Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 3/10/2010 at 3:27 PM, Ferante said:

А по темата за завръщането на Европа към ядрената енергетика - това е пълна глупост - нека даде пример :)

Вие какво мислите? :)

тук, тук и тук

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз щях да обясня на децата и за новите закони за защита на миграцията (идващи от ЕС), но ти се справи по-добре. Днес е модертно да си хейтър.

А добър вечер !

http://www.youtube.com/watch?v=7he0PtLrxcY

On 3/10/2010 at 3:19 PM, RaptoR said:

Стига бе! Отдавна е доказано, че колкото по-грозно пише човек, толкова по-интелигентен е laughing.gif

Стига бе! В такъв случай, на следващата среща държа да съм на председателското място - в качеството на най-Ентелегентния присъстваш...

Иначе по въпроса за ядрената енергия - Към този момент няма по-ефтина и чиста (на единица енергоносител)енергия!

Нямате шанс и двамата :laughing:

Апф... на 21 години си промених почерка. Щото лекциите си дори и аз не можех да ги разчитам... Ония ми почерк и от Мосад няма да могат да го дешифрират...

Драги дами и господа, ядрената енергетика е геополитика. Не е искане и можене, а и включване в много сложни корелационни отношения. Първия Ловец на РБ го знае много добре. Много добре се вгледайте и вие в имената на държавите и федерациите ползващи се от ядрена енергия. После разгледайте и гаранциите за техния суверенитет. След това да си припомним ситуацията на България и да премерим тежестта на едно такова навлизане в света на съвременните ядрени програми за граждански цели и произтичащите от това "колизии" с определени национални интереси на 3-ти страни.

Първия Ловец на републиката знае тези неща, не бъдете и вие ученички. Подадената ви близалка от захар винаги се плаща, въпрса е как и към кого.

А, че е най-евтиния, чист и ефикасен начин - не спорим въобще. Въпроса е кой може да си позволи тежестите произтичащи от реализацията на такива проекти (не финансовите, политическите).

On 3/10/2010 at 10:27 AM, pyroman said:

Мисля си че Йозо има двоен повод да черпи, след вчерашния ден. :)

Защо? Едното е, че няма последствия върху колата от падналия върху нея клон, другото? (предусещам, че това ще бъде добро) :tongue

On 3/11/2010 at 8:52 AM, host said:

Драги дами и господа, ядрената енергетика е геополитика. Не е искане и можене, а и включване в много сложни корелационни отношения. Първия Ловец на РБ го знае много добре. Много добре се вгледайте и вие в имената на държавите и федерациите ползващи се от ядрена енергия. После разгледайте и гаранциите за техния суверенитет. След това да си припомним ситуацията на България и да премерим тежестта на едно такова навлизане в света на съвременните ядрени програми за граждански цели и произтичащите от това "колизии" с определени национални интереси на 3-ти страни.

Първия Ловец на републиката знае тези неща, не бъдете и вие ученички. Подадената ви близалка от захар винаги се плаща, въпрса е как и към кого.

А, че е най-евтиния, чист и ефикасен начин - не спорим въобще. Въпроса е кой може да си позволи тежестите произтичащи от реализацията на такива проекти (не финансовите, политическите).

А ти знаеш това защото?(не се заяждам питам,стана ми интересно в каква насока са познанията ти)

А и по-добър вариант за стабилност от към енергетика или както по-простите казваме да ни стига тока е?

Много харесвам един лаф на моя учитлека по електротехника "ТЕЦ,ВЕЦ-лампи с газец"

On 3/11/2010 at 8:52 AM, host said:

Драги дами и господа, ядрената енергетика е геополитика.....

Като ти гледам аргументите и мнението... я ми кажи, ти да не би да виждаш някакъв вариант за енергийна независимост на България? ...Или може би бълнуваш за "девственост продадена на сметка"? Събуди се бре човек, по света има градове в които цялото население на страната ни би се поместило в една - две махали.... и дори държавите в които са тези градове са обвързани енергийно с някой друг.... Да не би, да си въобразяваш, че представляваме някакъв особен интерес като пазар за големите економики? На когото и да се наведем всеки ще ни клати яко!

