8:31 PM, Grimjaur said:

Гадине, мани го моя край, ония там не са ора...пофали са ко стаа с копчиту

Копчето, Танасе, се оказа най-сложният елемент за намиране... Хем да е компактно, хем да е абсолютно влагоизолирано... сега мисля върху някои алтернативи, щото оригиналната система за включване просто няма как да се запази като такава...

Абе, ако е чак такъв проблем, един обикновен прекъсвач в силиконов маркуч, капсулован и тва е...ся няма ко да се мъдри...

On 1/9/2012 at 8:30 PM, gado said:

Има много ненормален народ, ей! Днес видях една рядко малоумна гледка в така известното пазарджишко село Братаница. Някакъв аграр с Москвич осмак беше качил върху багажника на покрива един питбул... и си шпореше най-невъзмутимо... Кучето беше вързано единствено с една верига през нашийника, която беше стегната с тел към към пръчките на багажника и се шматкаше насам-натам по покривът в ДВИЖЕНИЕ. Най интересното е, че май му харесваше, щото помахваше с опашка и се оглеждаше с доста голямо любопитство :tongue

:Facepalm: Тоя е бил гений направо :f1:

Да, или все едно аз да тръгна да пиша за древните беси, тяхната столица Бесапара и наследника й - Пазарджик...

Добро утро

http://www.youtube.com/watch?v=N8i5NLyXZdc

Еееее. Супер. Толкова време се мъча да намеря тази песен. Ама нито певеца нито името и знаех. Много мерсаж.

On 1/10/2012 at 8:22 AM, mIRCata said:

Еееее. Супер. Толкова време се мъча да намеря тази песен. Ама нито певеца нито името и знаех. Много мерсаж.

Ам'чи питай старото за такива класики, бре! На ти още едно от този бичим.

http://www.youtube.com/watch?v=39lizUf71VY&feature=related

On 1/10/2012 at 1:18 PM, gado said:

Все едно пък младото не ги е слушало. Айде молим... Няма да се обиждаме ся.

On 1/10/2012 at 1:18 PM, gado said:

Как да питам, като не го знам кой е? :)))

Добре питам, пък ако някой се сети( знам, че има тема, ама на мен този въпрос ми минава през главата)

В песента се пееше от сорта :"bow down to me and I'll be your slave", или пък им искаше да си продадат душата ли - май е на Алис Купър, изживяваше се като дявола или от сорта, ама не съм сигурен. Та някой ако се сеща за такава метъл/рок песен с този текс да я каже или да даде линк към клипа>

On 1/10/2012 at 1:26 PM, w00x said:

Все едно пък младото не ги е слушало. Айде молим... Няма да се обиждаме ся.

Апффф...., аре у лео...

On 1/10/2012 at 7:10 PM, Godfather said:

Трябва да сложим нова точка в правилата на форума - не спори с вокса, форумния трол, така само го храниш безплатно. :lol:

Това сега просто ей така ли ти хрумна? От нищото? Защото не виждам спор в случая?

Бах маа му...имам чувството , че дебнеш 24/7 кога някой ще напише нещо за тебе, за да отговориш на секундата - много си добър...:lol:

On 1/10/2012 at 7:14 PM, w00x said:

Това сега просто ей така ли ти хрумна? От нищото? Защото не виждам спор в случая?

Така да бъде. Променяме го тогава на: не закачай вокса ... :lol:

On 1/10/2012 at 7:16 PM, Midex said:

Бах маа му...имам чувството , че дебнеш 24/7 кога някой ще напише нещо за тебе, за да отговориш на секундата - много си добър...:lol:

Съвпадение просто. Пък и съм си включил известяването като ме цитира някой и при REFRESH ми изскача прозорец.

On 1/10/2012 at 7:22 PM, Godfather said:

Така да бъде. Променяме го тогава на: не закачай вокса ... :lol:

Приемам.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...