Та, в този ред на мисли - Верно бе, да не би да те е осенила някоя гениална идея как да покажем среден пръс на всички...? (щото ако се наведем на запад, гъзът ни ще е подложен на исток..., картинката ще се повтори и ако се наведем в другата посока...)

On 3/11/2010 at 4:47 PM, gal4enceto said:

Защо? Едното е, че няма последствия върху колата от падналия върху нея клон, другото? (предусещам, че това ще бъде добро) :tongue

Първото е че има късмет клона да падне върху рендето, а не върху главата ми, щот точно тогава минавах от там и второто е това дето го каза :))

Ти каза нещо или само си отвори устата? Коя е държавата с най-добри връзки в Близкия Изток и Средиземноморска Африка в Европа? Коя държава има реална възможност за участие във всички трасета захранващи с газ Централна Европа? Коя държава е най-богата на питейни води и с благоприятно разположение на зони на оттичане (хидроел. проекти визирам)?

Коя е обаче държавата с най-слаба външна политка за последните 70 години в Европа, изключвайки Албания?

Много е гот да се правим на интересни пред всички с АЕЦ, нито технологията е наша, нито горивото, нито интереса. Само кадрите ни в областта са изкл. добре подготвени, поне в миналото е било така.

Такава ни е конюктурата, че трябва да се предлагаме на някой, имаме ли кой да ни изтъргува, както се очаква (с по-малкото зло) - мен много ме съмнява.

Ловеца на Републиката не иска от нас дори да мислим има ли по-малко зло, дори да не правим опити. Той директно цитира другаря Путин. Това което е добро за Русия е добро за България, това което е добро за Гоце е добро за Путин.

Всичко това е много лошо за нас, ако не в за друго поне да можехме сами да си избираме грешките, а не само да страдаме от чуждите.

Не всички можем, не всички искаме, но трябва да се опитваме да мислим. Длъжни сме.

btw като даваш пример с клатенето, ами ако тебе ти без значение точно колко ще те клатят, похвално. Не вярвам всички да са чак толкова възвишени духовно и пренебрегнали всекидневното реално цакане и надраснали го, просто защото не им дреме за него и предпочитат да са винаги по-прекарани.

Дам, признавам не е тук мястото. Пропаганда е дума която бих ти упоменал да не използваш по мой адрес ако ти е възможно.

Оф, хосте, малко теми ли има за политика, за да спамиш и тука с политическата (или антиполитическата) си пропаганда?! Първото - не всички ги вълнува мнението ти за Първанов и второ - в момента крещиш като откачалките дето обикалят по центъра - върви, крещи глупости, никой не му обръща внимание, изключае някой-друг скучаещ зевзек като Гадин, например.

Всъщност аз го прочетох просто нямам мнение което да изразя в момента... но е приятно разнообразие в тази тема да се прочете нещо по-различно от това кой къде се почесал (каквито глупости аз пиша редовно примерно)... или заяжданията с оскъдната дамска част на форума, която май вече я хвана липсата нещо само галя продължава да ни държи в течение не че някой и обръща особено внимание де :)

On 3/11/2010 at 8:16 PM, gado said:

Та, в този ред на мисли - Верно бе, да не би да те е осенила някоя гениална идея как да покажем среден пръс на всички...? (щото ако се наведем на запад, гъзът ни ще е подложен на исток..., картинката ще се повтори и ако се наведем в другата посока...)

Ахахахахаха Галине, оправи ми настроението :lol:

А за да върнем безметежността в тази тема...Някой да е забелязал нова грипна вълна? Че нещо от 1 седмица все усещам как аха-аха да се разболея, пия по едно-две прахчета против грип, закрепям се и след 2 дни пак със симптоми на простуда/грип (знам, че не е едно и също)?!

Да аз изкарах най-тежката хрема в живота си... хрема с главоболие досега не бях имал... и още не съм се оправил... днес нещо пък кашлям но и аз не се спрях 1-2 дни без да излизам че да се оправя докрай...

On 3/11/2010 at 9:05 PM, host said:

А за да върнем безметежността в тази тема...Някой да е забелязал нова грипна вълна? Че нещо от 1 седмица все усещам как аха-аха да се разболея, пия по едно-две прахчета против грип, закрепям се и след 2 дни пак със симптоми на простуда/грип (знам, че не е едно и също)?!

Има нещо такова и вчера и днеска нещо ми е едно такова леко отпаднало затова и снощи и в момента се наяждам здраво с чесън да отровя болестите :lol:

Даже днеска ще добавя и ракия + гръцко към лекарството :)

Минава ми през главата, че тва метеорологичните условия са най-шантавото нещо на тази планета. Някой да си спомня прочутите вече по цял свят оголени писти на Сайпръс по време на зимната олимпиада и хеликоптерите мъкнещи сняг от майната си?

Е, след всичките рекордни температури през януари и февруари, благодарение на същия този Ел Ниньо ето каква е картинката от Сайпръс днес в средата на март. Още толкова сняг се очаква до събота. Ако не друго поне ще покарам доволно ски като компенсация за идиотската ситуация през януари и февруари. :lol:

cypresssnowmarch.jpg

On 3/11/2010 at 9:05 PM, host said:
Някой да е забелязал нова грипна вълна? Че нещо от 1 седмица все усещам как аха-аха да се разболея, пия по едно-две прахчета против грип, закрепям се и след 2 дни пак със симптоми на простуда/грип (знам, че не е едно и също)?!
Дръж се, че аз втора седмица не мога да си оправя кашлицата... Седмица и половина лежа като парцал вкъщи...

И между другото мен ме фрасна в синусите и имах едно слабо, пасивно главоболие през цялото време, тук-таме избиваше към по-сериозно, та се наливах с аналгини...

On 3/11/2010 at 8:30 PM, host said:

Ти каза нещо или само си отвори устата? Коя е държавата с най-добри връзки в Близкия Изток и Средиземноморска Африка в Европа? Коя държава има реална възможност за участие във всички трасета захранващи с газ Централна Европа?

WTF !?! :blink: Кви връзки, кви пет лева и зряло брюкселско зеле, бе пич? Та, викаш от къде ще иде тази газ за централна Европа?
Коя държава е най-богата на питейни води и с благоприятно разположение на зони на оттичане (хидроел. проекти визирам)?

Ей ся ако вземеш и да визираш къде точно ще се ситуират тези хидроел. проекти - равен, няма да имаш ! Пък ако вземеш и да спретнеш една сметчица (ей така - на коляно), колко точно ще струват тези проекти, кои комшии ще са основно облагодетелствани от тях и аджеба - каква ще е ефективноста им... - направо си цар!

Не всички можем, не всички искаме, но трябва да се опитваме да мислим. Длъжни сме.

Браво! Одобрявам и ти пожелавам - Успех в начинанието!

btw като даваш пример с клатенето, ами ако тебе ти без значение точно колко ще те клатят, похвално. Не вярвам всички да са чак толкова възвишени духовно и пренебрегнали всекидневното реално цакане и надраснали го, просто защото не им дреме за него и предпочитат да са винаги по-прекарани.

Знам, че пак ще се направиш на не разбрал (а, може и наистина да не го схванеш), но както е казал народа - Има ли любов, е**нето е неизбежно.... Същественият момент е не колко ще те клатят, а дали ще ти предложат вазелин и целувка преди това ;)... Та, пак ще повторя - Ако те е връхлетяла някоя гениална идея как да покажем среден пръс на всички..., не се притеснявай да я споделиш.

... Пропаганда е дума която бих ти упоменал да не използваш по мой адрес ако ти е възможно.

Дам..., направо ме връщаш във времето. Тогава каква пропаганда имаше... ехейии... Все едно отново слушам за - Угрозата от запада... и за - Заплахата от загниващият капитализъм.... Страно колко познато ми звучат твоите приказки, особено ако заместим "Заплахата от загниващият капитализъм" със "Заплахата от руските интереси".... В интересни времена живеем, общо - взето....

Днес ядох в стола на Парламента :Д.

Чувстваш ли се докоснат от всемогъщите!? XD

Аз пък се сещам за едно мнение от форума на adobe.

Тема: Ще се направи ли порт за линукс?

Отговор: Когато линукс потребителите се научат, че за софтуер се плаща може и да се направи!

Още се чудя кой го е писал този отговор и къде му е бил акъла през това време.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...